Mailinglist Archive: opensuse (924 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] libvdpau1 update broken
On 25-10-2012 06:23, Carl Fletcher wrote:
On 25/10/12 01:06, David Haller wrote:
Hello,

On Wed, 24 Oct 2012, Patrick Shanahan wrote:
* Carl Fletcher <caf4926@xxxxxxxxx> [10-24-12 07:14]:
libvdpau1
update of 23/24th Oct completely messes up colour with nvidia GPU's

Had to roll back
??

10:33 Crash: ~ > rpm -q --last libvdpau1
libvdpau1-0.4.1-20.5.1 Tue 23 Oct 2012
09:29:04 AM EDT

I don't see a problem on my GeForce GTS 450
Can confirm with mplayer on 12.1/x86_64 with libvdpau1-0.4.1-17.4.1
and nvidia driver 295.49 (the "certified" 304 locks up, both from the
repos and direct from nvidia.com) with a GT610.

Same with libvdpau1-0.5-45.1.x86_64 from the X11:Drivers:Video repo.

HTH,
-dnh

I have nVidia from the repos: 304.43-20.1 on a 8500GT

I tried re-installing nvidia with the libvdpau1 update, but still have
the blue hue in mplayer
So I have rolled back libvdpau1 to 0.4.1-20.2.2

Can you try editing /etc/vdpau_wrapper.cfg to say:

enable_flash_uv_swap=0
disable_flash_pq_bg_color=0

and see if it fixes the problem? If yes then I know how to fix the package.

Regards.

--
Ismail Dönmez - openSUSE Team
SUSE LINUX Products GmbH
Maxfeldstr. 5, 90409 Nürnberg, Germany
GF: Jeff Hawn, Jennifer Guild, Felix Imendörffer, HRB 16746 (AG Nürnberg)
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups