Mailinglist Archive: opensuse (3378 mails)

< Previous Next >
Re[2]: [SLE] PowerEdge 6450
  • From: Pedro Lineu Orso <orso@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 9 Apr 2002 11:45:18 -0300
  • Message-id: <179706220560.20020409114518@xxxxxxxxxxxxxxx>
Hello Mark,

Thank you for your considerations.
I install RedHat 7.2 and everything works fine, then I think Dell must
fixed (?)

Thanks
Pedro

Tuesday, April 09, 2002, 10:35:11 AM, you wrote:

MH> Pedro Lineu Orso wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> I am trying to install Suse 7.3 on Dell PowerEdge 6450 server and get
>> this message from yast2:
>>
>> yast2 return code is 4 (errno = 2)
>>
>> Does anybody know what is wrong ?
>>
>> Thanks.
>>
>> Pedro Lineu Orso
>>

MH> I have had 3 of these boxes and have returned all 3 to Dell. I couldn't
MH> put any 32bit/33MHZ
MH> pci cards in slots 3 and 5. Have you added any cards to the box? SLot 1
MH> being the only real 32bit 33MHZ slot. The next 4 slots are 32/64 bit
MH> 33MHZ slots on a separate pci bus right.
MH> My slot 3 is the second one of those. We could not get them to admit
MH> they had a problem so we sent them back. We believe they actually knew
MH> about the problem and may have it fixed in the "very newest" boxes and
MH> that they are "recycling" the older ones as new to unsuspecting
MH> customers to try and get rid of them. We won't buy any more boxes from
MH> Dell. If you are lucky, you aren't having the same problems as we. As
MH> for your specific error message I'm not sure and it's not the same
MH> "symptom" as we had.

MH> Good Luck and regards
MH> Mark


< Previous Next >