Mailinglist Archive: opensuse (3182 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] What I Want
  • From: Stevens <fred00sandy@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 18 Mar 2007 22:11:54 -0500
  • Message-id: <200703182211.55026.fred00sandy@xxxxxxxxxxxxx>
As promised, an update on my progress (or lack thereof) in 
getting Firefox/KDE/Linux to view various video clips in 
Yahoo's video section.

I have 3 systems:
A) P3/900MHz/256MB ram Gateway E-4400,
B) Dell P3/900MHz/256MB ram 
C) P4/2.4GHz/512MB ram.

A and C were running Suse 10.2, B is running Fedora Core 6.

A and C had trouble viewing some video clips at Yahoo, C could
view those ok. 

Now, the update:

Sometime during the weekend C started working ok. Not sure what 
I did, but it worked. I blew away Suse 10.2 and put FC-6 on A and
then started a marathon session that wasted most of my weekend.
The last thing I saw was Firefox running mplayerplug-in try 3 times
to play a stream... I got a burst of sound, then a retry, a burst, etc
and after the third try it quit, just like it did while running Suse 10.2.
ALSO, the driver for the nvidia MX-400 card that I installed would not 
compile with either the 2.6.18 original kernel source or the 2.6.20 
upgrade. I had to get the legacy nvidia driver from livna.org, which 
crashes when presented with glx. (that is a separate problem, 
unrelated to the mplayerplugin issue). FC-6 comes with a generic 
nv driver which won't do polygons but doesn't crash with glx.

So, the original problem is still there in that computer, using a
different OS and different file installation locations. I am beginning
to think that I have a hardware incompatibility issue instead of a
software problem. Suse may be off the hook after all.

Gateways of that era are notorious for being marginal, at best.
Maybe I'll load XP on it and trade it for another box. 

Fred
-- 
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References