Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8113 mails)

< Previous Next >
[Bug 244613] New: cut & past of non-ASCII characters from urxvt -> xemacs doesn't work.
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 12 Feb 2007 08:20:12 -0700 (MST)
  • Message-id: <bug-244613-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=244613

Summary: cut & past of non-ASCII characters from urxvt -> xemacs
doesn't work.
Product: openSUSE 10.3
Version: Alpha 0plus
Platform: x86-64
OS/Version: Linux
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: X11 Applications
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: mfabian@xxxxxxxxxx
QAContact: sndirsch@xxxxxxxxxx


When running in any UTF-8 locale, trying to cut and paste a non-ASCII string
from urxvt into xemacs fails. For example when trying to paste

täst

the result in xemacs is

t?st

xemacs is started with the '-q' option to make sure that it is not a problem
in the configuration of the user.

Pasting from urxvt into many other applications, e.g. xterm, KDE-Applications,
..
works. These other applications can even be used as a workaround to paste
from urxvt to xemacs:

1) cut and paste from urxvt to xterm or a KDE application.
2) cut and past from the xterm or the KDE application to xemacs.

This works.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >