Mailinglist Archive: opensuse (3337 mails)

< Previous Next >
no screen after update
  • From: "C. Brouerius van Nidek" <cbroueriusvannidek@xxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 16 Apr 2006 18:47:40 +0700
  • Message-id: <200604161847.44884.cbroueriusvannidek@xxxxxxxxx>
After an extensive update my system hang and I did a hard reset. Suse 10 did
not want to boot after this reset. It stops in console and after the password
it does not react on startx. I get the info that there is no screen
recognized. the kdm.log shows following. Somebody with a Linux solution?
Repair? Reinstalling is the last option ;(

--------------kdm.log-------------
X Window System Version 6.9.0
Release Date: 21 December 2005
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 6.9
Build Operating System: SuSE Linux [ELF] SuSE
Current Operating System: Linux bigone 2.6.15-jad2-default #1 PREEMPT Sat Dec
24 00:00:07 CET 2005 i686
Build Date: 11 January 2006
Before reporting problems, check http://wiki.X.Org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sun Apr 16 14:32:19 2006
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
(EE) Failed to load module "sis" (module does not exist, 0)
(EE) No devices detected.

Fatal server error:
no screens found

Please consult the The X.Org Foundation support
at http://wiki.X.Org
for help.
Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional
information.

< Previous Next >
Follow Ups