Mailinglist Archive: opensuse (2778 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Bad Magic
  • From: "Carlos E. R." <robin.listas@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 28 May 2008 21:41:57 +0200 (CEST)
  • Message-id: <alpine.LSU.1.00.0805282137020.3815@xxxxxxxxxxxxxxxx>
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1



The Wednesday 2008-05-28 at 10:48 -0700, Kai Ponte wrote:

I don't have any factory sources set. In the YaST community repositories I
have checked only

Main Repository (NON-OSS)
Main Repositor (OSS)
Main Update Repository
NVIDIA Repository
Packman Repository
VideoLan Repository

Here's teh full error message I got this morning.

Installation of [S3:1][package]libvorbis-1.2.0-50.i586 failed:
(with --nodeps --force) Error: Subprocess failed. Error: RPM failed: error:
unpacking of archive failed: cpio: Bad magic (with --nodeps --force) Error
Installation of [S3:1][package]libvorbis-devel-1.2.0-50.i586 failed:
(with --nodeps --force) Error: Subprocess failed. Error: RPM failed: error:
unpacking of archive failed: cpio: Bad magic (with --nodeps --force) Error

A wild guess:

Opensuse 10.3 has libvorbis-1.2.0-11, and factory has libvorbis-1.2.0-48 or later, so you are not installing a plain suse 10.3 package. As it appears you don't have a factory repo, then one of the extra repos (videolan, packman) is making rpms for 10.3 inapropiate for 10.3. You should ask them, but I don't know how.


- -- Cheers,
Carlos E. R.

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.4-svn0 (GNU/Linux)

iD8DBQFIPbWGtTMYHG2NR9URAs2LAJ0THrbg5YNB8pgWLkPh4/d0yy1NywCeI4nq
TasAHPOL/tAtvv/k0f9HsKQ=
=nMtS
-----END PGP SIGNATURE-----
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >