Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8956 mails)

< Previous Next >
[Bug 213942] New: xfig exporting erroneous eps files
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 20 Oct 2006 09:30:18 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-213942-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=213942

Summary: xfig exporting erroneous eps files
Product: SUSE LINUX 10.0
Version: Final
Platform: x86-64
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: X11 Applications
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: eckert@xxxxxxxxx
QAContact: sndirsch@xxxxxxxxxx


I made a drawing with xfig 3.2.3d (from an old suse 8.2) and use it now under
xfig 3.2.4. When I export it as "Combined PS/LaTeX (both parts)" this results
in an output of an erroneous eps/pstex file. The same .fig-file exported with
xfig 3.2.3d is Ok.

Compared to this correct file the bounding box and size of the erroneous
eps/pstex file is zero (%%BoundingBox: 0 0 0 0, %%Magnification: 0.0000).

With some experiments I found out that this problem occurs, when the value
"Magnification %" in the 'Export menu' is set to a value <100. A value 100-199
has no effect on the export (like 100%), a value >=200 results in a drawing
with double size and so on...

It looks like the value "Magnification %" is processed in the wrong way.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >