Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8111 mails)

< Previous Next >
[Bug 249873] New: grub and lilo fail to install on sata drive
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 28 Feb 2007 10:43:49 -0700 (MST)
  • Message-id: <bug-249873-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=249873

Summary: grub and lilo fail to install on sata drive
Product: openSUSE 10.3
Version: Alpha 1
Platform: Other
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Blocker
Priority: P5 - None
Component: Installation
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: sgt-d@xxxxxxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx


suse 10.3 alpha 1 64 bit

mobo: asus a8n32-sli

drive: sata wd raptors (74gb versions), in raid 0

sata connector on mobo: nforce4 / silicone graphics / nv raid

setup runs perfectly until right after all of the packages finally install.

(of course getting to this point takes a full hour)

at this point it attempts to install grub which always fails with:

grub error:
stage2 .. and .. dmraid
grub> setup --stage2=boot/grub/stage2 (hd0) (/dec/hda,1)
Error 23: Error while parsing number
grub> quit

lilo was also attempted but also fails to install.

example:

http://www.linuxquestions.org/questions/showthread.php?t=511076


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages