Mailinglist Archive: opensuse (929 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Open SuSE 13.1 on Dell 4400
On 2014-03-19 12:30 (GMT-0700) Carl Spitzer composed:

Felix Miata composed:

On 2014-03-16 15:42 (GMT-0700) Carl Spitzer composed:

Basically I have an Engenius EUB 9603H usb connected wireless device I
am trying to make work on a dell dimension 4400 with 512mb memory and a
2 gig Intel processor.

I tested the hardware with the existing OS XP which I intend to replace.
I was able to make the wireless work and download 13.1.

Did you download via the wireless connection? I'd be surprised to see
acceptable throughput with any wireless device connected to a USB 1.1 port:

Yes I used the back ports which must have been the 2.0 the front ports are a
pain to get to.

What is it makes you think you have any 2.0 USB ports? According to http://lists.opensuse.org/opensuse/2014-03/msg00375.html and everything I've been able to find about a Dimension 4400[1] you don't have anything except 1.1.

[1] e.g.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080822203829AA1h82k
http://www.pcreview.co.uk/forums/intel-82801ba-bam-usb-2-0-a-t1950104.html

[2] I get 404s trying to find the actual USB spec for a 4400 on Dell.com.
--
"The wise are known for their understanding, and pleasant
words are persuasive." Proverbs 16:21 (New Living Translation)

Team OS/2 ** Reg. Linux User #211409 ** a11y rocks!

Felix Miata *** http://fm.no-ip.com/
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups