Mailinglist Archive: opensuse (3378 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] OpenOffice 641D
  • From: SuSEnixER <4july65@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 1 Apr 2002 07:19:37 -0500
  • Message-id: <20020401121937.GA15861@xxxxxxxxxxxxxxx>
* Ben Rosenberg <ben@xxxxxxxxx> [04-01-02 01:43]:
> * Jethro Cramp (jsc@xxxxxxxxxxxxx) [020331 20:36]:
> ->
> ->Start up is still slow as hell on my machine (PIII 750, 256MB RAM). Have also
> ->noticed that when compared with SO5.2 and SO6.0 that the fonts in OO are very
> ->rough looking and this goes for printing as well. SO6.0 looked like it had AA
> ->fonts - nice on the eyes.
>
> Weird, it starts up quite nice on my Duron 800 but then again I have
> 1.5G of RAM..but that shouldn't be a big factor. CPU speed and disk IO
> are the big factors with OO on start up.
>
> As far as fonts. I'm not sure it takes hints from KDE2 as far as AA
> fonts are concerned. It's toolkit is GTK and I have the Gnome patch for
> AA fonts so I guess that's why mine look fine. *shrug*
>
> ->
> ->I never managed to get 641C running properly (always segfaulted within a few
> ->seconds of startup). With 641D I've already done a whole days work, and apart
> ->from a couple of small quirks and the font problem found it to be useable.
>
> 641c had issues with resolutions on some boxes..it was random and was
> purely based on the phase of the moon. On my machine if I went above
> 1280X1024 it would die as soon as I clicked on a popdown menu, but for
> others it worked fine at 1600x1200. *shrug* Weird stuff.

Under Tools > Options > OpenOffice.org > View you may select/adjust AA
in OO-641d.
--
Pat Shanahan Registered Linux User #207535
Registered at: http://counter.li.org

< Previous Next >