Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (233 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] Disappearing Buildrequires on zlib-devel
  • From: Michael Schroeder <mls@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 7 May 2007 12:59:58 +0200
  • Message-id: <20070507105958.GC20768@xxxxxxx>
On Mon, May 07, 2007 at 12:51:45PM +0200, Dr. Peter Poeml wrote:
> I have a Buildrequires on zlib-devel:
> 
> Name:           stunnel
> BuildRequires:  openssl openssl-devel zlib-devel
> %if 0%{?suse_version:1}
> BuildRequires:  tcpd-devel
> %else
> BuildRequires:  gcc-c++ tcp_wrappers
> %endif
> 
> The buildinfo does swallow the "zlib-devel" somehow:
> 
>  % osc buildinfo SUSE_Linux_Factory x86_64 | grep zlib
>   <dep>zlib</dep>
>   <bdep name="zlib" preinstall="1" version="1.2.3" release="48" arch="x86_64" project="SUSE:Factory" repository="standard" />
>   <pdep>zlib</pdep>
> 
> This looks like a bug to me.

Dunno, I assume you're talking about the security:Stunnel/stunnel
package? The uploaded spec file doesn't contain a zlib-devel
BuildRequires, so maybe you're using the wrong variant of
'osc buildinfo'?

Cheers,
  Michael.

-- 
Michael Schroeder                                   mls@xxxxxxx
SUSE LINUX Products GmbH, GF Markus Rex, HRB 16746 AG Nuernberg
main(_){while(_=~getchar())putchar(~_-1/(~(_|32)/13*2-11)*13);}
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References