Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8080 mails)

< Previous Next >
[Bug 227390] Mouse instability in final stage of install
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 7 Feb 2007 22:45:28 -0700 (MST)
  • Message-id: <20070208054528.A5B1EF8F@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=227390





------- Comment #22 from kgoggin@xxxxxxxxxxx 2007-02-07 22:45 MST -------
(In reply to comment #19)
> This is an important note. So this only happens with USB mice (eventually >only with *this* USB mouse)

YES

> and only if a second Xserver is started (first one
> fbdev, second one radeon).

I'm only aware of one Xserver running unless fvwm2& starts another.

> Could you try configure X again on the standard desktop and "Test" your
> configuration there as well? Is the mouse broken in this test scenario as well?
> In that case it's just the double Xserver that breaks things.

Tested from normal (KDE) desktop:- Kmenu>System>Configuration>Sax2 and NO Mouse
Instability found.

Suspecting the problem is in /etc/X11/xorg.conf.install I re-ran test A above
but this time using /etc/X11/xorg.conf in place of /etc/X11/xorg.conf.install.
Result NO Mouse Instability found!

I tried a diff -wy --suppress-common-lines /etc/X11/xorg.conf
/etc/X11/xorg.conf.install but wasn't sure what to look for. Files attached.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >