Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Microsoft truetype core fonts in 9.1
  • From: Bruce Marshall <bmarsh@xxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 31 May 2004 13:38:21 -0400
  • Message-id: <200405311338.21377.bmarsh@xxxxxxxxxx>
On Monday 31 May 2004 12:57 pm, adham hashibon wrote:
> Patience... at some point it took too long to install the fonts cause
> fontconfig was generating some stuff ... It takes a lot of time but the
> fonts are installed at the end...
>

I let it go for a good 6 hours..... no change.


> On Monday 31 May 2004 18:43, Scott Nemmers wrote:
> > Bruce Marshall wrote:
> > > On Monday 31 May 2004 10:21 am, Steve Reynolds wrote:
> > >>Anybody else having problems installing this font package with YOU?
> > >> Anybody got a fix?
> > >>
> > >>Steve
> > >
> > > Count me in with the problem. Even tried to run fetchmsttfonts
> > > manually. It hangs on about the 4th font it downloads.
> >
> > I had the same problem initially for the first three YOU update attempts
> > (completely hung the system -- IBM T23 laptop -- the first two times).
> > I applied the brute force and ignorance method: I tried three different
> > ftp/http locations and the MS font package finally downloaded and
> > installed through YaST. No other configurations were changed between
> > attempts ... only hard and soft reboots.
> >
> > Probably not much help, other than to say this issue might be somewhat
> > random.
> >
> > Regards
> >
> > - Scott
> > _______________________________________
> > Scott Nemmers
> > E-mail: nemmerss -> penmaster_com
> > _______________________________________

--
+----------------------------------------------------------------------------+
+ Bruce S. Marshall bmarsh@xxxxxxxxxx Bellaire, MI 05/31/04 13:38 +
+----------------------------------------------------------------------------+
Yesterday it worked Today it is not working. Windows is like that

< Previous Next >