Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

15 May, 2004

01:21 Thom Nuzum Re: [SLE] SuSE 9.0 vs. 9.1?
01:26 Fred Miller Re: [SLE] Rekall
02:19 C Hamel Mplayer requires liblzo
02:22 Bruce Marshall Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
02:22 Rob Freeman Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
02:39 Mitch Thompson Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
02:46 Gil Weber Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
02:55 Rob Freeman Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
03:25 C Hamel Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
03:52 C Hamel Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
04:18 Ronald Wiplinger Graphic desktop
04:23 Togan Muftuoglu Re: [SLE] Reading .docbook file
04:35 Steve Jacobs 8.2 to 9.1, wireless no longer works
05:08 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] Help! Samba Client w/ SuSE 9.1
05:10 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] Firewall-HOWTO. Where is it?
05:15 Art Fore Re: [SLE] Help! Samba Client w/ SuSE 9.1
05:20 Bob S. Correct me !
05:25 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] Help! Samba Client w/ SuSE 9.1
05:28 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] Correct me !
05:35 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] SUSE 9.1 & Firewire harddrive
05:45 Art Fore Re: [SLE] Help! Samba Client w/ SuSE 9.1
05:45 Art Fore Re: [SLE] SUSE 9.1 & Firewire harddrive
05:59 Radu Voicu Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
06:04 Richard Atcheson Re: [SLE] 8.2 to 9.1, wireless no longer works
06:16 Jay Vollmer Sound quirk in 9.1?
06:31 John Re: [SLE] Correct me !
08:05 Jos van Kan Re: [SLE] icon text color
08:28 Jerome Lyles Changing apache2 passwords with Yast
08:28 Laurent GUERBY Ethernet vs 56K modem network
08:36 Radu Voicu SuSE 9.0/9.1 DVD audio ripping
08:40 Sid Boyce Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
08:45 Carlos E. R. Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
08:46 Constant Brouerius van Nidek Re: [SLE] Howto install everything?
08:49 Sid Boyce Re: [SLE] Sound quirk in 9.1?
08:57 Hartmut Meyer Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
09:05 Frederic Soulier Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
09:10 Carlos E. R. Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
09:53 Frederic Soulier SuSE 9.1: Firewire disk with ext3 partitions (and fat error messages)
10:30 James Ogley Re: [SLE] Errors trying to install Ximian Connector on SUSE 9.1
10:46 Stephen P. Molnar, Ph.D. Running Gnome Application
10:55 SuSE Ground Zero Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
10:59 James Knott Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
11:01 Jim Sabatke Re: [SLE] OT How run program in another PC
11:05 Hans du Plooy SATA: how many drives
11:10 jim barnes Re: [SLE] Ethernet vs 56K modem network
11:15 James Knott Re: [SLE] Ethernet vs 56K modem network
11:35 James Ogley Re: [SLE] Running Gnome Application
12:06 Richard Bos Re: [SLE] Errors trying to install Ximian Connector on SUSE 9.1
12:26 Thom Nuzum Laptop Touchpad
12:39 Hans du Plooy Re: [SLE] Is your SBlive Midi working in 9.1?
12:42 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Firewall-HOWTO. Where is it?
12:44 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Help! Samba Client w/ SuSE 9.1
12:54 Bruce Marshall Re: [SLE] Sound quirk in 9.1?
13:01 jim barnes Re: [SLE] Laptop Touchpad
13:04 Hans du Plooy Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
13:12 L. Mark Stone Samba3-3.0.4-KDE 3.2.2 rpm Packaging Bug
13:12 Bruce Marshall Re: [SLE] Sound quirk in 9.1?
13:19 L. Mark Stone SuSEconfig Question
13:29 Bruce Marshall Re: [SLE] SuSEconfig Question
13:32 Bruce Marshall Re: [SLE] Sound quirk in 9.1?
13:50 Andre Truter Fonts very small after SuSE 9.0 update
14:02 John N. Alegre Re: [SLE] Firewall-HOWTO. Where is it?
14:08 Felix Miata Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
14:18 Preston Crawford Gpilotd crashing on me under 9.1
14:35 Preston Crawford Gaim needs to be updated for SuSE 9.1
14:38 Gil Weber Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
14:43 STEPHEN BODDY Re: [SLE] Laptop Touchpad
14:50 Joseph Loo Re: [SLE] Firewall-HOWTO. Where is it?
14:52 Hans du Plooy Re: [SLE] Gaim needs to be updated for SuSE 9.1
14:52 Joseph Loo Printer Installation
14:53 Patrick Shanahan Re: [SLE] SuSEconfig Question
14:57 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] Gaim needs to be updated for SuSE 9.1
15:03 peter Nikolic Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
15:03 Togan Muftuoglu Re: [SLE] SuSEconfig Question
15:26 Thom Nuzum Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
15:33 Thom Nuzum Creating 9.1 Personal CD
15:37 Dylan Re: [SLE] Creating 9.1 Personal CD
15:41 Brad Shelton Re: [SLE] Firewall-HOWTO. Where is it?
15:43 Thom Nuzum Re: [SLE] Creating 9.1 Personal CD
16:00 Preston Crawford Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
16:10 Fortean Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
16:18 Graham Smith Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
16:24 Preston Crawford Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
16:52 Andrei Verovski (aka MacGuru) PHP 5 RPMs for SuSE
17:05 poeml Re: [SLE] Apache2 help!
17:05 poeml Re: [SLE] Changing apache2 passwords with Yast
17:06 poeml Re: [SLE] How's SuSE 9.1? Any fix for the php/mysql problem?
17:08 Andrei Verovski (aka MacGuru) Re: [SLE] Creating 9.1 Personal CD
17:16 C Hamel Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
17:21 C Hamel Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
17:29 Frederic Soulier Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
17:30 John Re: [SLE] SuSE 9.0/9.1 DVD audio ripping
17:32 Liam Marshall 9.1 Up and Running
17:44 Gil Weber Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
17:48 Ivor Terret Re: [SLE] Apache2 help!
18:03 Patrick Shanahan Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
18:04 Hans du Plooy Re: [SLE] 9.1 Up and Running
18:15 Graham Smith Re: [SLE] Best way to get Quicktime plugin working under SuSE?
18:17 AV Nero image file - how to burn in Linux
19:10 Vince Littler Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
19:10 C Hamel SuSE9.1 & Dell 2350 Desktop Problem
19:18 C Hamel Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
19:20 Alain Barthélemy Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
19:36 Andre Truter Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
19:42 Felix Miata Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
19:44 Vince Littler Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
19:56 John Lamb Re: [SLE] Is your SBlive Midi working in 9.1?
19:56 David Johanson Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
19:57 Andre Truter Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
20:15 Peter Vollebregt Re: [SLE] Howto install everything?
20:26 pinto Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
20:28 Andre Truter Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
20:29 Peter Vollebregt Re: [SLE] Running Gnome Application
20:35 Felix Miata Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
20:41 Stephen P. Molnar, Ph.D. Re: [SLE] Running Gnome Application
20:49 Bob Netherton Re: [SLE] Nero image file - how to burn in Linux
20:58 Felix Miata Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
21:04 Ermanno Bonifazi wlan0 and dsl
21:11 Michael Satterwhite Question re: Kernel
21:15 David Johanson Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
21:15 Andre Truter Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
21:38 James Ogley Re: [SLE] Gaim needs to be updated for SuSE 9.1
21:43 Felix Miata Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update
21:45 Hans du Plooy Re: [SLE] Is your SBlive Midi working in 9.1?
21:47 Terry Eck YOU caused 8.2 to not boot
21:50 Patrick Shanahan Re: [SLE] Gaim needs to be updated for SuSE 9.1
21:51 Terry Eck Re: [SLE] YOU caused 8.2 to not boot
21:51 Vince Littler Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
22:19 AV Re: [SLE] Nero image file - how to burn in Linux
22:38 Bruce Marshall Re: [SLE] Question re: Kernel
22:40 U L Y S S E S Re: [SLE] Nero image file - how to burn in Linux
22:58 Khanh Tran RE: [SLE] Nero image file - how to burn in Linux
23:30 Frederic Soulier Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
23:35 Frederic Soulier Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
23:37 C Hamel Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
23:47 Frederic Soulier Re: [SLE] Mplayer requires liblzo

16 May, 2004

00:38 Patrick Shanahan Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
00:39 Louis Richards Re: [SLE] 9.1 Up and Running
00:48 David Gonzalez Bogus dhcpd question
00:52 Carlos E. R. Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
01:03 Carlos E. R. Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
01:10 C Hamel Re: [SLE] SOLVED: Mplayer requires liblzo
01:17 Bill Wisse Any wireless experts out there?
01:31 Khanh Tran RE: [SLE] Any wireless experts out there?
01:51 Doug McGarrett Re: icon text color
01:58 Bill Wisse Re: [SLE] Any wireless experts out there?
02:20 C Hamel Mldonkey compile failure
02:29 Bruce Marshall Re: [SLE] Any wireless experts out there?
02:29 Patrick Shanahan Re: [SLE] Mldonkey compile failure
02:30 Anders Johansson Re: [SLE] Mldonkey compile failure
02:32 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] Any wireless experts out there?
03:08 C Hamel Re: [SLE] Mldonkey compile failure
03:10 C Hamel Re: [SLE] Mldonkey compile failure
03:20 C Hamel Re: [SLE] Mldonkey compile failure
03:21 MindBender Re: [SLE] Mldonkey compile failure
03:21 Anthony Edwards SuSE 9.1 & /sbin/SuSEconfig configuration files
03:22 Curtis Rey Re: [SLE] Re: icon text color
03:28 Anders Johansson Re: [SLE] Mldonkey compile failure
04:34 C Hamel Re: [SLE] Mldonkey compile failure
04:34 John Lalla Re: [SLE] SuSE 9.1 & /sbin/SuSEconfig configuration files
04:35 C Hamel Re: [SLE] Mldonkey compile failure
04:38 Anders Johansson Re: [SLE] Mldonkey compile failure
04:56 Preston Crawford Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
05:20 Don W. Jenkins wireless working
05:40 Bill Wisse Re: [SLE] Any wireless experts out there?
07:52 Marek Chlopek Re: [SLE] Any wireless experts out there?
08:06 Bill Wisse Re: [SLE] Any wireless experts out there?
08:16 Andre Truter Re: [SLE] Fonts very small after SuSE 9.0 update - Parltly solved
08:43 Marek Chlopek Re: [SLE] Any wireless experts out there?
09:05 Laurent GUERBY Min CPU freq for Mobile Athlon 2400+?
10:24 Hans du Plooy Re: [SLE] Min CPU freq for Mobile Athlon 2400+?
10:35 Laurent GUERBY Re: [SLE] Min CPU freq for Mobile Athlon 2400+?
11:08 SuSE Ground Zero Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
11:37 Joe Peer dual boot system: partition table problem, XP does not boot anymore
11:59 Carlos Rodrigues Can't access via SSH with root. HELP!
12:15 Hans du Plooy Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
12:16 Malke Routh Re: [SLE] dual boot system: partition table problem, XP does not boot anymore
12:25 Jerry Feldman Autologout from KDE/GNOME
12:51 John Chronakis New suse user needs a starting point
12:59 Jerome R. Westrick Re: [SLE] New suse user needs a starting point
13:30 Togan Muftuoglu Re: [SLE] New suse user needs a starting point
13:31 Martin Farmilo Re: [SLE] dual boot system: partition table problem, XP does not boot anymore
13:39 Anthony Edwards Re: [SLE] SuSE 9.1 & /sbin/SuSEconfig configuration files
14:01 C Hamel Re: [SLE] Mldonkey compile failure
14:01 Jerry Feldman Re: [SLE] HTML Editors
14:04 C Hamel Re: [SLE] Mplayer requires liblzo
14:05 Suse User Re: [SLE] New suse user needs a starting point
14:06 C Hamel Re: [SLE] wireless working
14:12 C Hamel Re: [SLE] dual boot system: partition table problem, XP does not boot anymore
14:14 C Hamel Re: [SLE] New suse user needs a starting point
14:15 C Hamel Re: [SLE] dual boot system: partition table problem, XP does not boot anymore
14:38 Keith Powell Re: [SLE] Scanning problem in 9.1 [Solved]
14:45 Thom Nuzum Re: [SLE] dual boot system: partition table problem, XP does not boot anymore
14:49 Jim Sabatke Wierd boot problems
14:51 Malke Routh powersaved question
14:53 Jim Sabatke Evolution Problem (and other gnome apps)
15:02 Frits Wüthrich SCSI scanners
15:20 David Johanson Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
15:40 User5465465 boot delay / probe for hard drives that don't exist [solved]
15:56 Patriiiiiiiiiick provider DNS response slow after DHCP IP renewal
16:07 Richard Atcheson Re: [SLE] wlan0 and dsl
16:16 C Hamel Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
16:19 Peter Hmelak win reinstall - restore grub
16:27 C Hamel Re: [SLE] win reinstall - restore grub
16:42 James Knott Re: [SLE] HTML Editors
16:44 James Knott Re: [SLE] New suse user needs a starting point
16:59 Donn Washburn NVidia / SuSE 9.0 and Asus 5200
17:00 John Grant 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
17:35 John N. Alegre RE: [SLE] NVidia / SuSE 9.0 and Asus 5200
17:40 poeml Re: [SLE] Bogus dhcpd question
17:50 poeml Re: [SLE] provider DNS response slow after DHCP IP renewal
17:54 Johan Re: [SLE] Wierd boot problems
18:06 Claudiu Tomescu Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
18:17 Fortean SUSE Watcher Icon
18:25 Joe Sullivan Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
18:44 David Johanson Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
18:56 Fortean Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
19:04 Stephen 9.1 and Speedtouch usb modem (stingray type)
19:14 Trey Sizemore Re: [SLE] New kernel install
19:23 Jan Elders Wireless LAN card not working with 9.1
19:29 Doug McGarrett Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
19:45 pinto Re: [SLE] New kernel install
19:52 Joe Sullivan Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
20:11 Fred Miller CD-RW drives.
20:20 Richard Bos Re: [SLE] CD-RW drives.
20:37 Hartmut Meyer Re: [SLE] CD-RW drives.
20:51 Fred Miller Re: [SLE] CD-RW drives.
21:01 C Hamel Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
21:06 C Hamel Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
21:26 Carl William Spitzer IV Evolution
21:41 Anders Johansson Re: [SLE] Evolution
21:43 James Knott Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot working 8.1 pro system
21:43 Carlos E. R. Re: [SLE] YOU caused 8.2 to not boot
21:44 James Knott Re: [SLE] SUSE Watcher Icon
22:09 Mike McMullin Re: [SLE] Evolution
22:56 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
22:56 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
23:08 Ronald Wiplinger LAN not working
23:17 Anders Johansson Re: [SLE] LAN not working
23:23 Robert Paulsen Apache2 and SSL SuSE 9.1
23:32 Jason Re: [SLE] 9.1 and Speedtouch usb modem (stingray type)
23:54 Jason Re: [SLE] No Touchpad

17 May, 2004

00:20 Scott Jones Re: [SLE] Nero image file - how to burn in Linux
00:34 Carlos F Lange Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot...
00:38 Doug McGarrett susewatcher
00:48 Matthew SuSE 9.1 64 bit, smp question
00:54 C Hamel Re: [SLE] 9.1 Live CD won't boot...
00:56 Don W. Jenkins compiler missing
01:03 C Hamel Re: [SLE] No Touchpad
01:08 Anders Johansson Re: [SLE] compiler missing
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation