Mailinglist Archive: opensuse (2700 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Squid doesn´t authorize me!
OK,

I am still stoped and looking for solution for this problem, I need the squid running because we really need an efficient control of the information here such as reports and bandwidth control etc you know. So I have had one ideia about it, for example if the the webserver listenning in other port like 8080 and i put one link on the error messages redirecting the custumer to www.fundacentro.gov.br:8080 out of proxy cold it work fine?
In fact this problem wasborn when our governament has made an specific law to improve open source software in Brasil and on my network we are actually changing everything to linux including final users its good isnt? but it has been quite difficult to me staying alone. If somebody wants to addme on the msn joniarroba@xxxxxxxxxxx I we cold exchange information about other points of view next semester I gonna start my monografy about opensourse and every help is welcome.

Sorry by my english mistakes


thanks guys
Joni Hoppen


----- Original Message ----- From: "Andre Venter" <andrev@xxxxxxxxxxxx>
To: "Joni Hoppen" <joni@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>; "Suse" <suse-linux-e@xxxxxxxx>
Sent: Friday, July 01, 2005 11:42 AM
Subject: Re: [SLE] Squid doesn´t authorize me!


I get the same problem , when I click on the "extranet" link (which seemed
the most logical place to need authentication..) both through my Squid Proxy
and through a PIX proxy on a separate LAN segment ...I'll need to look a
little further into this one once I can get to a proxyless connection..in a
short while.




----- Original Message ----- From: Joni Hoppen
To: Suse
Sent: Friday, July 01, 2005 3:19 PM
Subject: Re: [SLE] Squid doesn´t authorize me!


HI,
take a look at www.fundacentro.gov.br the links is "extranet" ...this
website is writen in portugueses but it doesn?t matter just don?t be scared.
The problem is that i cant run this authentication under squid....

Thanks a lot
Joni Hoppen






----- Original Message ----- From: "Andre Venter" <andrev@xxxxxxxxxxxx>
To: "Joni Hoppen" <joni@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Sent: Thursday, June 30, 2005 11:03 AM
Subject: Re: [SLE] Squid doesn?t authorize me!


Hi can you give me an example of a site where this happens


----- Original Message ----- From: Joni Hoppen
To: suse-linux-e@xxxxxxxx
Sent: Thursday, June 30, 2005 2:06 PM
Subject: [SLE] Squid doesn?t authorize me!


Hi friends,

I have installed the squid proxy but my costummers usually need to have
access to severious websites with that famous login dialogs (http
authorization) without squid everythig have gone right but when put them to
the proxy the same websites appears the fallow message into the browser.

My config is

http_port 3128
visible_hostname qmail
acl all src 0.0.0.0/0.0.0.0

HTTP Error 401
401.2 Unauthorized: Logon Failed due to server configuration

This error indicates that the credentials passed to the server do not match
the credentials required to log on to the server. This is usually caused by
not sending the proper WWW-Authenticate header field.

Please contact the Web server's administrator to verify that you have
permission to access to requested resource.


Somebody could help me? or have any idea to solve it?

Thanks

Joni Hoppen



--
Check the headers for your unsubscription address
For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
Also check the archives at http://lists.suse.com
Please read the FAQs: suse-linux-e-faq@xxxxxxxx


--
Check the headers for your unsubscription address
For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
Also check the archives at http://lists.suse.com
Please read the FAQs: suse-linux-e-faq@xxxxxxxx




< Previous Next >