Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8048 mails)

< Previous Next >
[Bug 231221] LVM Volume Creation on NVIDIA RAID failed with error code -4017
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 7 Feb 2007 05:42:50 -0700 (MST)
  • Message-id: <20070207124250.0DEC8F8F@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=231221


angellafuente@xxxxxxxxxxxxxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |angellafuente@xxxxxxxxxxxxxxxxx




------- Comment #4 from angellafuente@xxxxxxxxxxxxxxxxx 2007-02-07 05:42 MST -------
I would like if I got the same bug described here:

System: x84_64 Asus M2N32-SLI Deluxe Motherboard

RAID Controler: Nvidia nForce 590 SLI

Disks: Two SATA disks 300 GB in mirror created by RAID controller

OpenSUSE Release: 10.2 and Factory realease (2007-02-07)

Error: YAST crash on install when I try to create de LVM structure.

Error transcription:
********************

Error creating volume group system from /dev/mapper/nvidia/dbgjddaa_part2
System error code was: -4000

echo y| pvcreate -ff -M" /dev/mapper/nvidia/dbgjddaa_part2

Device /dev/mapper/nvidia/dbgjddaa_part2 not found

*******************

After this error YAST crashed and I got ncurses instalation interface.

Questions:

- If the bug is "Fixed for STABLE and SLES10 SP1", that means that I can't make
installation with LVM over RAID until next release.

- Is there any kind of patch or workaround?


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >