Mailinglist Archive: opensuse-arm (80 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-arm] Panda board SPL broken?

On 14.08.2013, at 14:35, Guillaume Gardet wrote:


Le 14/08/2013 12:33, Alexander Graf a écrit :
On 12.08.2013, at 14:30, Guillaume Gardet wrote:

Hi,

with JeOS panda image from Factory I get the following error (after
workarounded BOOT files problem also reported for beagle, see previous
thread):
********************************************************************************
OMAP4430 ES2.2
OMAP SD/MMC: 0
mmc_send_cmd : timeout: No status update
Card did not respond to voltage select!
spl: mmc init failed: err - -17
### ERROR ### Please RESET the board ###
********************************************************************************


Does anyone have the same problem?
Does the same card work with older SPL / u-boot binaries?

Just tried 12.3 image and I get the same problem.

With 12.2 image I get a slightly different message:
********************************************************************************
U-Boot SPL 2012.04.01 (Sep 08 2012 - 02:14:47)
OMAP4430 ES2.2
OMAP SD/MMC: 0
mmc_send_cmd: timedout waiting on cmd inhibit to clear
mmc_send_cmd: timedout waiting on cmd inhibit to clear
mmc_send_cmd: timedout waiting on cmd inhibit to clear
Card did not respond to voltage select!

Looks very similar. Maybe the SD card is incompatible with the OMAP4 MMC
controller?


Alex

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-arm+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-arm+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups