Mailinglist Archive: opensuse (2778 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] Re: Google Earth Problem
  • From: "John Andersen" <jsamyth@xxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 28 May 2008 12:32:03 -0700
  • Message-id: <60fb01490805281232v79acaa32w1cd6d67689074b32@xxxxxxxxxxxxxx>
On Wed, May 28, 2008 at 12:19 PM, malcolm <m.leatherby@xxxxxxxxxxxxxx> wrote:
Jim Henderson wrote:

On Wed, 28 May 2008 19:22:15 +0100, malcolm wrote:



Constant Brouerius van Nidek wrote:



What kind of cpu do you have? If it is a Pentium II or III the latest
Googleearth will not run. A command is missing in these cpu's That is
somewhere found on an obscure place at Google. In that case they offer
a former version.


The cpu is AMD Athlon 64 Processor 3000+


Which video driver are you using? nv or the proprietary Nvidia driver?

I've got a similar system, but using the proprietary driver, Google Earth
works fine. Haven't tried the nv driver.

Jim



I bought the box about 2 years ago and have not changed the driver.
Where can I look to find out which driver is in use?

If glx_gears works then chasing after drivers MAY be a red herring.

Look for possible issues of a old driver module left laying around in
your google earth install directory. (Especially if you remember hacking
it to get it to run the first time you installed). At one time it was
necessary to link/copy one of the driver modules into the GE directory
to get it to work with various cards. This may no longer be necessary.




--
----------JSA---------
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups