Mailinglist Archive: opensuse (3349 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] nVidia rocks; Don't Buy An ATI card
  • From: Rikard Johnels <rikjoh@xxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 14 May 2005 11:38:26 +0200
  • Message-id: <200505141138.27448.rikjoh@xxxxxxxxx>
On Saturday 14 May 2005 11.30, John Bailo wrote:
> On Saturday 14 May 2005 01:19, mike wrote:
> > On Saturday 14 May 2005 08:42, John Bailo wrote:
> > > After suffering for months with an ATI 9200 with Suse 9.2, based on
> > > recommendations, I went and got a GeForce 5200.
> >
> > Gee, that's strange, my ati 9800 pro works flawlessly also. Wonder what
> > YOUR problem was/is?
> >
> > General statements such as yours seem like trolling.
>
> Sorry, but I went from a dog Radeon 9200 to a stellar GeForce FX5200.
>
> Maybe the 9800 is better -- but I do some high end gaming, and it's like
> night and day...I would never recommend any ATI product to any Suse user
> after my experience.
>
> The other thing is I would definitely always stick only to hardware on the
> Suse supported hardware database. I had a similar problem with an SB
> 24-bit Live! All those problems were solved went I bought a $13 CMI based
> card.
>
> > Mike
> >
> > --
> > Powered by SuSE 9.3 Kernel 2.6.11 KDE 3.4.0 Kmail 1.8
> > For Mondo/Mindi backup support go to
> > http://www.mikenjane.net/~mike
> > 10:17am up 2 days 14:56, 4 users, load average: 2.14, 2.24, 2.26

That weird. I run a SB Live Value! since a few years backand it is perfect.
I haven't had too much problems with it. (So far)

So as said for the gfx.. What was your problem?

--

/Rikard

" Sharing knowledge is the most fundamental act of friendship.
Because it is a way you can give something without loosing something."
-R. Stallman

---------------------------------------------------------------
Rikard Johnels email : rikjoh@xxxxxxxxx
Mob : +46 763 19 76 25
PGP : 0x461CEE56
---------------------------------------------------------------

< Previous Next >