Mailinglist Archive: opensuse (2912 mails)

< Previous Next >
Re: Install problem ...
  • From: James Hatridge <James.Hatridge@xxxxxxxx>
  • Date: Thu, 10 Feb 2005 19:26:48 +0100
  • Message-id: <200502101926.49371.James.Hatridge@xxxxxxxx>
Hi Carl et al....
On Thursday 10 February 2005 08:26, Carl E. Hartung wrote:
> James Hatridge wrote:
> | Hi all...
> |
> | I just put together an AMD/450 system. I'm trying to install 9.2 on
> it. But I'm gettting this error:
> |
> | Kernel: Bad Page state at prep_new_page (in process 'y2base' page
> c1147fe0)
>
> | Then it tells me its trying to fix the problem, but I must reboot. So
> far I've not been able to boot the system or finish the install.
> |
> | I'm sure that the SuSE disks are ok (I've used them on two other
> systems). So it must be a hardware problem. Can anyone give me an idea what
> is wrong?
> |
> | Thanks,
> |
> | JIM
>
> Hi Jim,
>
> I can't believe you haven't received a response to this yet, but if you
> haven't done so since building the system you need to run memtest86
> overnight to verify your RAM. That's assuming this is a desktop. For
> production systems, particularly servers, you'd really like to let it
> run over a weekend (to "burn-in") before doing any holistic stress
> testing &/or benchmarking.
>
> HTH & regards,
>
> - Carl

This was the problem. The system is a mix of 168 pin and 72 pin memory. So
this morning I took out the 72 pin memory, which I really didn't need anyway
and it worked fine.

Thanks,

JIM


--
Jim Hatridge
Linux User #88484
------------------------------------------------------     
              WartHog Bulletin
          Info about new German Stamps
   http://www.fuzzybunnymilitia.org/~hatridge/bulletin/index.php

            Viel Feind -- Viel Ehr'
      Anti-US Propaganda stamp collection
  http://www.fuzzybunnymilitia.org/~hatridge/collection/index.php

< Previous Next >