Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

23 May, 2004

17:03 Brian McConnon Light GUI
17:11 Graham Smith SuSE 9.1 Remote Desktop Connection not working
17:33 Trey Sizemore Re: [SLE] [SOLUTION] Trying to get VMWare 4.5.1 installed on SUSE 9.1
17:38 Patrick Shanahan Re: [SLE] Opera 7
17:39 Jerry Feldman Re: [SLE] Converting MH to KMail (maildir)
17:43 Prashant Jaikumar smbmount fails
17:43 Mark Evans Kernel Crash?
17:44 Anders Johansson Re: [SLE] Opera 7
17:46 Patrick Shanahan Re: [SLE] Converting MH to KMail (maildir)
17:46 Terje J. Hanssen Re: Re: [SLE] SuSE Installation runs monitor Out of Range
17:52 Anders Johansson Re: [SLE] Kernel Crash?
17:52 Anders Johansson Re: [SLE] SuSE Installation runs monitor Out of Range
17:55 Mark Evans Re: [SLE] Kernel Crash?
17:55 Trey Sizemore Re: [SLE] php no longer working
17:57 John N. Alegre Re: [SLE] Converting MH to KMail (maildir)
17:58 Tims Suse List Re: [SLE] Why does USB drive mount automagically?
18:07 Hartmut Meyer Re: [SLE] WineRack and 9.1 Pro
18:15 Jerry Feldman Re: [SLE] running programs under nfs
18:26 steve-ss Re: [SLE] running programs under nfs
18:29 alejo Re: [SLE] SuSE 9.1 Success
18:44 Jerry Feldman Re: [SLE] running programs under nfs
18:51 Marshall Heartley Re: [SLE] my second serial port has vanished ;-(
18:58 Marshall Heartley Re: [SLE] journalist need some help
19:05 Marshall Heartley Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
19:07 stavros tzanidakis rekall relocation error
19:15 Dylan Re: [SLE] running programs under nfs
19:24 Mike Re: [SLE] Why does USB drive mount automagically?
19:34 Dylan Re: [SLE] running programs under nfs
19:34 John Lamb Re: [SLE] APL
19:41 Bill Wisse Re: [SLE] Opera 7
19:42 Terje J. Hanssen Re: [SLE] SuSE Installation runs monitor Out of Range
19:49 Terry Eck Re: [SLE] 9.1 NEdit not included.
19:51 Pieter Hulshoff Re: [SLE] SuSE Installation runs monitor Out of Range
19:55 Terje J. Hanssen SuSE 9.1/YaST miss SCSI devices
20:03 Sid Boyce Re: [SLE] Compiling a Vanilla Kernel
20:06 Sid Boyce Re: [SLE] couldn't find the kernel version the module was compiled for
20:06 Hartmut Meyer Re: [SLE] SuSE 9.1 multiple IP woes (desperate!)
20:15 Hartmut Meyer Re: [SLE] Fatal error: Call to undefined function: mail()
20:16 James Knott Re: [SLE] SuSE 9.1 Success
20:19 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
20:39 Shawn Tanner Integrated card reader problem
20:42 Robert Paulsen Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
20:46 Vince Littler Re: [SLE] Compiling a Vanilla Kernel
20:51 Shawn Tanner Re: [SLE] Integrated card reader problem
20:52 Marshall Heartley Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
20:55 Marshall Heartley Re: [SLE] journalist need some help
21:02 Vince Littler Re: [SLE] SuSE 9.1 multiple IP woes [cross ref Wrong Order ;-)]
21:03 Robert Paulsen Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
21:11 Robert Paulsen What's with "Spam I received"?
21:11 Andrei Verovski (aka MacGuru) Problems Building/Installing KDE Application
21:11 Thom nuzum Re: [SLE] SuSE Installation runs monitor Out of Range
21:12 Robert Paulsen Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
21:12 Marshall Heartley Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
21:14 Anders Johansson Re: [SLE] Compiling a Vanilla Kernel
21:28 Tibor Endredy Interesting thing in KDE
22:36 dmc Suse 9.1 Monitor Problems
22:43 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Suse 9.1 Monitor Problems
22:53 Robert Paulsen Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
22:53 Mich Buchanan Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio
23:26 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
23:26 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
23:28 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio
23:32 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
23:32 Anders Johansson Re: [SLE] Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio
23:33 Joe Sullivan Re: [SLE] Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio
23:34 Martin Farmilo Re: [SLE] SuSE 9.1 Success
23:35 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
23:40 dmc Re: [SLE] Suse 9.1 Monitor Problems [SOLVED]
23:41 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio
23:48 Mich Buchanan Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio
23:49 Mich Buchanan Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio - execute script at the beginning
23:57 Eric SIMON Re: [SLE] DVD RW suggestion please?

24 May, 2004

00:36 Dylan Re: [SLE] journalist need some help
01:12 Doug McGarrett cant't open DOS file *.bot in WINE
01:22 Tom Corr Re: [SLE] Why does USB drive mount automagically?
01:22 SRGlasoe Re: [SLE] Trying to get VMware 4.5.1 installed on SUSE 9.1
01:23 Mike McMullin Re: [SLE] running programs under nfs
01:25 Jack Brooks Upgrading methods
01:26 Doug McGarrett SCSI scanners (more)
02:05 Fred Miller Re: [SLE] Upgrading methods
02:17 Sid Boyce Re: [SLE] Upgrading methods
02:29 Anders Johansson Re: [SLE] Upgrading methods
03:02 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Can only run at 1024x768
03:15 Russ Re: [SLE] Opera 7 ... now email client
03:38 Sid Boyce Re: [SLE] Upgrading methods
03:43 Bill Wisse Re: [SLE] Opera 7 ... now email client
03:52 Gerhard den Hollander Re: [SLE] ext3 on SuSE 9.1 anynone?
04:18 Don W. Jenkins yet more 9.1 sound stuff
04:35 Mike Re: [SLE] SCSI scanners (more)
04:58 Harry Reinert Re: [SLE] couldn't find the kernel version the module was compiled for
06:05 Thibaut Cousin [SLE] Simple SATA question (chipset: VIA8237)
06:33 Tibor Endredy Re: [SLE] Can only run at 1024x768
06:50 Vince Littler Re: [SLE] yet more 9.1 sound stuff
07:34 Kastus ipv6 in 9.1
08:03 Jos van Kan Re: [SLE] APL
08:26 Martin Mielke Re: [SLE] php no longer working
08:27 Mich Buchanan Re: [SLE] Simple SATA question (chipset: VIA8237)
08:36 Martin Mielke System Crashes after YOU update
08:44 UGRON Balazs software raid-1 issue
08:50 Riccardo Facchini Re: [SLE] [SOLUTION] Trying to get VMWare 4.5.1 installed on SUSE 9.1
08:55 peter Nikolic Re: [SLE] Compiling a Vanilla Kernel
08:58 Marek Chlopek Re: [SLE] cant't open DOS file *.bot in WINE
09:09 Jostein Berntsen Re: [SLE] System Crashes after YOU update
09:27 Gerhard den Hollander Re: [SLE] Simple SATA question (chipset: VIA8237)
09:30 Olsson Mattias 9.1 and PS/2 Wheel Mouse
09:34 Vince Littler Re: [SLE] Compiling a Vanilla Kernel
09:41 Carlos E. R. Re: [SLE] Re: [suse-linux-s] Ejecutar un script al inicio - execute script at the beginning
10:07 Frits Wüthrich Re: [SLE] SCSI scanners (more)
10:08 Marshall Heartley Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
10:16 Marshall Heartley Re: [SLE] journalist need some help
10:17 Martin Mielke Re: [SLE] System Crashes after YOU update
10:34 Francesco Scaglioni 9.1 IRDA ( and first impression )
10:47 pinto Re: [SLE] 9.1 and PS/2 Wheel Mouse
11:00 Bob Rea Re: [SLE] yet more 9.1 sound stuff
11:07 Ed Harrison Re: [SLE] [SOLUTION] Trying to get VMWare 4.5.1 installed on SUSE 9.1
11:13 Ken Schneider Re: [SLE] Trying to get VMware 4.5.1 installed on SUSE 9.1
11:19 Ken Schneider Re: [SLE] Upgrading methods
11:20 Martin Mielke PHP error: Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php')
11:36 Carlos E. R. Re: [SLE] SMTP and incomming mail -- PROBLEMS??
11:38 Riccardo Facchini Re: [SLE] [SOLUTION] Trying to get VMWare 4.5.1 installed on SUSE 9.1
12:09 Jeff Fulmer Re: [SLE] SuSE 9.1 multiple IP woes (desperate!)
12:14 Ken Schneider SuSE 9.1 Network Browsing
12:16 Sid Boyce Re: [SLE] Compiling a Vanilla Kernel
12:22 Marshall Heartley Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
12:29 Greg Engel Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
12:29 Sid Boyce Re: [SLE] couldn't find the kernel version the module was compiled for
12:40 Ken Schneider Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
12:45 fareed RE: [SLE] scsi dat drive config
12:45 fareed RE: [SLE] scsi dat drive config
12:50 Frederic Soulier Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
12:50 John Lalla Re: [SLE] Light GUI
12:56 Francesco Scaglioni Re: [SLE] 9.1 IRDA ( and first impression )
13:21 Jostein Berntsen Re: [SLE] System Crashes after YOU update
13:33 Bruce Marshall Re: [SLE] scsi dat drive config
13:36 John N. Alegre RE: [SLE] yet more 9.1 sound stuff
13:36 Jerome R. Westrick KDE My Computer (drive:/), and subfs stuff
13:42 Prabu Subroto installing php on SuSE 9.1 and Apache 2
13:56 steve-ss Re: [SLE] php no longer working
14:25 Mike Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
14:31 Chris Carlen Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
14:34 Chris Carlen Re: [SLE] Simple SATA question (chipset: VIA8237)
14:36 Thibaut Cousin Re: [SLE] KDE My Computer (drive:/), and subfs stuff
14:45 Marshall Heartley Re: [SLE] submountd continuously accessing usb floppy -- or how do floppies work???
14:49 Michael Satterwhite CUPS printer
14:58 burgeke RE: [SLE] CUPS printer
15:05 Ken Schneider Re: [SLE] CUPS printer
15:18 SRGlasoe Re: [SLE] journalist need some help
15:40 Constant Brouerius van Nidek Re: [SLE] Upgrading methods
15:41 Kennie Cruz LDAP Users Authentication in SuSE 9.1
16:07 Steve Kratz RE: [SLE] SuSE 9.1, Thinkpad i1452, and power saving
16:10 Constant Brouerius van Nidek Gui based fax programs, Susefax & others?
16:22 Luca Botti Re: [SLE] SuSE 9.1, Thinkpad i1452, and power saving
16:26 Steve Kratz RE: [SLE] SuSE 9.1, Thinkpad i1452, and power saving
16:43 Peter B Van Campen OPERA 7.5 fails to open with error
16:47 Michael Galloway Re: [SLE] OPERA 7.5 fails to open with error
17:01 James Hatridge 9.1 & Krecord
17:06 Dylan Re: [SLE] 9.1 & Krecord
17:22 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Efax free
17:23 Ben Higginbottom RE: [SLE] Upgrading methods
17:24 Hylton Conacher (ZR1HPC) Re: [SLE] Configuring a systems time - which files to edit? - SOLVED
17:28 Steve Kratz RE: [SLE] Trying to get VMware 4.5.1 installed on SUSE 9.1
17:34 michael norman Re: [SLE] Recording streaming audio
17:34 Mike McMullin Re: [SLE] OPERA 7.5 fails to open with error
17:41 Mike McMullin Logitech Internet Navigator Keyboard and Function Keys
17:45 Ken Schneider RE: [SLE] Trying to get VMware 4.5.1 installed on SUSE 9.1
18:02 Michael Satterwhite Re: [SLE] CUPS printer - SOLVED
18:35 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] SuSE 9.1 Success
18:35 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] SuSE Installation runs monitor Out of Range
18:35 Thibaut Cousin Re: [SLE] Simple SATA question (chipset: VIA8237)
18:35 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Evolution 1.4 crashes in SuSE 9.1
18:35 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Long hangs/pausing in Konqueror--does anyone else have this problem?
18:35 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Light GUI
18:35 Doug McGarrett Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
18:38 Peter B Van Campen Re: [SLE] OPERA 7.5 fails [SOLVED]
18:40 James Hatridge Re: 9.1 & Krecord
18:55 Jostein Berntsen Re: [SLE] 9.1 & Krecord
19:09 Jerome Lyles Server ports
19:09 Ken Schneider Re: [SLE] Evolution 1.4 crashes in SuSE 9.1
19:09 Jerome Lyles Odd Kmail behavior
19:11 Nick LeRoy Re: [SLE] Server ports
19:20 Michael George sox and GSM
19:20 Dylan Re: [SLE] Re: 9.1 & Krecord
19:29 Bill Wisse Re: [SLE] OPERA 7.5 fails to open with error
19:55 Graham Smith Re: [SLE] scsi dat drive config
19:58 Ken Schneider Re: [SLE] Server ports
19:59 Alexandr Malusek Missing Subject: line in Gnus (SUSE 9.1)
20:08 Per-Arne Hellarvik Re: [SLE] DVD RW suggestion please?
20:10 Örn Hansen Re: [SLE] Trying to get VMware 4.5.1 installed on SUSE 9.1
20:16 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
20:16 Mirko Perak Re: [SLE] journalist need some help
20:16 AV USB 2.0 PCMCIA card
20:33 Chris Carlen Re: [SLE] Why does USB drive mount automagically?
20:36 Mike McMullin Re: [SLE] OPERA 7.5 fails to open with error
20:41 Anders Johansson Re: [SLE] OPERA 7.5 fails to open with error
20:42 Peter B Van Campen Getting ready for 9.1
20:47 Jake Re: [SLE] Why does USB drive mount automagically?
21:09 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Evolution 1.4 crashes in SuSE 9.1
21:11 Patrick Shanahan Re: [SLE] CUPS printer - SOLVED
21:15 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Server ports
21:17 Chris Carlen How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
21:21 Marcus Meissner Re: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
21:24 Ken Hughes Stock Mozilla on 9.1 Professional lockup
21:27 Jake Re: [SLE] CUPS printer - SOLVED
21:28 Anders Johansson Re: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
21:32 Jake Re: [SLE] CUPS printer - SOLVED
21:33 Michael Satterwhite Documents icon
21:38 Jerome R. Westrick Re: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
21:46 Jake Re: [SLE] Documents icon
22:04 Dan Weisenstein Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
22:09 Dan Weisenstein Moz 1.7rc2 install errors
22:11 Tims Suse List Re: [SLE] SuSE 9.1 Network Browsing
22:18 Ryan McCain Weird problem attempting to configure TCP/IP
22:18 Thom nuzum Re: [SLE] Stock Mozilla on 9.1 Professional lockup
22:19 Ken Schneider Re: [SLE] Stock Mozilla on 9.1 Professional lockup
22:21 Bruce Marshall Re: [SLE] Efax free
22:27 Anders Johansson Re: [SLE] Weird problem attempting to configure TCP/IP
22:29 Tims Suse List Re: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
22:56 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] 9.1 IRDA ( and first impression )
23:02 Terje J. Hanssen Re: [SLE] Scanning problem in 9.1
23:25 Robert Rozman /sbin/hotplug : no runnable /etc/hotplug/bluetooth.agent is installed

25 May, 2004

00:09 Michael Satterwhite Re: [SLE] Documents icon
00:13 Anders Johansson Re: [SLE] Documents icon
00:16 cygnia Re: [SLE] Documents icon
00:25 cygnia Wireless Ethernet Bridge Setup
00:40 David Johanson Re: [SLE] SCSI scanners (more)
00:52 Bryan Tyson Re: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
00:53 Shawn Tanner Re: [SLE] Integrated card reader problem
00:54 Robert Paulsen kaffeine -- the Linux Killer App!
01:06 L. Mark Stone Re: [SLE] Wireless Ethernet Bridge Setup
01:23 Fred Miller Re: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
01:35 Paul Thompson RE: [SLE] How would you like hotplugged USB drive mounting to work?
01:37 Russ Re: [SLE] Opera 7 ... now email client
01:49 John Andersen Re: [SLE] SMTP and incomming mail -- PROBLEMS??
01:54 Bill Wisse Re: [SLE] Opera 7 ... now email client
01:55 John Andersen Re: [SLE] SMTP and incomming mail -- PROBLEMS??
02:06 John Andersen Re: [SLE] Trying to get VMWare 4.5.1 installed on SUSE 9.1
02:26 Terry KA9TXE Re: [SLE] 9.1 and sound problems via-82xx chipset
02:31 Michael Satterwhite Re: [SLE] Documents icon - Solved
02:33 Michael Satterwhite Re: [SLE] Documents icon
02:36 Patrick Shanahan Re: [SLE] Opera 7 ... now email client
02:38 Patrick Shanahan Re: [SLE] SMTP and incomming mail -- PROBLEMS??
03:15 Don W. Jenkins display freezing
03:51 knesbitt 9.1 and alsa sound support
04:16 Thiago yast freezes when detecting partitions during installation
04:52 Russ Re: [SLE] Opera 7 ... now email client
05:03 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] Server ports
05:52 protocol [SuSE 9.1 Pro]- Raid-5
05:58 Charles Phlip Chan Re: [SLE] Logitech Internet Navigator Keyboard and Function Keys
06:31 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Interesting thing in KDE
06:57 Hangga Antivir & Clamav-Amavis
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation