Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8956 mails)

< Previous Next >
[Bug 216534] New: After Installation Suse 10.1 Windows does't boot
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 31 Oct 2006 03:18:57 -0700 (MST)
  • Message-id: <bug-216534-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=216534

Summary: After Installation Suse 10.1 Windows does't boot
Product: SUSE Linux 10.1
Version: Final
Platform: Other
OS/Version: SuSE Linux 10.1
Status: NEW
Severity: Major
Priority: P5 - None
Component: Installation
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: piallo@xxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx


At first I am just a newbee so excuse fails in names etc.

So I installed Suse 10.1 yesterday by reducing the storage of my main partition
(WINDOWS) from 250 to 170 GB. The installation was very easy and everything
works well.... But now I can't start my Windows OS from the Bootmanager...
As I choose windows to start, the boot process is abort and start from the
beginning so that I am get back to the boot manager.

When I choose windows I get the opportunities to start windows in SAVE mode,
but I does not work as well.

Please, please help me.... I do not want to think bad of linux, by unable my
Windows OS.

Thanks
Patrick


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >