Bug ID 1143051
Summary [Build 20190723] openQA test fails in firstrun - system doesn't boot up anymore
Classification openSUSE
Product openSUSE Tumbleweed
Version Current
Hardware x86-64
URL https://openqa.opensuse.org/tests/989200/modules/firstrun/steps/9
OS openSUSE Factory
Status NEW
Severity Normal
Priority P5 - None
Component Other
Assignee bnc-team-screening@forge.provo.novell.com
Reporter zluo@suse.com
QA Contact qa-bugs@suse.de
Found By ---
Blocker ---

please my ticket as well. I checked this issue on o3:

https://progress.opensuse.org/issues/54623

100 test runs on O3:
https://openqa.opensuse.org/tests/991213#next_previous

We can see a lot of test runs just failed.
Normal the rebooting just take about 20 seconds, we have set timeout for 1000.
But I don't think this is timeout issue. 

Logs can be found at: https://openqa.opensuse.org/tests/989200#downloads
Unfortunately post_fail_hook doesn't work in this case so there is no logs than
openqa logs available.



## Observation

openQA test in scenario
opensuse-Tumbleweed-JeOS-for-kvm-and-xen-x86_64-jeos-extra@64bit_virtio-2G
fails in
[firstrun](https://openqa.opensuse.org/tests/989200/modules/firstrun/steps/9)

## Test suite description
Same as jeos, plus some more tests.


## Reproducible

Fails since (at least) Build
[20190311](https://openqa.opensuse.org/tests/877894)


## Expected result

Last good: (unknown) (or more recent)


## Further details

Always latest result in this scenario:
[latest](https://openqa.opensuse.org/tests/latest?arch=x86_64&distri=opensuse&flavor=JeOS-for-kvm-and-xen&machine=64bit_virtio-2G&test=jeos-extra&version=Tumbleweed)


You are receiving this mail because: