Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8048 mails)

< Previous Next >
[Bug 242127] hal driver can't get loaded with Alpha0plus
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 5 Feb 2007 22:05:55 -0700 (MST)
  • Message-id: <20070206050555.4A125FBD@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=242127


sndirsch@xxxxxxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |ASSIGNED
Info Provider|adrian@xxxxxxxxxx |




------- Comment #3 from sndirsch@xxxxxxxxxx 2007-02-05 22:05 MST -------
I've installed the new package on reiser. Seems to fix this issue.

-dlopen: /usr/lib/xorg/modules//drivers/mga_hal_drv.so: undefined symbol:
__stack_chk_fail_local
-(EE) Failed to load /usr/lib/xorg/modules//drivers/mga_hal_drv.so
-(II) UnloadModule: "mga_hal"
-(EE) MGA: Failed to load module "mga_hal" (loader failed, 7)
-(==) MGA(0): Matrox HAL module not loaded - using builtin mode setup instead
+(II) Module mga_hal: vendor="X.Org Foundation"
+ compiled for 7.2.0, module version = 1.0.0
+ ABI class: X.Org Video Driver, version 1.1
+(==) MGA(0): Matrox HAL module used

-(EE) MGA(0): HALLib not loaded! NOT using "Merged Framebuffer" mode.
+(**) MGA(0): Using "Merged Framebuffer" mode.
+(EE) MGA(0): -- Hardware Cursor disabled.

+(II) MGA(0): ==== Start of second screen initialization ====
+[...]


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >
References