Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Weird services problem
  • From: David Gonzalez <test@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 19 May 2004 18:42:05 -0500
  • Message-id: <313914957.20040519184205@xxxxxxxxxxx>
Hola suse-linux-e@xxxxxxxx (suse-linux-e@xxxxxxxx). Hoy Digo lo siguiente:

i'm getting some strange error from amavis which simply stops
responding and squid which having been adeed to startup scripts
doesn't start.

I'm using SuSE 9.0 Pro and Postfix 2.1 with bundled amavis-new it
was working nice until last week when i started noticing that mails
were being bounced because it could not connect to localhost an
error like this:

May 19 18:37:53 xaero postfix/smtpd[3728]: 425CF24C8E: client=lists-suse-com.suse.de[195.135.221.131]
May 19 18:37:53 xaero postfix/cleanup[3731]: 425CF24C8E: message-id=<40ABF098.9050808@xxxxxxxxxxxxx>
May 19 18:37:53 xaero postfix/qmgr[2106]: 425CF24C8E: from=<suse-linux-e-return-190228-test=tuxcafe.com@xxxxxxxx>, size=3240, nrcpt=1 (queue active)
May 19 18:37:53 xaero postfix/qmgr[2106]: 425CF24C8E: to=<test@xxxxxxxxxxx>, relay=none, delay=1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
May 19 18:37:54 xaero postfix/smtpd[3728]: disconnect from lists-suse-com.suse.de[195.135.221.131]

I have to restart amavis maually and it goes back up again.

I didn't modify/change/install anything it just stops look:

xaero:~ # rcamavis status
Checking for service amavis (amavisd-new): dead

Could you please tell me what could be wrong?.

Thanks

--
Cordialmente:
David
::: TUXCAFE :::
E-mail: test@xxxxxxxxxxx
DiseƱo Web
Administracion de Redes:
Tel: (571)-565-9995
Bogota, COlombia.



< Previous Next >
This Thread
  • No further messages