Mailinglist Archive: opensuse (3637 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Bizarre problem, Suse wont install!!
No, 7.1 should work. You switched your mouse out and it stopped working? Try
switching back to the original mouse, and see if that works.

Good luck,
Steven

On Saturday 12 May 2001 08:01 pm, Dee McKinney wrote:
> Well I suggest using SuSE 7.0 personally.
>
> dizzy73 <dizzy73@xxxxxxxxxx> wrote:
> > Hi All
> >
> > I just got m new machine today, 1G atahlon nvidia tnt2..
> > Bought it without an os, got it home popped in the Suse 7.1 cd
> > booted did all the hardware dectction, configured vid card 1024x768...
> > my hp printer all went excellent! I had everything insatlled nd
> > configured in about 40 min....
> > Then.... I had a an idea to switch my mouse, from there it was downhill
> >
> > I would configure the mouse through yast(gpm) and could see it move, but
> > what I got into kde,, the mouse was froze. I tried everything.. no mouse
> > in kde
> >
> > I figgured the install went so smooth I'd just install again
> >
> > It seems now that Suse (yast2) refuses to get past 30% "checking
> > system.." 30% and its hung! Its been hung for an hour...
> >
> > Ive tried fdisking with a dos disk fdisk /mbr even thaought my cd got
> > scratched.... so I tried 6.4 same thing, hang city!!
> > I cant install linux!!! ;-/
> >
> > Further, I installed a well known non linux os and it went on fine, put
> > the suse cd in,reboot, and its sitting here hung
> >
> > any suggestions? what the heck can be the problem????
> >
> > many thanks
> > rob
> > --
> >
> >
> > --
> > To unsubscribe send e-mail to suse-linux-e-unsubscribe@xxxxxxxx
> > For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
> > Also check the FAQ at http://www.suse.com/support/faq and the
> > archives at http://lists.suse.com

< Previous Next >
References