Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

13 May, 2004

17:12 burgeke RE: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
17:44 Gerhard den Hollander Re: [SLE] ULB's evolution
17:51 Jack Malone Re: [SLE] Upgrade options - 9.0 to 9.1
17:54 Pieter Hulshoff I could use some help in setting up kmldonkey
17:56 Carlos E. R. Re: [SLE] zip 250 quandry
17:56 Carlos E. R. Re: [SLE] Problems when upgrading from 8.2 to 9.1
17:56 Carlos E. R. Re: [SLE] RE:floppy format!!! I GOT IT!
17:56 Carlos E. R. Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
17:56 Carlos E. R. Re: [SLE] problems at sending commands to printers
17:57 Fred Miller URGENT Open Source alert for the EU!!!
17:58 Fred Miller URGENT Open Source alert for the EU!!!
18:08 DChristensen Samba/Wnbind on SuSE 9.0
18:09 Hylton Conacher (ZR1HPC) Re: [SLE] Sadly going back
18:46 Ben Higginbottom RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
18:48 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] KDE & Gnome - common desktop]
18:48 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Spamassassin Not Using Bayesian Analysis
19:04 Matthew Stringer RE: [SLE] 9.1 unable to find ethernet card at boot
19:04 burgeke RE: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
19:15 Matthew Stringer Forcing 100Mb/s Full Duplex in 9.1
19:20 Jose Thadeu Cavalcante Print problems
19:27 Vince Littler Huge boot delay with 9.1
19:38 Bob Pearson Re: [SLE] I could use some help in setting up kmldonkey
19:42 Anders Johansson Re: [SLE] Forcing 100Mb/s Full Duplex in 9.1
19:58 DChristensen RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
20:08 Trey Sizemore Evolution 1.5.7 for SUSE 9.1
20:11 Brad Shelton RE: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
20:11 Brad Shelton Re: [SLE] How to make it 64-bit Linux?
20:11 Brad Shelton Re: [SLE] Sadly going back [solved]
20:11 Anders Johansson Re: [SLE] Evolution 1.5.7 for SUSE 9.1
20:27 Richard Atcheson Re: [SLE] How to make it 64-bit Linux?
20:33 Chris Carlen Yast broke after minor hardware change
20:38 Chris Carlen Re: [SLE] Installing 9.1 on AMD 64-Bit
20:38 Trey Sizemore Re: [SLE] Evolution 1.5.7 for SUSE 9.1
20:39 Ben Higginbottom RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
20:47 Kastus Re: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
21:01 Charles Using SLES8 As NAT Router..
21:06 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
21:08 Fred Miller Re: [SLE] Sadly going back [solved]
21:10 Fred Miller Re: [SLE] Manipulating raw
21:19 Marshall Heartley Re: [SLE] Manipulating raw
21:22 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
21:30 Fred Miller Re: [SLE] Manipulating raw
21:50 Thorsten Kukuk Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
22:01 James Knott Re: [SLE] 9.1 jerkiness
22:01 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
22:05 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
22:07 Anders Johansson Re: [SLE] Manipulating raw
22:13 Alexandr Malusek Re: [SLE] cups vs lprng
22:14 Fred Miller Re: [SLE] Manipulating raw
22:17 DChristensen RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
22:35 Trey Sizemore Can't display as root
22:45 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
22:49 Jerome Lyles Re: [SLE] Manipulating raw
23:01 Fred Miller Re: [SLE] Manipulating raw
23:28 Trey Sizemore Re: [SLE] Can't display as root
23:29 David Gonzalez 2.6 Kernel SuSE 9.0
23:34 Oliver Kellermann Re: [SLE] How to make it 64-bit Linux?
23:37 marcia Gimp question
23:45 Trey Sizemore New kernel install
23:48 Anders Johansson Re: [SLE] New kernel install
23:49 Patrick Shanahan Re: [SLE] Gimp question
23:58 Trey Sizemore Re: [SLE] New kernel install

14 May, 2004

00:12 Bruce Marshall Re: [SLE] Gimp question
00:14 L. Mark Stone Re: [SLE] SuSE 9.1 installation on Adaptec Raid with dtp_i2o driver
00:16 GarUlbricht7 RE: [SLE] 9.0 You error Signature check for patch info files failed
00:23 Oliver Kellermann Dolby Surround Prologic with emu10k1 - question
00:24 Jerome Lyles Re: Plugin....
00:26 marcia Re: [SLE] Gimp question
00:47 Patrick Shanahan Re: [SLE] Re: Plugin....
01:05 Stephen W problem with OO spreadsheet
01:15 Matthew DVD playback...
01:15 James D. Ivey Re: [SLE] HTML Editors
01:16 The Purple Tiger Re: [SLE] Gimp question
01:21 Anders Johansson Re: [SLE] DVD playback...
01:22 Trey Sizemore Getting rid of those large side images in K menu
01:28 Jerome Lyles Re: [SLE] Re: Plugin....
01:33 Craig Altenburg Re: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
01:38 Patrick Shanahan Re: [SLE] Re: Plugin....
01:46 Patrick Shanahan Re: [SLE] problem with OO spreadsheet
02:03 Stephen W Re: [SLE] problem with OO spreadsheet
02:12 Patrick Shanahan Re: [SLE] problem with OO spreadsheet
02:42 David Susantoh Online Update ?????
03:05 Brad Shelton Re: [SLE] Sadly going back [solved]
03:12 David Lerner 9.1 NEdit not included.
03:18 John Re: [SLE] Online Update ?????
03:23 Craig Altenburg Re: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
03:26 Craig Altenburg Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
04:35 Curtis Rey Sound problems!
04:41 Jerome Lyles Re: [SLE] Re: Plugin....
04:47 Art Fore Samba client problem
05:08 Art Fore Evolution problem
05:16 Joseph Loo Re: [SLE] problems at sending commands to printers
05:52 James Ogley Re: [SLE] Evolution problem
06:20 Bryan S. Tyson Re: [SLE] Gimp question
06:22 Lukacs Zsolt Re: [SLE] SUSE9.1 install problem
06:46 dries Nvidia driver update on/off line
06:57 Matthew Stringer RE: [SLE] Forcing 100Mb/s Full Duplex in 9.1
07:29 Tim Nicholson Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
08:04 Silviu Marin-Caea Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
08:18 Frits Wüthrich Re: [SLE] Wacom Graphire 2 (USB) on SuSE9.1?
08:52 Luca Mollica Re: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
09:05 Radu Voicu Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
09:25 Fabian Niestroj Re: [SLE] Getting rid of those large side images in K menu
09:34 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Online Update ?????
09:41 Mike McMullin Re: [SLE] Online Update ?????
09:42 Mike McMullin Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
10:03 Fergus Wilde Loading module for network card - 3c509
10:08 Francesco Scaglioni Re: [SLE] Annotating Web pages
10:15 Damon Jebb RE: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
10:15 Hans du Plooy Re: [SLE] How to make it 64-bit Linux?
10:15 Hans du Plooy Re: [SLE] Installing 9.1 on AMD 64-Bit
10:22 Hans du Plooy Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
10:29 Marshall Heartley Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
10:34 Riccardo Facchini RE: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
10:49 Simon Oliver OpenPBS / GridEngine on SuSE 9.0
10:55 Bruce Marshall Re: [SLE] problem with OO spreadsheet
11:10 Richard Atcheson Re: [SLE] New kernel install
11:16 burgeke RE: [SLE] SuSE 9.1 and VMWare Workstation 4.5 work fine (sorta)
11:24 Damon Jebb RE: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
11:56 Dave Howorth Re: [SLE] Annotating Web pages
11:59 Ulrich Leopold 9.0 -> 9.1 upgrade procedure without loosing gnome?
12:22 Rainer Blaes /etc/init.d/rc5.d/S01random stops the Boot procedure
12:45 Fergus Wilde Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
12:46 W.D.McKinney Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
12:47 Currie Sylvanus How to add new linux installation to existing GRUB bottmanager
12:50 Trey Sizemore Re: [SLE] Getting rid of those large side images in K menu
12:55 Neal Becker Howto install everything?
13:02 Bruce Marshall Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
13:03 Bruce Marshall Re: [SLE] How to add new linux installation to existing GRUB bottmanager
13:09 Fergus Wilde Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
13:19 Sid Boyce Re: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
13:21 Bruce Marshall Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
13:25 Sid Boyce Re: [SLE] Forcing 100Mb/s Full Duplex in 9.1
13:29 Riccardo Facchini Full backup knoppix-style
13:43 Sid Boyce Re: [SLE] Howto install everything?
13:43 pinto Re: [SLE] New kernel install
13:47 Bob Pearson Command line or application to cut MPEG Streams
13:52 David Krider Re: [SLE] Nvidia driver update on/off line
14:00 Fergus Wilde Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
14:03 Andre Truter How to load module during boot - SuSE 9.0
14:09 David Krider nVidia dual head flicker
14:16 Bruce Marshall Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
14:18 Rob Freeman Re: [SLE] new 9.1 install and just a few questions
14:25 Bob Pearson [SLE] Command line or application to cut MPEG Streams - SOLVED
14:39 dries Re: [SLE] Nvidia driver update on/off line
14:41 Sid Boyce Re: [SLE] Wacom Graphire 2 (USB) on SuSE9.1?
14:42 Johan Re: [SLE] Nvidia driver update on/off line
14:45 Mike Coan Re: [SLE] 9.1 and sound problems via-82xx chipset
14:47 Sharpe, Richard SuSE 9.1 and YaST online update
14:58 Anders Johansson Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
14:59 Fergus Wilde Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
15:03 Art Fore Re: [SLE] How to add new linux installation to existing GRUB bottmanager
15:05 Oliver Kellermann Re: [SLE] SuSE 9.1 and YaST online update
15:05 David Krider Re: [SLE] Nvidia driver update on/off line
15:08 Adagilson Batista Bispo da Silva good for suse, good for slackware?: desktop doesn't startx
15:16 Fergus Wilde Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
15:16 Sid Boyce Re: [SLE] Nvidia driver update on/off line
15:20 Sid Boyce Re: [SLE] Nvidia driver update on/off line
15:23 Anders Johansson Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
15:32 Sid Boyce Re: [SLE] SuSE 9.1 and YaST online update
15:41 Dave Lists Re: [SLE] SuSE 9.1 and YaST online update
15:59 Jos van Kan Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
16:03 Preston Crawford How's SuSE 9.1? Any fix for the php/mysql problem?
16:08 Adagilson Batista Bispo da Silva Re: [SLE] good for suse, good for slackware?: desktop doesn't startx
16:15 James Ogley Re: [SLE] SuSE 9.1 and YaST online update
16:40 AV OT How run program in another PC
16:47 Anders Johansson Re: [SLE] OT How run program in another PC
16:50 Bruce Marshall Re: [SLE] Loading module for network card - 3c509
16:54 David Krider Re: [SLE] How's SuSE 9.1? Any fix for the php/mysql problem?
16:59 David Krider SCSI, burning CD's and resmgr
17:09 AV Re: [SLE] OT How run program in another PC
17:14 Patrick Shanahan Re: [SLE] SCSI, burning CD's and resmgr
17:29 SuSE Ground Zero Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
17:45 James Oakley Re: [SLE] Silicon Image sil3112a: is this CRAP?
17:47 Khanh Tran RE: [SLE] Ximian Connector
17:48 Preston Crawford Re: [SLE] How's SuSE 9.1? Any fix for the php/mysql problem?
18:02 Chris De Bleu Configure a modem-router in suse 9.1
18:02 Preston Crawford SuSE 9.0 vs. 9.1?
18:07 Nick LeRoy Re: [SLE] OT How run program in another PC
18:10 Ivor Terret Apache2 help!
18:44 Fortean Re: [SLE] SuSE 9.0 vs. 9.1?
19:00 Frederic Soulier SuSE 9.1: Several annoying problems...
19:02 Stewart Taylor 9.1 trashed my HD
19:04 Clayton Re: [SLE] SuSE 9.1: Several annoying problems...
19:10 Amish Munshi Re: [SLE] Why UTF-8 instead of ISO coding in 9.1?
19:10 Frederic Soulier Re: [SLE] SuSE 9.0 vs. 9.1?
19:13 Frederic Soulier Re: [SLE] SuSE 9.1: Several annoying problems...
19:17 Fortean Re: [SLE] SuSE 9.0 vs. 9.1?
19:18 Stewart Taylor Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
19:18 Clayton Re: [SLE] SuSE 9.1: Several annoying problems...
19:20 Anders Johansson Re: [SLE] SuSE 9.1: Several annoying problems...
19:20 Doug McGarrett fs not selectable?
19:23 Frederic Soulier SuSE 9.1: fonts rendering problem
19:28 Frederic Soulier Re: [SLE] SuSE 9.1: Several annoying problems...
19:41 Trey Sizemore Re: [SLE] SuSE 9.1: fonts rendering problem
19:42 Richard Bos Re: [SLE] DISSAPOINTING: Re: [SLE] SuSE 9.1, fails to read /dev/hda partitions...
19:45 Vince Littler Re: [SLE] Huge boot delay with 9.1
20:01 Mike Blonder Unable to uninstall YaST2 Installed Package (SuSE 9.0)
20:03 DChristensen Samba/Wnbind on SuSE 9.0 - Extended now to trying to print
20:03 Richard Bos Re: [SLE] SuSE 9.1: fonts rendering problem
20:09 Doug McGarrett can't send from Kmail
20:09 Art Fore Re: [SLE] SUSE 9.1 & Firewire harddrive
20:10 Trey Sizemore Re: [SLE] SuSE 9.1: fonts rendering problem
20:14 Anders Johansson Re: [SLE] can't send from Kmail
20:32 Fortean Re: [SLE] can't send from Kmail
20:45 Doomtrooper Re: [SLE] double ip address on the same ethernet card: is it possible?
20:47 Doug McGarrett Re: [SLE] can't send from Kmail
20:54 DChristensen RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
21:06 David Johanson Re: [SLE] zip 250 quandry - Solved (with help)
21:10 Art Fore Reading .docbook file
21:20 John Lamb Is your SBlive Midi working in 9.1?
21:21 C Hamel No Touchpad
21:48 Jorge Manuel B. S. Vicetto Re: [SLE] SUSE 9.1 & Firewire harddrive
21:53 Berzek GTK+ applications on SuSE 9.1
21:55 Peter Vollebregt Re: [SLE] Howto install everything?
21:55 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
22:00 Stephen Chadfield Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
22:12 Dan Weisenstein LVM ?
22:14 Art Fore Re: [SLE] SUSE 9.1 & Firewire harddrive
22:20 David Gonzalez Dynamic DNS SuSE 9.0
22:25 Terry Eck Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
22:26 Ben Higginbottom RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
22:26 Jim Cunning Re: [SLE] LVM ?
22:27 Gary Windham SLES 8 support for Broadcom 5820?
22:33 James Knott Re: [SLE] 9.1 trashed my HD
22:35 Dan Weisenstein 9.1 ansdSamba
22:43 DChristensen RE: [SLE] Samba/Wnbind on SuSE 9.0
22:47 Fredrik Björk Re: [SLE] SuSE 9.0 vs. 9.1?
22:49 Ben Higginbottom RE: [SLE] LVM ?
22:54 Sid Boyce Re: [SLE] Howto install everything?
23:05 Patrick Shanahan Re: [SLE] Someone subscribed via Win32 is infected
23:18 Doug McGarrett icon text color
23:31 Trey Sizemore Errors trying to install Ximian Connector on SUSE 9.1
23:45 David Johanson SuSE 7.1 Recovery
23:51 Matthew Re: [SLE] SuSE 9.0 vs. 9.1?
23:52 Matthew Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
23:54 Jerome R. Westrick Re: [SLE] SuSE 7.1 Recovery
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation