Mailinglist Archive: opensuse (4053 mails)

< Previous Next >
[SOLVED] VMWare on SuSE7.2
  • From: Dunphy Richard-rdunph01 <Rik.Dunphy@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 20 Aug 2001 14:56:12 +0100
  • Message-id: <496E31A690F7D311B93C0008C789494C02808247@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
I had downloaded VMWare-2.0.4 from the vmware website. No matter what I did it kept crashing.

Moved back to VMWare-2.0.3 that came with SuSE7.2 and all is well! go-figure!

RikD.

> -----Original Message-----
> From: Dunphy Richard-rdunph01
> [mailto:Richard_Dunphy-RDUNPH01@xxxxxxxxxxxxx]
> Sent: 17 August 2001 09:58
> To: 'suse-linux-e@xxxxxxxx'
> Subject: [SLE] VMWare on SuSE7.2
>
>
> Hi,
>
> I recently got VMWare working on my laptop on SuSE 7.1. But
> now want to get it working on my desktop which is SuSE 7.2.
>
> Both are running Kernel 2.4.7, with xfree 4.1.0 and Blackbox.
>
> The problem with the 7.2 pc is that VMWare just hangs
> straight away. I don't even get the BIOS screen as the VM boots.
>
> Looking at the VMWare website ( unfortunately the proxy here
> blocks external news servers) they mention a problem with the
> frame buffer devices. While I'm not using it for X, it does
> seem to be running on the 7.2 box, and not the 7.1 for the
> consoles. The suggested command 'fbset -depth 0 -a' doesn't
> seem to be valid.
>
> So any help would be greatly appreciated
> TIA
> RikD.
>
> --
> To unsubscribe send e-mail to suse-linux-e-unsubscribe@xxxxxxxx
> For additional commands send e-mail to
> suse-linux-e-help@xxxxxxxx
> Also check the FAQ at http://www.suse.com/support/faq and the
> archives at http://lists.suse.com
>

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages