Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

06 May, 2004

00:00 Doug McGarrett Language lesson
00:00 Mike Evans Re: [SLE] sux problem in 9.1
00:01 cikasole Re: [SLE] Desktop Lockout - remotely?
00:18 Stephen W help to configure SENDMAIL
00:33 Richard Atcheson Kernel panic after recompile of mantel 2.6.5-10.21
00:36 Patrick Shanahan Re: [SLE] help to configure SENDMAIL
00:54 Alex Angerhofer Re: [SLE] sux problem in 9.1
01:04 Jerome Lyles Nobody is home in Samba
01:28 Stephen P. Molnar, Ph.D. Problem Booting LiveCD 9.1
01:33 Rick Green Re: [SLE] LiveCD-9.1 not bootable?
01:42 David Bottrill 9.1 unuseably slow
01:45 BandiPat Re: [SLE] LiveCD-9.1 not bootable?
01:45 Stephen W help setup send mail for using Yahoo
01:48 Peter B Van Campen Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
01:49 Jeff Dierking Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
01:54 Fred Miller Re: [SLE] Speaking of paint/photo programs...
01:58 Stephen W kmail won't work with Yahoo
02:01 Carlos E. R. Re: [SLE] Still cant connect to my ISP
02:01 Carlos E. R. Re: [SLE] Missing CUPS Doc's
02:01 Carlos E. R. Re: [SLE] from PDF to TXT
02:05 Patrick Shanahan Re: [SLE] help to configure SENDMAIL
02:31 Stephen W Re: [SLE] help to configure SENDMAIL
02:32 S.R.Glasoe Re: [SLE] help setup send mail for using Yahoo
03:37 Malke Routh Re: [SLE] ULB & 9.1
04:17 Anders Johansson Re: [SLE] sux problem in 9.1
04:27 Chris Herrnberger Re: [SLE] Suse 9.1 & Canada
04:44 John N. Alegre Mail configuration.
04:44 Tony Vickers Re: [SLE] Suse 9.1 & Canada
05:01 Anders Johansson Re: [SLE] Mail configuration.
05:02 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
05:21 Michael James Re: [SLE] PXE Boot image
06:32 Rudolf Schnetler Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
07:02 Hans du Plooy Re: [SLE] 9.1 Issues
07:14 GarUlbricht7 Re: [SLE] Suse service pack for free download ?
07:48 Juan Francisco Aguilar RE: [SLE] Sarg Segmentation Fault after kernel patch
07:49 spx HP3030: Printer/Scanner clash
08:04 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Mail configuration.
08:20 Dan Svarreby Wrong size of KDE menu and it's icons in SuSE 9.1 Pro
08:53 John Pettigrew Re: sux problem in 9.1
08:54 Ermanno Polli Re: [SLE] Mac OSX clients can't talk to my SuSE9 Server
09:06 Dan Am Re: [SLE] sux problem in 9.1
09:09 Anders Johansson Re: [SLE] sux problem in 9.1
09:15 GarUlbricht7 Re: [SLE] Mail configuration.
09:17 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] SuSE, Sybase 12.5, X440, FAStT600
10:03 Mike McMullin Re: [SLE] Suse 9.1 & Canada
10:05 Mike McMullin Re: [SLE] 9.1 Issues
10:22 Sid Boyce Re: [SLE] help to configure SENDMAIL
11:05 Wolfgang . Bauer Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
11:07 Damon Register Re: [SLE] 9.1 Issues
11:10 Kenneth Schneider Re: [SLE] help to configure SENDMAIL
11:15 Kenneth Schneider Re: [SLE] HP3030: Printer/Scanner clash
11:25 Anders Johansson Re: [SLE] no more X and graphical login after modules recompiling
11:25 Anders Johansson Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
11:29 Damon Register Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
11:30 Wolfgang . Bauer Antwort: Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
11:38 Luca Mollica Re: [SLE] Protein Folding source code
11:40 Michael Nelson Re: [SLE] sux problem in 9.1
11:42 Luca Mollica Re: [SLE] no more X and graphical login after modules recompiling
12:33 pinto Re: [SLE] Protein Folding source code
12:34 David Johanson Re: [SLE] 9.1 Issues
13:27 Louis Richards Re: [SLE] Nobody is home in Samba
13:32 Dan Am 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
13:49 Anders Johansson Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
13:52 Mitja quanta
13:54 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
14:03 Jim Sabatke Silly Postfix/MySQL/Cyrus questions
14:11 poeml Re: [SLE] DHCP, Bind9 and DDNS setup
14:11 Louis Richards Re: [SLE] HP3030: Printer/Scanner clash
14:12 Jerome R. Westrick Re: [SLE] quanta
14:51 Dylan Re: [SLE] DHCP, Bind9 and DDNS setup
14:58 John Paul Suse & linux-abi ?
15:02 Martin Mielke ATI 3D Card but no 3D acceleration possible??
15:09 Daniel Thivierge RE:SuSE 9.1 in Canada
15:23 Dan Am Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
15:24 Basil Chupin Re: [SLE] Still cant connect to my ISP
15:24 Dan Am Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
15:25 Anders Johansson Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
15:26 Damon Register Re: [SLE] ATI 3D Card but no 3D acceleration possible??
15:34 Brad Shelton Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
15:34 Martin Mielke Re: [SLE] ATI 3D Card but no 3D acceleration possible??
15:35 Koenraad Lelong Re: [SLE] Silly Postfix/MySQL/Cyrus questions
15:38 Martin Mielke Re: [SLE] ATI 3D Card but no 3D acceleration possible??
15:51 Basil Chupin Re: [SLE] nvidia driver 5336 and k_athlon_2.4.21-215 install problem
15:53 David Rankin Re: [SLE] DHCP, Bind9 and DDNS setup
16:08 Jeremy Gardner suseconfig overview
16:17 James Hatridge WP
16:24 Rich3800 Mono on Suse Pro 9
16:46 John N. Alegre Re: [SLE] Silly Postfix/MySQL/Cyrus questions
16:47 Gary Re: [SLE] WP
16:49 Dan Am Re: [SLE] 9.0 ---> 9.1: xine gone numb
16:54 Dan Weisenstein Samba Share - Access Denied
17:00 Ben Rosenberg Re: [SLE] Mac OSX clients can't talk to my SuSE9 Server
17:04 Amish Munshi Re: [SLE] Mono on Suse Pro 9
17:23 David Rankin Re: [SLE] Samba Share - Access Denied
17:30 Amish Munshi Re: [SLE] Silly Postfix/MySQL/Cyrus questions
17:34 Sandor Re: [SLE] Simple SSH setup - Advice needed
17:35 James Mohr Re: [SLE] Samba Share - Access Denied
17:47 Vincent Propice Re: [SLE] Problem with SLES 8 with Compaq DL360
18:03 Togan Muftuoglu Re: [SLE] suseconfig overview
18:04 Terence McCarthy Re: [SLE] WP
18:15 Gerhard den Hollander Re: [SLE] ATI 3D Card but no 3D acceleration possible??
18:36 Brad Shelton Re: [SLE] LiveCD-9.1 not bootable?
18:53 Mike Brandonisio RE: [SLE] Problem with SLES 8 with Compaq DL360
19:00 Peter B Van Campen Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
19:08 Sid Boyce Re: [SLE] nvidia driver 5336 and k_athlon_2.4.21-215 install problem
19:10 Louis Richards Re: [SLE] Samba Share - Access Denied
19:12 John N. Alegre Re: [SLE] Mac OSX clients can't talk to my SuSE9 Server
19:27 Guillermo Ballester Valor Re: [suse-linux-s] aMSN 0.91
20:16 James D. Ivey CUPS problem -- starting with lpinfo...
20:29 jfweber Re: [SLE] LiveCD-9.1 not bootable?
20:36 jfweber Re: [SLE] Suse 9.1 & Canada
20:41 Mike McMullin Re: [SLE] Suse 9.1 & Canada
21:10 John Lamb Re: [SLE] Re: [suse-linux-s] aMSN 0.91
21:12 L. Mark Stone Re: [SLE] Problem with SLES 8 with Compaq DL360
21:16 Mike McMullin Re: [SLE] RE:SuSE 9.1 in Canada
21:26 JW Where can I find libslang-utf8? Packman's xine rpms want it
21:31 Patrick Shanahan Re: [SLE] CUPS problem -- starting with lpinfo...
21:40 Allen Carpenter serial console installation on Sun V65
21:40 Greg Wallace Power Save Mode
21:58 James D. Ivey Re: [SLE] CUPS problem -- starting with lpinfo...
21:58 JW Re: [SLE] Where can I find libslang-utf8? Packman's xine rpms want it
22:05 Brad Shelton Re: [SLE] Power Save Mode
22:06 Patrick Shanahan Re: [SLE] CUPS problem -- starting with lpinfo...
22:13 Brad Shelton Re: [SLE] LiveCD-9.1 not bootable?
22:13 Administrator Synaptic 0.48.2-rb1 may not return RPM error messages
22:17 dreadnought SuSE 9.1 - Madwifi / Atheros Wireless support?
22:23 Page E. Greer apt -get
22:29 Doug McGarrett Re: [SLE] CUPS problem -- starting with lpinfo...
22:47 James D. Ivey Re: [SLE] CUPS problem -- starting with lpinfo...
22:55 Patrick Shanahan Re: [SLE] CUPS problem -- starting with lpinfo...
23:02 James Knott Re: [SLE] Suse 9.1 & Canada
23:17 James Knott Re: [SLE] 9.1 unuseably slow
23:19 James Knott Re: [SLE] Epson 1260 Scanner + 9.0
23:20 Carlos E. R. tar restore file ownership
23:24 James Knott Re: [SLE] LiveCD-9.1 not bootable?
23:58 Greg Wallace RE: [SLE] Power Save Mode

07 May, 2004

00:02 David Bottrill Re: [SLE] 9.1 unuseably slow - Solved
01:01 L. Mark Stone Re: [SLE] Problem with SLES 8 with Compaq DL360
01:13 Art Fore Re: [SLE] SuSE 9.1 - Madwifi / Atheros Wireless support?
01:24 David Gonzalez DDNS Error
02:41 L. Mark Stone Apt Repository Question
05:18 Konstantinos Georgokitsos make error with docbook2man
05:43 Gordon Cichon How do I activate TLS on sendmail?
06:07 Roy Butler Using Tracedaemon and Tracevisualizer on SuSE 9.0...
07:23 Koenraad Lelong Re: [SLE] Silly Postfix/MySQL/Cyrus questions
07:24 Ermanno Polli Re: [SLE] Mac OSX clients can't talk to my SuSE9 Server
08:12 Martin Mielke Re: [SLE] Mono on Suse Pro 9
08:22 Anders Johansson Re: [SLE] Mono on Suse Pro 9
08:30 James Ogley Re: [SLE] Mono on Suse Pro 9
08:35 Jerome Lyles Re: [SLE] Nobody is home in Samba [Solved]
09:05 Pieter Hulshoff Re: [SLE] Nobody is home in Samba [Solved]
09:15 Anders Johansson Re: [SLE] Nobody is home in Samba [Solved]
09:29 yoo hoo Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
09:31 yoo hoo Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
09:38 poeml Re: [SLE] DHCP, Bind9 and DDNS setup
09:45 Pieter Hulshoff Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
10:30 James Ogley GTK+ and theme engines updated
10:59 Frits Wüthrich Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
11:06 Anders Johansson Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
11:21 Xaos Katawin Real Player Audio and Mozilla
11:21 Laurent GUERBY Re: [SLE] Mono on Suse Pro 9
11:22 Anders Johansson Re: [SLE] Mono on Suse Pro 9
11:24 Frits Wüthrich Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
11:42 Frits Wüthrich how to convert email
12:13 Anders Johansson Re: [SLE] how to convert email
12:34 Kenneth Schneider Re: [SLE] tar restore file ownership
13:10 Kenneth Schneider Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
13:11 Louis Richards Re: [SLE] Nobody is home in Samba [Solved]
13:12 Anders Johansson Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
13:16 Kenneth Schneider Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
13:19 João Brandão Reis secure remote CVS access
13:19 Frits Wüthrich Re: [SLE] how to convert email
13:32 João Brandão Reis secure remote CVS access
13:47 Mark Crean Which kernel 2.6.5?
14:08 Rikard Johnels Kmail and GPG
14:21 aka MacGuru Re: [SLE] Which kernel 2.6.5?
14:22 Gordon Cichon Re: [suse-security] How do I activate TLS on sendmail?
14:24 aka MacGuru apt Repository for 9.1 (when ?)
14:28 Patrick Shanahan Re: [SLE] Silly Postfix/MySQL/Cyrus questions
14:35 David Rankin Re: [SLE] Nobody is home in Samba [Solved]
14:36 dmc Re: [SLE] Upgrade 9.0 -> 9.1 went totally wrong
14:36 Julo Re: [SLE] apt Repository for 9.1 (when ?)
14:37 David Rankin Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
14:53 Riccardo Facchini Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
14:57 Adolph & Sharon Weidanz Re: [SLE] apt Repository for 9.1 (when ?)
14:58 Bruce Marshall Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
15:02 L. Mark Stone Amavisd-new for 8.2?
15:10 David Rankin Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - Anyone ?
15:29 Michael Nelson lm_sensors on SuSE 9.1
15:42 Cj Re: [SLE] how to convert email
15:44 Adalberto Castelo Re: [SLE] Kmail and GPG
15:53 James D. Ivey Re: [SLE] how to convert email
16:16 Adolph & Sharon Weidanz Re: [SLE] apt Repository for 9.1 (when ?)
17:38 Michael Nelson Re: [SLE] lm_sensors on SuSE 9.1
18:00 Amish Munshi Re: [SLE] Kmail and GPG
18:11 Joe Sullivan Huge clunky Goddess-awful 9.1 KDE menu graphics
18:22 Mark Evans Suse 9.1 and Apache 2.0.49 Problem
18:29 babu walad SuSE 9.0 screen saver + kscd
18:29 Richard Bos Re: [SLE] Apt Repository Question
18:34 Richard Bos Re: [SLE] apt -get
18:36 Richard Bos Re: [SLE] Synaptic 0.48.2-rb1 may not return RPM error messages
18:38 Dan Svarreby KDE Menu and icons size in SuSE 9.1
18:45 Anders Johansson Re: [SLE] how to convert email
18:48 Anders Johansson Re: [SLE] Nobody is home in Samba [Solved]
19:02 Jack Malone dvd install woes
19:10 Mark Evans Re: [SLE] dvd install woes
19:19 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] drive imaging software
19:25 Scott Jones Re: [SLE] drive imaging software
19:54 Fabian Niestroj Re: [SLE] KDE Menu and icons size in SuSE 9.1
20:08 Joe Sullivan Re: [SLE] KDE Menu and icons size in SuSE 9.1 [SOLVED]
20:24 Cj Re: [SLE] how to convert email
20:27 Jack Malone Re: [SLE] dvd install woes
20:35 Rikard Johnels Re: [SLE] Kmail and GPG
20:41 Rikard Johnels Re: [SLE] Kmail and GPG
20:49 Hans du Plooy Re: [SLE] 486 fast enough?
21:02 poeml Re: [SLE] Suse 9.1 and Apache 2.0.49 Problem
21:03 Andre Truter Booting laptop from tftp server with PXE - SuSE 9.0
21:09 Mark Evans Re: [SLE] Suse 9.1 and Apache 2.0.49 Problem
21:32 Dan Svarreby SuSE 9.1 and Nvidia from YAST = Nothing
21:49 Fabian Niestroj 9.1: "My Computer"-icon
22:05 Adolph & Sharon Weidanz Re: [SLE] apt Repository for 9.1 (when ?)
22:49 Mark Crean Re: [SLE] Which kernel 2.6.5?
23:28 Michael Nelson hw_random error with coldplug in 9.1
23:34 Michael Nelson Re: [SLE] hw_random error with coldplug in 9.1
23:50 Matthew Johnson Re: [SLE] SuSE 9.1 and Nvidia from YAST = Nothing
23:56 Snchez Ayuda para recompilar un rpm del modem BCM v92
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation