Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

17 May, 2004

01:12 John Grant Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
01:12 C Hamel Re: [SLE] compiler missing
01:13 Mike McMullin Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot...
02:18 Fred Miller Re: [SLE] susewatcher
02:22 David Krider Palm sync with Evolution in 9.1
03:01 C Hamel Re: [SLE] Palm sync with Evolution in 9.1
03:01 Graham Smith Re: [SLE] compiler missing
03:01 John Grant Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
03:33 Preston Crawford Re: [SLE] Palm sync with Evolution in 9.1
03:33 Andy Prough Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
03:41 Adolph & Sharon Weidanz Re: [SLE] No Touchpad
04:10 John Andersen Re: [SLE] YOU caused 8.2 to not boot
04:10 C Hamel Re: [SLE] compiler missing
04:13 C Hamel Re: [SLE] No Touchpad
04:23 Angshuman Kanjilal Installing fonts on SLES 8
04:40 Angshuman Kanjilal Installing fonts on SLES 8
04:58 Preston Crawford Ugh. HTTP Yast2 module doesn't work
05:00 John Grant Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
05:15 Bob S. Re: [SLE] Correct me !
05:54 Sid Boyce Re: [SLE] SuSE 9.1 64 bit, smp question
06:21 James Ogley Re: [SLE] Evolution
07:11 Jason Re: [SLE] No Touchpad
07:18 Hans du Plooy Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
07:23 John Lamb Re: [SLE] compiler missing
08:00 peter Nikolic Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot...
08:08 peter Nikolic Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
08:11 peter Nikolic Re: [SLE] SuSE 9.1 and Nvidia from YAST = Nothing
08:18 Leo de Bruijn Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
08:39 Eugene Lee Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
08:43 Jerome Lyles Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
08:50 poeml Re: [SLE] Apache2 and SSL SuSE 9.1
08:53 peter Nikolic Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
08:55 Jerome Lyles Re: [SL] Using browser and sql-ledger together
09:30 Hans du Plooy Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
09:31 John Pettigrew Re: Palm sync with Evolution in 9.1
09:44 spx Connecting to Windows2003
09:47 peter Nikolic Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
10:08 neongod rasping sound under 9.1 pro
10:20 Dan Am Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
10:29 Radule Soskic Font substitution - how does it work?
10:38 Jerome Lyles Re: [SL] Using browser and sql-ledger together
10:47 Billie E. Walsh Re: [SLE] LAN not working
10:51 James Knott Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
10:51 del Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
10:53 John Pettigrew Re: Rekall
10:55 g . lams Re: [SL] Using browser and sql-ledger together
10:55 Kenneth Schneider Re: [SLE] Palm sync with Evolution in 9.1
11:03 Kenneth Schneider Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
11:07 Kenneth Schneider Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
11:11 neongod Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
11:17 Robert Paulsen Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
11:21 neongod Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
11:21 Robert Paulsen Re: [SLE] Apache2 and SSL SuSE 9.1
11:23 Ben Higginbottom RE: [SLE] Connecting to Windows2003
11:34 del Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
11:39 del Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
11:40 David Krider Re: [SLE] Re: Palm sync with Evolution in 9.1
11:46 neongod Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
11:48 Thom Nuzum Palm Clie Support in latest kernel
11:53 neongod Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
11:54 Peter Van Biesen kdeinit: Kicker locks my USB stick /floppy disks / removable media !
12:02 poeml Re: [SLE] Apache2 and SSL SuSE 9.1
12:11 Vince Littler Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
12:22 Adagilson Batista Bispo da Silva how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
12:30 Johan INTEL (82547) Gigabit (P4C800E-DELUXE) with the speed of a snail ;-)
12:30 Rob Freeman Re: [SLE] how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
12:42 Charles Griffin Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
12:42 Carlos E. R. Re: [SLE] Can't access via SSH with root. HELP!
12:46 L. Mark Stone Re: [SLE] SuSEconfig Question
12:52 John Pettigrew Re: [SLE] Re: Palm sync with Evolution in 9.1
12:53 Kenneth Schneider Re: [SLE] how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
13:14 Fred Miller Re: [SLE] Re: Rekall
13:28 Prabu Subroto Forcing a user to logout
13:32 Adagilson Batista Bispo da Silva Re: [SLE] how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
13:33 Neil Dawkins RE: [SLE] Can't access via SSH with root. HELP!
13:33 burgeke Bugzilla?
13:36 Anders Johansson Re: [SLE] Forcing a user to logout
13:37 Preston Crawford Re: [SLE] Re: Palm sync with Evolution in 9.1
13:37 BandiPat Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
13:37 Anders Johansson Re: [SLE] Bugzilla?
13:38 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Forcing a user to logout
13:39 burgeke RE: [SLE] Bugzilla?
13:50 Marek Chlopek Re: [SLE] how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
13:54 James Ogley Re: [SLE] Bugzilla?
14:04 Martin Mielke Bootsplash problems...
14:06 Louis Richards Re: [SLE] Forcing a user to logout
14:22 C Hamel Re: [SLE] No Touchpad
14:22 John N. Alegre Re: [SLE] New suse user needs a starting point
14:23 C Hamel Re: [SLE] compiler missing
14:24 Kenneth Schneider Re: [SLE] Forcing a user to logout
14:25 Neal Becker Howto enable/disable service from command line?
14:26 Fortean Re: [SLE] Forcing a user to logout
14:28 Kenneth Schneider Re: [SLE] Forcing a user to logout
14:29 BandiPat Re: [SLE] Howto enable/disable service from command line?
14:33 BandiPat Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
14:39 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Forcing a user to logout
14:40 Togan Muftuoglu Re: [SLE] New suse user needs a starting point
14:41 C Hamel Changing Desktop Icon Text Color
14:44 Anders Johansson Re: [SLE] Changing Desktop Icon Text Color
14:44 John Coldrick Re: [SLE] Autologout from KDE/GNOME
14:48 jim barnes Re: [SLE] Wireless LAN card not working with 9.1
14:49 James Davis FTP installation Question
14:50 Ales Jagodnik usb related problems (suse 9.1)
14:55 neongod Re: [SLE] rasping sound under 9.1 pro
15:02 Anders Johansson Re: [SLE] compiler missing
15:07 Adagilson Batista Bispo da Silva Re: [SLE] how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
15:16 Craig Altenburg Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
15:23 Sid Boyce Re: [SLE] Howto enable/disable service from command line?
15:27 Sid Boyce Re: [SLE] INTEL (82547) Gigabit (P4C800E-DELUXE) with the speed of a snail ;-)
15:28 Constant Brouerius van Nidek A unwanted partition mounted
15:30 Chris Carlen Can't install any packages!
15:30 Ales Jagodnik Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
15:36 Neal Becker Re: [SLE] Howto enable/disable service from command line?
15:38 Sid Boyce Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
15:40 John Pettigrew Re: Re: Rekall
15:44 Sid Boyce Re: [SLE] LAN not working
15:46 g . lams Re: [SLE] Howto enable/disable service from command line?
15:49 Basil Chupin SUSE 9.1 - BAH!
15:50 Johan Re: [SLE] INTEL (82547) Gigabit (P4C800E-DELUXE) with the speed of a snail ;-)
15:51 Amish Munshi Re: [SLE] Installing fonts on SLES 8
15:51 Andy Prough Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
15:51 Togan Muftuoglu Re: [SLE] Howto enable/disable service from command line?
16:04 Ales Jagodnik Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
16:07 Fred Miller Re: [SLE] Re: Re: Rekall
16:08 Fred Miller Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
16:09 Thom Nuzum short fizzing sound
16:09 Peter B Van Campen Re: [SLE] INTEL (82547) Gigabit (P4C800E-DELUXE) with the speed of a snail ;-)
16:19 John Pettigrew Re: Re: Re: Rekall
16:22 BandiPat Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
16:23 Marek Chlopek Re: [SLE] how great SuSE is: trying another distro you discover that...Slackware 9.1 can't find my /media/cdrom as SuSE can
16:26 John Pettigrew Re: Re: Re: Rekall
16:35 Sid Boyce Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
16:46 Pieter Hulshoff Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
16:54 Kenneth Schneider Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
16:55 Vince Littler Re: [SLE] Bootsplash problems...
17:09 James Oakley Re: [SLE] SATA: how many drives
17:09 peter Nikolic Re: [SLE] short fizzing sound
17:09 John N. Alegre Re: [SLE] SuSE 9.1 and Nvidia from YAST = Nothing
17:17 Vitaly Shishakov what imap server to use? (SuSE 9.1)
17:35 Amish Munshi Re: [SLE] what imap server to use? (SuSE 9.1)
17:42 C Hamel Re: [SLE] Changing Desktop Icon Text Color
17:43 C Hamel Re: [SLE] FTP installation Question
17:45 C Hamel Re: [SLE] compiler missing
17:48 C Hamel Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
17:49 Preston Crawford Re: [SLE] compiler missing
17:55 Dom Incollingo Printing from Mozilla/Firefox in 9.1
17:58 Kastus Re: [SLE] compiler missing
18:08 Neal Becker Re: [SLE] what imap server to use? (SuSE 9.1)
18:16 The Purple Tiger Re: [SLE] short fizzing sound
18:24 Hylton Conacher (ZR1HPC) Re: [SLE] Running Gnome Application
18:24 Hylton Conacher (ZR1HPC) Configuring a systems time - which files to edit?
18:26 Catimimi RE: [SLE] 9.1 and Speedtouch usb modem (stingray type)
18:26 Fred Miller Re: [SLE] Re: Re: Re: Rekall
18:26 Fred Miller Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
18:27 Gil Weber Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot
18:28 Thom Nuzum Re: [SLE] short fizzing sound
18:32 James Ogley Re: [SLE] Running Gnome Application
18:32 Thom Nuzum Re: [SLE] short fizzing sound
18:33 Fred Miller Re: [SLE] Re: Re: Re: Rekall
18:33 Laurent GUERBY SuSE 9.1 professional & WIFI Netgear WG511
18:35 Fred Miller Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
18:38 Hartmut Meyer Re: [SLE] CD-RW drives.
18:40 Ales Jagodnik Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
18:42 pinto Re: [SLE] Configuring a systems time - which files to edit?
18:49 Johan Re: [SLE] FTP installation Question
18:54 LeRoy Maxwell III RE: [SLE] SuSE 9.1 and Nvidia from YAST = Nothing
19:04 John Pettigrew Re: Re: Re: Re: Rekall
19:06 James Davis RE: [SLE] FTP installation Question
19:06 LeRoy Maxwell III problem with Nvidia driver and init3
19:25 John Lamb Re: [SLE] compiler missing
19:28 Johan Re: [SLE] FTP installation Question
19:36 The Purple Tiger Re: [SLE] short fizzing sound
19:39 John N. Alegre RE: [SLE] problem with Nvidia driver and init3
19:39 John Heffington Sony CRX225A CDRW
19:44 Joao - Calcados Jacob S/A Re: [SLE] short fizzing sound
19:45 Dom Incollingo Re: [SLE] Printing from Mozilla/Firefox in 9.1
19:48 Kenneth Schneider RE: [SLE] problem with Nvidia driver and init3
19:54 Geoffrey Snyder 9.1 mounting samba shares problem
19:54 Thom Nuzum Re: [SLE] short fizzing sound
19:55 David Krider Firewire/USB external hard drives? I got nuthin'
20:01 The Purple Tiger Re: [SLE] short fizzing sound
20:06 The Purple Tiger Re: [SLE] short fizzing sound
20:11 C Hamel Re: [SLE] compiler missing
20:13 Jerry Feldman Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
20:13 Louis Richards Re: [SLE] Forcing a user to logout
20:15 Vince Littler Re: [SLE] short fizzing sound
20:34 Preston Crawford Setting up Apache virtual hosts under SuSE 9.1?
20:35 John Grant Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
20:39 Ales Jagodnik Re: [SLE] Firewire/USB external hard drives? I got nuthin'
20:42 C Hamel Update Downloads... stored where?
20:49 Preston Crawford Re: [SLE] Setting up Apache virtual hosts under SuSE 9.1?
20:58 Patrick Shanahan Re: [SLE] Printing from Mozilla/Firefox in 9.1
21:00 g . lams Re: [SLE] Setting up Apache virtual hosts under SuSE 9.1?
21:21 Thom Nuzum Re: [SLE] short fizzing sound
21:21 Robert Paulsen Re: [SLE] Apache2 and SSL SuSE 9.1
21:29 Stephen P. Molnar, Ph.D. Re: [SLE] Running Gnome Application
21:29 Doug McGarrett YAST and cd-rom
21:29 Stephen W Upgrading & New Installs (Was how good SuSE is)
21:35 Doug McGarrett Re: [SLE] Changing Desktop Icon Text Color
21:36 Jason Re: [SLE] 9.1 and Speedtouch usb modem (stingray type)
21:36 Doug McGarrett Re: [SLE] Changing Desktop Icon Text Color
21:38 Anders Johansson Re: [SLE] Changing Desktop Icon Text Color
21:38 Fred Miller Re: [SLE] CD-RW drives.
21:41 John Coldrick Re: [SLE] Upgrading & New Installs (Was how good SuSE is)
21:46 Fred Miller Re: [SLE] Re: Re: Re: Re: Rekall
21:47 Ken Schneider Re: [SLE] Firewire/USB external hard drives? I got nuthin'
21:53 Ken Schneider Re: [SLE] YAST and cd-rom
21:56 Anders Johansson Re: [SLE] YAST and cd-rom
22:00 Anders Johansson Re: [SLE] Update Downloads... stored where?
22:01 Doug McGarrett Re: [SLE] short fizzing sound
22:08 Thom Nuzum laptop touchpad issue
22:08 Doug McGarrett Re: [SLE] short fizzing sound
22:14 Thom Nuzum Re: [SLE] short fizzing sound
22:17 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Evolution
22:25 Jim Sabatke Evolution problem - sort of solved
22:26 Doug McGarrett Re: [SLE] YAST and cd-rom
22:29 John Heffington Best CDRW drive
22:30 David Johanson Re: [SLE] SCSI scanners
22:34 scsijon Re: [SLE] Apache2 and SSL SuSE 9.1
22:38 Prabu Subroto Messy Package (Failed to install win4lin kernel).
22:47 John Grant Another 9.1 live CD oddity
22:49 Geoff Horn Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
22:54 Terry Eck Re: [SLE] problem with Nvidia driver and init3
22:59 Chris De Bleu How to configure a modem-router in suse 9.1?
22:59 Terry Eck Re: [SLE] YOU caused 8.2 to not boot
23:01 C Hamel Re: [SLE] laptop touchpad issue
23:25 Joe Dufresne Apt install problem
23:32 Patrick Shanahan Re: [SLE] Apt install problem
23:32 Chris Carlen Now I broke Konqueror
23:32 Jerry Feldman Re: [SLE] laptop touchpad issue
23:34 Carlos E. R. Re: [SLE] Configuring a systems time - which files to edit?
23:35 Johan Re: [SLE] INTEL (82547) Gigabit (P4C800E-DELUXE) with the speed of a snail ;-)
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation