Mailinglist Archive: opensuse (686 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Problem mounting an iso file
On 07/04/2013 11:59 PM, Rajko wrote:
On Thu, 04 Jul 2013 19:46:49 -0500
Terry Eck <terry_eck@xxxxxxxxxxx> wrote:

...
I believe you obtained kernel info from my signature line but that is
hard wired and incorrect.
It wasn't signature, but the line posted in a message body.

the kernel in /boot is
lrwxrwxrwx 1 root root 27 Jun 16 16:21 vmlinuz ->
vmlinuz-3.1.10-1.29-desktop
-rw-r--r-- 1 root root 4958272 Jun 7 05:06
vmlinuz-3.1.10-1.29-desktop which matches the modules. Sorry for the
false information. I'm correcting the signature.
Now that you have 3.1.10-1.29-desktop and line in initial post tells
it is 3.1.10-1.19-desktop, it seems that you updated kernel.

Check:
uname -r
to see what kernel is running. It must match installed kernel.

OK, you provided a clue to what went wrong, Thanks!
uname -r
3.1.10-1.19-desktop
This is from a boot cdrom I made quite awhile ago. It appears the kernel was updated to
3.1.10-1.29-desktop while I was still booting from the original cdrom. I booted without
the cdrom and uname -r shows 3.1.10-1.29-desktop and now I can mount an iso-file.

Bottom line: if something can go wrong it will!

Thanks to all who replied to my original request.

Terry Eck



--
OpenSuSE 12.1 -- Kernel 3.1.10-1.29-desktop --- 10:05AM --- Fri 07/05/13
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
List Navigation