Mailinglist Archive: opensuse (1264 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Cups issue on zypper up
  • From: Knurpht - Gertjan Lettink <knurpht@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 20 Jun 2017 13:05:01 +0200
  • Message-id: <4277047.1vbkpZal01@knurphtlaptop>
Op dinsdag 20 juni 2017 13:00:39 CEST schreef ianseeks:
On Tuesday, 20 June 2017 11:27:59 BST Carlos E. R. wrote:
On 2017-06-19 18:50, ianseeks wrote:
Hi

This seems regular occurrence for me with cups updates (see below)
although it doesn't seem to affect it working. Does anyone know who
needs
to know about it?

As you are using TW, you should post this question in the factory mail
list, IMHO. Here it is doubtful anyone in the know will see it.

Thanks. Yep, realised my mistake a few minutes after posting hence the
follow up email to ignore.

Regards

Ian

(48/48) Installing: cups-2.2.3-211.1.x86_64

........................................................................
..
.................................. [done]
Additional rpm output:
Failed to try-restart cups-lpd@.service: Unit name cups-lpd@.service is
missing the instance name.
See system logs and 'systemctl status cups-lpd@.service' for details.

# systemctl status cups-lpd@.service
Failed to get properties: Unit name cups-lpd@.service is missing the
instance name.

If it were Leap, I would create a bugzilla.

Not using Leap yet, i might once they've sorted out the releases levels :)

If it's TW, use 'zypper dup --no-allow-vendor-change' instead of zypper up.

--
Gertjan Lettink, a.k.a. Knurpht

openSUSE Board Member
openSUSE Forums Team

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >