Mailinglist Archive: opensuse (880 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] video problem with an ancient laptop [SOLVED]
On 2013-08-12 11:26 (GMT+0200) Carlos E. R. composed:

On the 845G box that Xorg.0.log came from I've just initiated a 13.1M4
installation.

:-)

I plan to keep mine as it is, and further, if evergreen takes 12.3 ;-)

My 845G box referred to in this thread doesn't have a 30G HD limiting space. It has every openSUSE release, 12 if I counted right, plus Factory, and several Mandrivas, and a Fedora, and a CentOS, in addition to WinXP. Each Linux / is 4800MB. There's room for about 6 more before it will need a bigger HD or old Mandrivas discarded to make space for more openSUSE releases.

On 2013-08-12 17:12 (GMT+0200) Carlos E. R. composed:

I had tried 1024x768x16, because that's what puppy said was the used
resolution. I'll try yours later. The '@' sure is a difference.

No go... huge white band on about 2/5 screen bottom, used area on top
left, but blinking as in out of frequency range. Worse than with nothing.

You tried with both 60 and 75? Must be something special about that EDID-free panel, probably "designed for Windows" and a customized 845 Windows driver.
--
"The wise are known for their understanding, and pleasant
words are persuasive." Proverbs 16:21 (New Living Translation)

Team OS/2 ** Reg. Linux User #211409 ** a11y rocks!

Felix Miata *** http://fm.no-ip.com/
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups