Mailinglist Archive: opensuse (1445 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] ping - bug 731551 - openSUSE 12.1 system does not shutdown completely
On 03/03/12 21:37, Per Jessen wrote:
Basil Chupin wrote:

On 03/03/12 20:52, Per Jessen wrote:
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=731551

Any chance of anyone taking more than a casual look at this?
Aawww, it was first reported only 3 1/2 months ago. Some things just
cannot be rushed you know......

Besides, I don't have this problem......

So if you issue "halt", your system actually also powers off? That is
interesting.

Mea culpa.

The bug report was referring to a laptop, I don't have a laptop. I have desktop computers. I have no problems with shutting down the normal way and do not have the need to use "halt" on a command line to shutdown the computer - in any case in the past I have always used "shutdown now" when it was necessary to do so.


BTW, I am running a 32-bit system (12.1) [as well as kernel 3.2.9] and
I did have the same problem at one stage after I installed 12.1 but
some update to something fixed that.

Out of curiosity, which KDE version are you running? I *think* - but
cannot be sure - that this disappeared when I installed KDE 4.8.x but
don't quote me on this.
No KDE, I see it on minimal server installs.

BC

--
The vulgar crowd always is taken by appearances, and the world consists chiefly
of the vulgar.
Niccolo Machiavelli

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups