Mailinglist Archive: opensuse (5130 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] 10.1 Screensaver Displays
  • From: Basil Chupin <blchupin@xxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 29 May 2006 01:08:55 +1000
  • Message-id: <4479BD07.8030400@xxxxxxxxxx>
David Wright wrote:
Am Samstag, 27. Mai 2006 02:41 schrieb Basil Chupin:
BandiPat wrote:
On Friday 26 May 2006 19:42, Donald D Henson wrote:
What happened to the screensaver between 10.0 & 10.1. In 10.0, there
are about a hundred screensaver displays. In 10.1, there are only
three. Is there a way to add the 10.0 displays to the 10.1
screensaver? Am I missing something?

Donald D. Henson
--------------

You must be missing something, because it appears I have as many as
there were in 10.0. Probably a package you haven't installed yet.
Sorry, I can't tell you which one that might be.

Lee
But what hasn't changed between 10.0 and 10.1 is that the damn
screensaver STILL cuts in after 10 minutes even though it is turned OFF.
Bloody annoying!

Cheers.

--
Ignorance can be corrected. Stupidity is permanent.

I raised it with the KDE people, but it turns out it is the proprietary nVidia and ATi drivers, if you use the OSS (non-3D) drivers, then the screen saver and DPMS settings work correctly, but if you install the official nVidia or ATi drivers, you need to adjust the timeout settings every time you re-boot the PC or restart X.

It seems that for some reason the driver doesn't accept the updated settings when X starts, you need to manually force it.

Dave

I don't suppose, Dave, you still have their response? If you do would yo FWD it to me (or even here) because I am wondering which timeout settings to adjust and where to find them.

Cheers.

--
Ignorance can be corrected. Stupidity is permanent.

< Previous Next >
Follow Ups