Mailinglist Archive: opensuse (4634 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] unable to access website after 10.2 install (bug 229848)
  • From: "Mark Goldstein" <goldstein.mark@xxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 20 Dec 2006 13:44:48 +0200
  • Message-id: <1d8633230612200344o6c8e7787ld20a94f379b659e1@xxxxxxxxxxxxxx>
On 12/20/06, Leendert Meyer <leen.meyer@xxxxxxx> wrote:
On Wednesday 20 December 2006 12:29, Nick Zentena wrote:
> On Wednesday 20 December 2006 01:45, Mark Goldstein wrote:
> > On 12/20/06, Patrick Shanahan <ptilopteri@xxxxxxxxx> wrote:
> > > me thinks it not be a 10.2 problem, but a kernel problem. I
> > > have 10.1 with 2.6.18.5-jen40-default and cannot access the
> > > site. I have read the thread and, as I recall, noone with
> > > 2.6.18+ could access, but several with 2.6.16 could.
> >
> > Patrick, that's not correct. As I wrote I had no problem
> > accessing these sites and I have 2.6.18.2-34-default kernel on 2
> > machines.
>
> FWIW I did make oldconfig with 2.6.19.1-default. Compiled and
> installed the new kernel. I can now get to Mary Mount but
> www.keh.com is still broken.

I can get to Mary Mount too, where I previously could not! Seems the
site is fixed???

Comfirmed: www.keh.com is still broken.

Cheers,


Guys, please re-check. Somebody mistyped it as marymount.com. This one
is working.
It was marymount.edu that still fails (on ALL my boxes, including Win XP).
--
Mark Goldstein
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >