Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Problem with SLES 8 with Compaq DL360
  • From: "L. Mark Stone" <LMStone@xxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 6 May 2004 17:11:38 -0400
  • Message-id: <200405061711.39003.LMStone@xxxxxxxxx>
Did you Smart Start the box first and choose a comparable OS for
installation?

Particularly affects older Compaqs (speaking from experience...)

Good luck!

On Thursday 6 May 2004 01:50 pm, Vincent Propice wrote:
| I did the same problem on DL360G3 with SuSE Linux 8.1 (SLES 8 is
| based on SL 8.1)
| try acpi=off or acpismp=force on kernel paramters
|
| Vincent
|
| At 09:57 05/05/2004 -0400, Daniel Thivierge wrote:
| >Hi all,
| >Try to install SLES 8 on a dual CPU/Smart Array (Raid 1)/Kernel SMP
| > and failed after the first reboot during installation. Got stuck
| > on Partition check: ida/c0d0 and the only thing that work is the
| > alt-ctrl-del. I got around that problem by selecting the standard
| > kernel (not smp) during installation and the rest work find.
| >
| >Before I get any further with this server I will like to have some
| > of your input/experience with such configuration. And see if it is
| > possible to have a smp kernel back has the main kernel. I will be
| > patching the server later on and hoping their is a kernel update
| > that fix the bugs.
| >
| >Cheers.
| >
| >PS : This is my first installation of SLES :>
| >
| >
| >
| >
| >--
| >Check the headers for your unsubscription address
| >For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
| >Also check the archives at http://lists.suse.com
| >Please read the FAQs: suse-linux-e-faq@xxxxxxxx

--
_____________________________________________
A Message From... L. Mark Stone

Reliable Networks of Maine, LLC
477 Congress Street, 5th Floor
Portland, ME 04101
Tel: (207) 772-5678
Web: http://www.RNoME.com


< Previous Next >
References