Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] suse bug ? kde bug ? I am the bug ?
  • From: Frits Wüthrich <frits@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 26 May 2004 14:10:43 +0200
  • Message-id: <200405261410.43565.frits@xxxxxxxxxxx>
I had this problem with my Pinnacle PCTV Rave card on SuSE9.1 as well. The audio output of this card is connected through an external wire with the line input of my soundcard. It turned out that by default after installing SuSE9.1 the line input of the soundcard was switched off. After I switched it on it works as a charm. I had problems under SUSE8.1 with this card, I couldn't get all channels, and it froze the box from time to time. That is all history now with SuSE9.1


On Wednesday 26 May 2004 08:57, Jerome R. Westrick wrote:
FJW> I have the same problem with a Pinacle TV Stereo card,
FJW> on SuSE 9.1. I've assumed that the problem has to do
FJW> with the drivers for the card, but I haven't got
FJW> around to working on that yet.
FJW>
FJW> Since you beat me to it, I'll let you get it fixed,
FJW> and I'll just watch the thread. 8-)
FJW>
FJW> Jerry
FJW>
FJW> On Wed, 2004-05-26 at 08:48, Titiriga Dorin wrote:
FJW> > Hi...
FJW> > I try for over a week to make my tv card working properly... It does but
FJW> > I have no sound... If I use kdetv, the picture is ok, but no sound
FJW> > output... the same with tvtime... good quality for image but no sound
FJW> >
FJW> > The problem is that the sound work ok with other aplications, games,
FJW> > xmms, both under kde and gnome. but not whit my tv application.
FJW> >
FJW> > Under windows, on the same computer all is ok ! - but I use windows only
FJW> > for games that are not working with winex...
FJW> >
FJW> > Also, Any ideea how to make tvtime to work with KDE LIRC SERVER ?
FJW> >
FJW> > Please, if you guys have a little time look at my problem.... and maybe
FJW> > offer mi a soluttion
FJW> >
FJW>
FJW>

--
Frits Wüthrich

< Previous Next >
Follow Ups