Mailinglist Archive: opensuse (4547 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >

19 May, 2004

11:40 Basil Chupin Re: [SLE] SuSE 9.1 and broken ncpfs
11:40 Malke Routh Re: [SLE] powersaved question
11:46 Jostein Berntsen Re: [SLE] Looking for info on setting up a packet sniffer
11:56 aka MacGuru Re: [SLE] Full Backup on DVD
11:57 John Chronakis Custom iptables configuration
11:59 Bob Rea No sound in 9.1
12:13 Riccardo Facchini Re: [SLE] Full Backup on DVD
12:13 Ales Jagodnik Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
12:13 Jostein Berntsen Re: [SLE] Full Backup on DVD
12:17 Jostein Berntsen Re: [SLE] No sound in 9.1
12:23 aka MacGuru Re: [SLE] Full Backup on DVD
12:23 Alex Angerhofer Re: [SLE] powersaved question
12:23 Jostein Berntsen Re: [SLE] 9.1 ISO
12:23 Sid Boyce Re: [SLE] 9.1 ISO
12:28 poeml Re: [SLE] Problem - Turckmmcache, Apache2 and SuSE 9.1
12:33 Jostein Berntsen Re: [SLE] Custom iptables configuration
12:36 Mike Subversion migration?
12:36 Jostein Berntsen Re: [SLE] problem in qt for beginner
12:39 Johan Re: [SLE] 9.1 ISO
12:46 neongod xmms minimize
12:46 Adolph & Sharon Weidanz Re: [SLE] AIT drivers and 9.1
12:48 Prabu Subroto Re: [SLE] problem in qt for beginner
12:52 Marshall Heartley Re: Kweather does not want to update
12:58 aka MacGuru /etc/init.d script startup order
13:03 Ejnar Z. Rath Re: [SLE] ReiserFS problem? - (probably) solved for me
13:04 Johan Re: [SLE] 9.1 ISO
13:05 aka MacGuru Re: [SLE] Problem - Turckmmcache, Apache2 and SuSE 9.1
13:14 Thom Nuzum Re: [SLE] Yast Disk Space Warning
13:19 Martin Mielke Re: [SLE] gcc internal error
13:19 Jostein Berntsen Re: [SLE] 9.1 ISO
13:23 Radu Voicu Re: [SLE] 9.1 ISO
13:32 Frits Wüthrich modem configuration under 9.1
13:54 David Krider Re: [SLE] Opinions about a small LAN with real IP shortage
13:54 Antonin Bonte sorry, just a test
13:55 Togan Muftuoglu Re: [SLE] /etc/init.d script startup order
13:56 Thom Nuzum Re: [SLE] Yast Disk Space WarningÖ solved
14:01 Bruce Marshall Re: [SLE] 9.1 in the UK
14:09 Togan Muftuoglu Re: [SLE] Opinions about a small LAN with real IP shortage
14:10 Marek Chlopek Re: [SLE] /etc/init.d script startup order
14:13 Jim Sabatke Re: [SLE] 9.1 ISO
14:21 Basil Chupin Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
14:21 Basil Chupin Re: [SLE] firebird v firefox?
14:21 Basil Chupin Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
14:21 Basil Chupin Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
14:21 Basil Chupin Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
14:21 Basil Chupin Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
14:21 Basil Chupin SuSE 9.1 and those damn "balloons"
14:27 Riccardo Facchini Re: [SLE] 9.1 in the UK
14:29 poeml Re: [SLE] Subversion migration?
14:30 Chris Carlen Re: [SLE] Mozilla hangs on cnn.com
14:37 poeml Re: [SLE] Problem - Turckmmcache, Apache2 and SuSE 9.1
14:44 Peter B Van Campen Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
14:44 John Pettigrew Sensors installation on 9.1
14:46 Thom Nuzum Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
14:47 Jose Silva RE: Suse 9.1 SMB
14:47 Thom Nuzum Re: [SLE] Mozilla hangs on cnn.com
14:51 Felix Miata Re: [SLE] firebird v firefox?
14:51 Bruce Marshall Re: [SLE] 9.1 in the UK
15:03 Simon Oliver e100 speed duplex under 9.1
15:12 David Krider Re: [SLE] Gnome Themes in 9.1
15:15 Antonin Bonte 9.1 wifi configuration with Yast & switching from eth0 to wlan0
15:19 James Ogley Re: [SLE] Gnome Themes in 9.1
15:21 Fondow, Jonathan E WO1 RE: [SLE] 9.1 ISO FINAL
15:28 Jack Malone copier/ scanner
15:33 hgonzale@xxxxxxxxx Re: RE: [SLE] 9.1 ISO FINAL
15:48 Luca Botti Suse 9.1 Palm Syncing issues
15:51 Martin Mielke Re: [SLE] Bootsplash problems... 50% solved
15:59 Iñigo Medina Suse 9.1 Palm Syncing issues
16:08 Jose Silva Suse 9.1 SMB problem
16:10 clarkt Re: [SLE] usb related problems (suse 9.1)
16:15 clarkt Re: [SLE] Sensors installation on 9.1
16:19 Kastus Re: [SLE] gcc internal error
16:21 John Pettigrew Re: Suse 9.1 Palm Syncing issues
16:23 r . maurizzi Re: [SLE] Suse 9.1 Palm Syncing issues
16:33 Luca Botti Re: [SLE] Re: Suse 9.1 Palm Syncing issues
16:38 Dom Incollingo Real Player Plugin in 9.1
16:40 Basil Chupin Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
16:40 Basil Chupin Re: [SLE] firebird v firefox?
16:42 Art Fore Re: [SLE] Suse 9.1 SMB problem
16:42 Nick Clarke Suse 9.1 Pro MegaRaid
16:47 John Pettigrew Re: [SLE] Re: Suse 9.1 Palm Syncing issues
16:47 Malke Routh Re: [SLE] Suse 9.1 SMB problem
16:53 C Hamel Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
16:58 Martin Mielke FYI - CheckInstall
17:11 Nick Clarke Re: [SLE] Suse 9.1 Pro MegaRaid
17:15 Hylton Conacher (ZR1HPC) Re: [SLE] Running Gnome Application
17:15 Bob Stanfield Re: [SLE] Is there a "find file on system" command?
17:18 rouvas Re: [SLE] Making ISO from CD
17:32 Doug McGarrett Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
17:34 Marek Chlopek Re: [SLE] 9.1 wifi configuration with Yast & switching from eth0 to wlan0
17:46 Hartmut Meyer Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
17:51 Richard Grosse Setting up spdif sound output in SuSE 9.1
17:52 Neal Becker yum anyone?
18:04 Hartmut Meyer Re: [SLE] Suse 9.1 eth0 error
18:09 Anders Johansson Re: [SLE] Suse 9.1 eth0 error
18:09 Jose Silva RE: [SLE] Suse 9.1 SMB problem
18:20 Bruce Marshall Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
18:24 Richard Bos Re: [SLE] cvs depends on... gnokii???
18:26 Adagilson Batista Bispo da Silva dual boot for two distro in lilo menu - it should be easy but doesn't work
18:29 dmc Importing M$ Publisher 2003 Doc?
18:36 Anders Johansson Re: [SLE] dual boot for two distro in lilo menu - it should be easy but doesn't work
18:40 C Hamel Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
18:42 David Krider Re: [SLE] Gnome Themes in 9.1
18:43 Anders Johansson Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
18:49 Lucky Leavell Changing from mbox to maildir
18:57 Bruce Marshall Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
19:41 Patrick Shanahan Re: [SLE] Changing from mbox to maildir
19:44 C Hamel Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
19:46 C Hamel Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
19:47 Luis-Miguel Astudillo Suse 9.1 and Samba Client
20:06 jfweber Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
20:32 Mobeen Azhar More information on SuSE 9.1 and ncpfs
20:33 Lucky Leavell Re: [SLE] Changing from mbox to maildir
20:34 Art Fore Re: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
20:37 Jose Silva RE: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
20:38 Anders Johansson Re: [SLE] Changing from mbox to maildir
20:38 Jim Worrest Removing user completely
20:42 Anders Johansson Re: [SLE] Removing user completely
20:47 Anders Johansson Re: [SLE] Removing user completely
20:52 Jim Cunning Re: [SLE] Removing user completely
20:54 Scot L. Harris Re: [SLE] Setting up Apache virtual hosts under SuSE 9.1?
21:02 John N. Alegre Help with SuSE Firewall2. Open Firewall for SMTP?
21:07 John Lamb Re: [SLE] Real Player Plugin in 9.1
21:13 Vince Littler Re: [SLE] dual boot for two distro in lilo menu - it should be easy but doesn't work
21:13 Anders Johansson Re: [SLE] Help with SuSE Firewall2. Open Firewall for SMTP?
21:16 John Lamb Re: Another 9.1 scanner problem
21:24 Art Fore Re: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
21:24 Anthony Brock Compiling 32-bit kernel 2.6.X under 64-bit kernel
21:24 James Knott Wrong order.
21:25 Luis-Miguel Astudillo Re: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
21:27 Luis-Miguel Astudillo Re: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
21:39 Ales Jagodnik disabling subfs, suse 9.1
21:40 Vince Littler Re: [SLE] Wrong order.
21:44 Anders Johansson Re: [SLE] Wrong order.
21:45 Ryan McCain SCSI host is being reset for host 0 channel 0
21:49 Vince Littler Re: [SLE] Wrong order.
21:57 James Ogley Re: [SLE] Gnome Themes in 9.1
21:57 James Ogley Re: [SLE] Running Gnome Application
22:13 Ryan McCain Anonymous FTP
22:30 James Knott Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
22:33 John Coldrick Silent rlogin
22:42 David Johanson Re: [SLE] USB scanners in 9.1
22:45 Jack Malone ssh problem in 9.1
22:46 Marshall Heartley Re: [SLE] disabling subfs, suse 9.1
22:51 Ken Schneider Re: [SLE] Wrong order.
23:12 Jerome R. Westrick Re: [SLE] ssh problem in 9.1
23:37 Dom Incollingo Re: [SLE] Real Player Plugin in 9.1
23:49 Thom Nuzum Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
23:52 Patrick Shanahan Re: [SLE] Changing from mbox to maildir
23:53 Ben Rosenberg Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!

20 May, 2004

00:08 Mike Network start problems in 9.1
00:11 David Gonzalez Weird services problem
00:17 David Gonzalez SFTP
00:31 Thom Nuzum Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
01:05 Doug McGarrett Re: [SLE] Wrong order.
01:22 C Hamel Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
01:24 BandiPat Re: [SLE] Importing M$ Publisher 2003 Doc?
01:24 Doug McGarrett Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH! (hard drives)
02:15 Proctor Install 9.1 on old laptop
02:23 Anders Johansson Re: [SLE] Install 9.1 on old laptop
02:39 Proctor Re: [SLE] Install 9.1 on old laptop
02:50 Proctor Re: [SLE] Install 9.1 on old laptop
02:58 Anders Johansson Re: [SLE] Install 9.1 on old laptop
03:07 Carl William Spitzer IV APL
03:08 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] Efax free
03:09 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] newbie question: modems
03:37 C Hamel Reacting s-l-o-w-l-y after 24 hr up-time
04:20 Doug McGarrett Unable to check for updates
04:33 Sid Boyce Re: [SLE] Network start problems in 9.1
04:36 Sid Boyce Re: [SLE] Reacting s-l-o-w-l-y after 24 hr up-time
04:41 C Hamel Re: [SLE] Reacting s-l-o-w-l-y after 24 hr up-time
04:42 C Hamel Re: [SLE] Unable to check for updates
04:54 Sankara Narayanan ramfs disk for spooling
05:01 Hartmut Meyer Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
05:01 Hartmut Meyer Re: [SLE] disabling subfs, suse 9.1
05:01 Hartmut Meyer Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
05:01 Hartmut Meyer Re: [SLE] Reacting s-l-o-w-l-y after 24 hr up-time
05:43 Fred Miller Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
05:53 Basil Chupin Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
05:53 Basil Chupin Re: [SLE] Weird Modem Behaviour
06:04 Adolph & Sharon Weidanz Re: [SLE] AIT drivers and 9.1
06:15 Titiriga Dorin winbind not starting
06:17 Proctor Re: [SLE] Install 9.1 on old laptop
06:17 g . lams Re: [SLE] Suse 9.1 Pro MegaRaid
06:24 John Lamb Re: [SLE] APL
06:41 Basil Chupin Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
07:59 Martin Mielke Re: [SLE] cvs depends on... gnokii???
08:03 David Harrigan Weird Ping Problem (can't!) on 9.1
08:20 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] Anonymous FTP
09:19 Hartmut Meyer Re: [SLE] SuSE 9.1 and those damn "balloons"
09:22 Johan Re: [SLE] e100 speed duplex under 9.1
09:39 Hartmut Meyer Re: [SLE] Weird Ping Problem (can't!) on 9.1
09:50 David Chapman Re: [SLE] 9.1 in the UK
09:57 Johan Re: [SLE] Sensors installation on 9.1
10:02 Silviu Marin-Caea Installation with SLP, from NFS source, how to make it work?
10:10 Jos van Kan Re: [SLE] APL
10:11 Thom Nuzum Re: [SLE] SUSE 9.1 - BAH!
10:12 John Pettigrew Re: Sensors installation on 9.1
10:15 David Harrigan RE: [SLE] Weird Ping Problem (can't!) on 9.1
10:24 Johan Re: [SLE] Changing from mbox to maildir
10:26 Mike McMullin Re: [SLE] Install 9.1 on old laptop
10:26 Roberto Cruz Perez Re: [SLE] Reacting s-l-o-w-l-y after 24 hr up-time
10:27 Fergus Wilde Re: [SLE] Re: USB scanners in 9.1
10:28 Johan Re: [SLE] Network start problems in 9.1
10:37 Luca Botti Re: [SLE] Re: Suse 9.1 Palm Syncing issues [SOLVED]
10:37 scsijon Re: [SLE] laptop touchpad issue
10:44 fareed scsi dat drive config
11:09 Graham Smith Re: [SLE] Re: Sensors installation on 9.1
11:26 Graham Smith Re: [SLE] Re: USB scanners in 9.1
11:38 Daniel Thivierge Re: [SLE] e100 speed duplex under 9.1
11:58 Bruce Marshall Re: [SLE] Efax free
11:58 Johan Re: [SLE] e100 speed duplex under 9.1
12:06 Adagilson Batista Bispo da Silva Re: [SLE] dual boot for two distro in lilo menu - it should be easy but doesn't work
12:09 Graham Smith Re: [SLE] scsi dat drive config
12:18 Patrick Shanahan Re: [SLE] Changing from mbox to maildir
12:22 Paul Dwerryhouse laus SRPM for SuSE 9.1?
12:50 Hugh Taylor Re: [SLE] Suse 9.1 Palm Syncing issues
12:55 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] laus SRPM for SuSE 9.1?
12:56 Bruce Marshall Re: [SLE] scsi dat drive config
13:01 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
13:02 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Removing user completely
13:06 Martin Mielke Sony Vaio K115-M
13:06 Fergus Wilde Re: [SLE] Re: USB scanners in 9.1
13:10 Paul Dwerryhouse Re: [SLE] laus SRPM for SuSE 9.1?
13:31 Luca Mollica Re: [SLE] Sony Vaio K115-M
13:33 Mike Kenzie Re: [SLE] APL
13:48 Luis-Miguel Astudillo Re: [SLE] Suse 9.1 and Samba Client
14:06 Graham Smith Re: [SLE] Re: USB scanners in 9.1
14:10 Alex Angerhofer Philips monitor 180B2
14:13 C Hamel Re: [SLE] Reacting s-l-o-w-l-y after 24 hr up-time
14:18 SuSE User Re: [SLE] Philips monitor 180B2
14:24 C Hamel More on Weird Modem Behaviour
14:28 r schwedler Re: [SLE] xmms minimize
14:39 Fergus Wilde Re: [SLE] Re: USB scanners in 9.1
14:50 Jim Sabatke YaST2 Install RPM Problem
14:52 Chris Carlen Removable media insanity
14:52 Fergus Wilde Re: [SLE] Network start problems in 9.1
15:00 Matt Stamm Java 2 plugin install help
15:08 Greg Engel Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - php and mysql
15:12 Alex Angerhofer Re: [SLE] Philips monitor 180B2
15:19 Ales Jagodnik Re: [SLE] disabling subfs, suse 9.1
15:46 Dan Weisenstein Re: [SLE] winbind not starting
15:47 Jos van Kan Re: [SLE] Java 2 plugin install help
15:49 David Rankin M$ Irony - An observation
15:59 David Gonzalez Upgrade to Samba 3
16:02 Tibor Endredy Re: [SLE] xmms minimize
16:07 David Rankin Re: [SLE] SuSE 9.1 Feedback - php and mysql
16:11 John Pettigrew Re: xmms minimize
16:24 Kastus Re: [SLE] Removable media insanity
16:24 Michael Satterwhite Spamassassin Bayes
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 Next >
List Navigation