Mailinglist Archive: opensuse (4053 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Next >

21 August, 2001

20:54 David List Re: [SLE] Access to userdirs on Apache webserver
20:56 Rafael E. Herrera Re: [SLE] kde2.2 still does not start ...grrr (solved)
20:58 David List Re: [SLE] Access to userdirs on Apache webserver
21:01 Rafael E. Herrera Re: [SLE] How to submit bug reports to SuSE?
21:06 daniel quinn install?
21:06 Richard Bos is suse-7.2 possible at a 200Mb HD
21:11 Martin Webster Re: [SLE] APACHE WON'T PROCESS PHP?!
21:12 dr_strange KDE2.2 install problem
21:12 dr_strange KDE2.2 install problem
21:15 Roman Shakin Re: [SLE] AMD running too hot
21:15 Martin Webster Re: [SLE] is suse-7.2 possible at a 200Mb HD
21:23 Anders Johansson Re: [SLE] is suse-7.2 possible at a 200Mb HD
21:24 Martin Webster Re: [SLE] Kmail is now acting strangely
21:36 Brandon Caudle Re: [SLE] Access to userdirs on Apache webserver
21:37 Martin Webster Re: [SLE] problem with apache in SUSE 7.2
21:57 Ben Rosenberg configure says GCC can't compile C programs...WTF?
22:02 Anders Johansson Re: [SLE] configure says GCC can't compile C programs...WTF?
22:05 Robert C. Paulsen Jr. Re: [SLE] configure says GCC can't compile C programs...WTF?
22:06 Ben Rosenberg Re: [SLE] configure says GCC can't compile C programs...WTF?
22:07 Ben Rosenberg Re: [SLE] configure says GCC can't compile C programs...WTF?
22:12 Anders Johansson Re: [SLE] configure says GCC can't compile C programs...WTF?
22:24 Linux - User Chroot to Jail the Shell ? SFTP ? SSH ?
22:26 Brian Marr Re: [SLE] LinuxCAD 2000
22:32 Robert Barish Re: [SLE] calendar tool
23:42 Laurence Orchard Re: [SLE] AMD running too hot
23:47 Landy Roman can someone help with this
23:56 Jerry Lok Re: [SLE] can someone help with this
23:57 Avi Schwartz Re: [SLE] How to submit bug reports to SuSE?

22 August, 2001

00:10 Christian Klippel Re: [SLE] can someone help with this
00:21 Tracer Bullet Adding fonts?
01:22 Stephen P. Molnar, Ph.D. Re: [SLE] XFree86 Problem
01:37 Chris Large Re: [SLE] lilo problems
01:42 Jaakko Tamminen Re: [SLE] can someone help with this
01:52 Doug McGarrett Re: [SLE] LinuxCAD 2000
02:14 Ricardo Rodriguez Apache installation problem....
02:15 Bruce Marshall Fwd: Re: [SLE] Adding fonts?
02:26 Ricardo Rodriguez Re: [SLE] The SuSE Linux Server
03:14 pierre RE: [SLE] Time
03:14 pierre [SLE] starting fetchmail when dialup connection made
03:29 Oxiel Re: [SLE] can someone help with this
03:32 Clint Tinsley Re: [SLE] problem with apache in SUSE 7.2
03:41 Bruce Marshall Re: [SLE] Time
03:50 Bruce Marshall Re: [SLE] starting fetchmail when dialup connection made
04:04 Jeffrey Taylor Re: [SLE] Apache installation problem....
04:10 Ricardo Rodriguez Re: [SLE] Apache installation problem....
04:13 Jeffrey Taylor Re: [SLE] Apache installation problem....
04:14 Ricardo Rodriguez Running apache for the first time, now what?
04:15 Curtis Rey Re: [SLE] install?
04:37 daniel Re: [SLE] install?
04:53 Tracer Bullet Fonts
05:06 StarTux Re: [SLE] Running apache for the first time, now what?
06:38 Ron White Can't install mouse
06:43 John D Lamb Re: [SLE] Adding fonts?
07:12 Graham Smith RE: [SLE] HP laserjet 1200
07:54 Marcel Boom Problems installing SuSe Linux 7.0 on an Acrosser AR-B1440 PC104 mini PC
07:56 S.Toms KDE2.2
08:05 S.Toms Re: KDE2.2
08:12 A Nourai RE: [SLE] HP laserjet 1200
08:12 A Nourai RE: [SLE] HP laserjet 1200
08:25 Richard Booth RE: [SLE] starting fetchmail when dialup connection made
08:25 Rex Hsu Apache directory authornize problem
08:30 Dave Smith Re: [SLE] AMD running too hot
08:42 W.D.McKinney RE: [SLE] Adding fonts?
08:43 Fergus Wilde Re: [SLE] Running apache for the first time, now what?
09:16 Rex Hsu Re: [SLE] Apache directory authornize problem
09:23 Martin Webster Re: [SLE] Can't install mouse
09:25 Harrell, Tim RE: [SLE] can someone help with this
09:30 Harrell, Tim RE: [SLE] How to submit bug reports to SuSE?
10:41 Martin Webster Re: [SLE] Who gets the issues
10:48 Marcel Boom RE: [SLE] Problems installing SuSe Linux 7.0 on an Acrosser AR-B1440 PC104 mini PC
10:58 Martin Webster Re: [SLE] Problems installing SuSe Linux 7.0 on an Acrosser AR-B1440 PC104 mini PC
11:16 Guy Van Sanden clearcase on SuSE
11:18 Curtis Rey Re: [SLE] install?
11:49 dr_strange problems with installing KDE2.2 on Suse 7.0
11:49 Milnes Terry SSgt 52 OSS/OSOMS RE: [SLE] install?
11:56 James Davis services
12:24 kbb0927 Cable Modem Help
12:30 Manfred Riem Which Samba version?
12:39 Claude Hoffmann Re: [SLE] services
12:41 Bruce Marshall Re: [SLE] services
12:41 Derek Fountain Re: [SLE] services
12:48 James Oakley Re: [SLE] KDE2.2
12:53 Fergus Wilde Re: [SLE] Which Samba version?
13:05 Manfred Riem RE: [SLE] Which Samba version?
13:07 Kevin Donnelly PEAR
13:10 Manfred Riem RE: [SLE] Which Samba version?
13:14 Guy Van Sanden SuSE 7.2, X problems on Futjitsu Siemens Scenic
13:19 Guy Van Sanden Re: [SLE] AMD running too hot
13:26 Jesse Marlin KDE-2.2 antialiasing problem solved
13:30 Guy Van Sanden nis & netgroups
14:11 T.J. Arrowsmith Weird Apache Log entries
14:34 John Griffin Re: [SLE] Yast crashing (fwd)
14:49 Fergus Wilde Re: [SLE] Which Samba version?
15:45 Massimo Arnaudo Re: [SLE] Installing the KDE 2.2 rpms
16:08 Linux - User SuSE for Sun Blade 100
16:45 Ricardo Rodriguez Network qestions.....
16:57 Constant Brouerius van Nidek Major opcode: 14
17:15 Dale Schuster Directory of E-mail Users
17:23 Christian Klippel Re: [SLE] Major opcode: 14
17:44 tabanna Re: [SLE] Major opcode: 14
17:59 Avi Schwartz Nvidia drivers for 2.4.7?
18:01 Avi Schwartz KDE2.2 and sound
18:19 Jamie O'Shaughnessy Re: [SLE] clearcase on SuSE
18:29 Martin Webster Re: [SLE] Network qestions.....
18:36 Graham Smith RE: [SLE] HP laserjet 1200
18:39 Martin Webster Re: [SLE] Weird Apache Log entries
18:53 Steven Hatfield Re: [SLE] Nvidia drivers for 2.4.7?
19:15 StarTux Re: [SLE] Weird Apache Log entries
19:19 jostber RE: [SLE] Kmail is now acting strangely
19:33 Martin Webster Re: [SLE] Weird Apache Log entries
19:33 Brandon Caudle DNS Fowarding?
19:34 Tor Sigurdsson Re: [SLE] Weird Apache Log entries
19:41 T.J. Arrowsmith RE: [SLE] Weird Apache Log entries
19:49 Martin Webster Re: [SLE] Weird Apache Log entries
20:00 tabanna Load Average { as shown by <top> }
20:13 Bruce Marshall Re: [SLE] KDE2.2 and sound
20:24 Ramon Acedo Rodriguez Re: [SLE] ext2 upgrading to Reiserfs]
20:25 Jeffrey Taylor Re: [SLE] Load Average { as shown by <top> }
20:29 dids Does Gcc automatically use the features of your Processor eg SSE
20:37 Avi Schwartz Re: [SLE] KDE2.2 and sound
20:51 dog Re: [SLE] DNS Fowarding?
21:12 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] Which Samba version?
21:32 Luz Futten RE: [SLE] Installing 7.2 in a new portable
21:33 Peter Kellner problems adding entry to inetd.conf
21:34 Paul Abrahams Erratic printing
21:43 Cliff Sarginson Re: [SLE] problems adding entry to inetd.conf
21:55 Bruce Marshall Re: [SLE] problems adding entry to inetd.conf
21:58 Bruce Marshall Re: [SLE] Erratic printing
22:27 Martin Webster Re: [SLE] Installing 7.2 in a new portable
22:30 Landy Roman Re: [SLE] can someone help with this
22:31 Marianne Taylor Re: [SLE] AMD running too hot
22:52 Martin Webster Re: [SLE] APACHE WON'T PROCESS PHP?!
23:03 Landy Roman reisersck
23:04 Paul Abrahams Re: [SLE] Erratic printing

23 August, 2001

00:18 Magnus Hagebris Re: [SLE] clearcase on SuSE
00:18 Greek Geek Re: [SLE] AMD running too hot
00:24 Joe & Sesil Morris Re: [SLE] Directory of E-mail Users
00:24 Jean-Paul Faessen Sax crashes
00:53 Peter Kellner Video Issues on Dell Inspiron 8000
00:59 w7ntf Fwd: SuSe Linux question
01:05 marsaro Re: [SLE] Fwd: SuSe Linux question
01:30 genge1 SCSI Tape Drive not available
01:38 Ron Cordell Re: [SLE] VMWare, Win4Lin, and SuSE 7.2
01:41 Ricardo Rodriguez Linksys - EtherFast 10/100 PCMCIA
01:55 Robert C. Paulsen Jr. SOLVED: Star Office, KDE2.2, XFree 4.1
02:20 Robert C. Paulsen Jr. Matrox G450 and XFree86 4.1
02:38 Bruce Marshall Re: [SLE] SCSI Tape Drive not available
03:01 genge1 RE: [SLE] SCSI Tape Drive not available
03:02 Alex Daniloff A strange font issue in KDE 2.1.2 on SuSE7.2 or SuSE misconfiguration
03:21 Bruce Marshall Re: [SLE] SCSI Tape Drive not available
03:24 Jack Malone Re: [SLE] SCSI Tape Drive not available
03:31 Tracer Bullet Re: [SLE] Sax crashes
03:42 Tracer Bullet Just curious
04:03 Chris Large SuSEfirewall2 problems
04:04 Avi Schwartz Re: [SLE] Just curious
04:11 StarTux Re: [SLE] SuSEfirewall2 problems
04:50 tabanna Re: [SLE] Just curious
06:03 Ricardo Rodriguez Recompiling the kernel...
06:12 Ben Rosenberg Re: [SLE] Recompiling the kernel...
06:19 Rex Hsu Re: [SLE] Apache directory authornize problem
06:20 tabanna Re: [SLE] Recompiling the kernel...
06:20 kbb0927 Re: [SLE] SuSEfirewall2 problems
06:21 Erik Jakobsen Re: [SLE] Recompiling the kernel...
06:49 Ricardo Rodriguez No such device
06:50 Manfred Riem Jakarta Tomcat
06:52 S.Toms Re: Just curious
07:01 Peter Kellner searching mail list? howto?
07:24 Ben Rosenberg Re: [SLE] searching mail list? howto?
07:35 Dunphy Richard-rdunph01 RE: [SLE] Video Issues on Dell Inspiron 8000
07:43 Cliff Sarginson Re: [SLE] Re: Just curious
07:52 Radu Anghel 3Com 3CSOHO100-TX
07:53 Dunphy Richard-rdunph01 RE: [SLE] Video Issues on Dell Inspiron 8000
08:08 Radu Anghel 3Com 3CSOHO100-TX
08:15 Derek Fountain Re: [SLE] Does Gcc automatically use the features of your Processor eg SSE
08:25 Radu Anghel 3Com 3CSOHO100-TX
08:59 Francesco Scaglioni Re: [SLE] Weird Apache Log entries
09:24 Jaakko Tamminen Higpoint-tech.com has RAID drivers for SuSE 7.1 !!
09:37 Cliff Sarginson the mysteries of iptables ....
09:50 dids Re: [SLE] Does Gcc automatically use the features of your Processor eg SSE
09:51 Marcel Boom RE: [SLE] Problems installing SuSe Linux 7.0 on an Acrosser AR-B1440 PC104 mini PC
10:02 Jerry Lok Re: [SLE] 3Com 3CSOHO100-TX
10:32 Martin Webster Re: [SLE] Fwd: SuSe Linux question
10:41 Erik Jakobsen Re: [SLE] Fwd: SuSe Linux question
10:45 Martin Webster Re: [SLE] SCSI Tape Drive not available
11:02 Jon Biddell Re: [SLE] the mysteries of iptables ....
11:14 Cliff Sarginson Re: [SLE] the mysteries of iptables ....
11:39 Glenn Re: [SLE] KDE2.2 and sound
11:47 Martin, Guillen Telnet.
12:10 eht cod Apple Cinema Display under Suse on PC hardware
12:19 geno 7.2: How Listen to Microphone Output?
12:24 Harrell, Tim RE: [SLE] KDE2.2 and sound
12:35 A Nourai RE: [SLE] KDE2.2 and sound
12:40 Martin Webster Re: [SLE] Telnet.
12:49 Harrell, Tim RE: [SLE] KDE2.2 and sound
12:55 Martin Webster Re: [SLE] 7.2: How Listen to Microphone Output?
13:05 James Oakley Re: [SLE] SOLVED: Star Office, KDE2.2, XFree 4.1
13:26 Bruce Marshall Re: [SLE] Telnet.
13:33 Richard Booth RE: [SLE] Telnet.
13:33 Steven Hatfield Re: [SLE] Does Gcc automatically use the features of your Processor eg SSE
13:43 dog Re: [SLE] Telnet.
13:57 Greg Krpan Re: [SLE] Telnet.
13:59 T.J. Arrowsmith RE: [SLE] Weird Apache Log entries
14:00 Ricardo Rodriguez No such device
14:08 Cliff Sarginson Re: [SLE] the mysteries of iptables ....Solved
14:44 Martin, Guillen RE: [SLE] Telnet.
15:16 Ricardo Rodriguez LILO after reinstalling from scratch.........
15:20 Ricardo Rodriguez X Configuration
15:34 Bruce Marshall Re: [SLE] Telnet.
15:38 Emiliano Grilli Re: [SLE] Telnet.
15:41 David Grove Re: [SLE] Linksys - EtherFast 10/100 PCMCIA
15:41 Jack Malone RE: [SLE] Telnet.
15:52 tabanna Changing to ISDN from PPP Dial=Up
15:55 Bruce Marshall Re: [SLE] Telnet.
16:12 Harrell, Tim SuSE Firewall: Disabling Kernel Security Options
16:18 Dave Jones Re: SuSE Firewall: Disabling Kernel Security Options
16:23 Harrell, Tim RE: SuSE Firewall: Disabling Kernel Security Options
16:28 Richard Booth RE: [SLE] Telnet.
16:34 Anthony Moulen Re: [SLE] Matrox G450 and XFree86 4.1
16:35 Dave Jones RE: SuSE Firewall: Disabling Kernel Security Options
17:02 dog RE: [SLE] Telnet.
17:13 Tom Kostiainen Re: [SLE] Telnet.
17:31 dog Re: [SLE] Telnet.
18:08 John D Lamb Re: [SLE] Does Gcc automatically use the features of your Processor eg SSE
18:57 jostber RE: [SLE] Changing to ISDN from PPP Dial=Up
19:06 drew weirshousky soyo k7vdragon optical out support
19:07 jostber RE: [SLE] X Configuration
19:12 jostber RE: [SLE] LILO after reinstalling from scratch.........
19:15 Mads Martin Jørgensen Re: [SLE] LILO after reinstalling from scratch.........
19:39 Martin Webster Configuring WUFTP
19:47 James Oakley Re: [SLE] Linksys - EtherFast 10/100 PCMCIA
19:50 Martin Webster Re: [SLE] Configuring WUFTP
19:50 Ron Joffe 2.4.7 kernel can't boot
20:10 Jaakko Tamminen Maybe simple LILO question
20:11 Philip Burness SuSE 7.2 & mod_perl
20:15 oli retsd Lilo and splash
20:30 Daniel Woodard Apache + 2 network cards
20:40 John D Lamb vort, SuSE boxes and algebraic surfaces
20:44 Richard Bos Re: [SLE] SuSE 7.2 & mod_perl
20:44 Richard Bos Re: [SLE] Maybe simple LILO question
20:44 Richard Bos Re: [SLE] Lilo and splash
20:47 Daniel Woodard RE: [SLE] Apache + 2 network cards
20:56 Martin Webster Re: [SLE] SuSE 7.2 & mod_perl
21:15 Mads Martin Jørgensen Re: [SLE] Lilo and splash
21:16 Dominic Maraglia VMware on 7.2
21:19 sasiaw Self paced Linux courses
21:22 Martin Webster Re: [SLE] Lilo and splash
21:27 kc7dvq Re: [SLE] VMware on 7.2
21:37 Avi Schwartz Re: [SLE] VMware on 7.2
21:49 Brandon Caudle Telnet Error
21:50 Martin Webster Re: [SLE] Maybe simple LILO question
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Next >
List Navigation