Mailinglist Archive: opensuse (729 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] html5 player of youtube says "An error has occured" on chromium
  • From: "C. Brouerius van Nidek" <constant@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 02 Jun 2015 08:45:40 +0700
  • Message-id: <12685071.ZAosbDrH6G@dhcppc0>
On Tuesday, June 02, 2015 11:21:03 AM Weiwu Zhang wrote:
Videos play fine on Firefox using HTML5 player of youtube.com, but the
same videos give "an error has occured" on my chromium 43.0.2357.65-29.1.
System is OpenSUSE 13.2, 64bit x86. Not a single video on chromium plays,
e.g. youtube.com, lynda.com, presto.com.au, netflix.com....

There are no technical information besides the for-mago message "An error
has occured".

Strange enough, youtube.com/html5 on chromium says I have everything
supported, 6 tickes all ticked. While youtube.com/html5 on Firefox says I
have only 2 tickes of the 6 ticked: "HTML Video Element", and "WebM", Yet,
Firefox perform okay when chromium can't. Why?

If I do a google search, most people suggest that I should switch to HTML5
player instead of Adobe Flash (was done already), install
gstreamer-0_10-plugins-ffmpeg and gstreamer-0_10-fluendo-mp3 (was done
already, although don't think this suggestion is relevant, since youtube
moved away from h.264 and mp3 codecs long ago), or check youtube.com/html5
(checked)

Same here. But I have a machine running 32 bit which runs without a problem.
Same opensuse, updated with the last available updates. Go figure.
--
Linux User 183145 using KDE4 and LXDE on a Pentium IV ,
powered by openSUSE 20150530 (x86_64) Kernel: 4.0.4-1-desktop
KDE Development Platform: 4.14.8
08:43am up 16:52, 2 users, load average: 0.26, 0.40, 0.48

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References