Mailinglist Archive: radeonhd (365 mails)

< Previous Next >
[radeonhd] [Bug 20423] Cannot read AtomBIOS: Unknown vendor/chipset for X1250/ HD2400Pro
  • From: bugzilla-daemon@xxxxxxxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 2 Mar 2009 07:01:04 -0800 (PST)
  • Message-id: <20090302150104.2E33C130057@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=20423





--- Comment #1 from Walter Haidinger <walter.haidinger@xxxxxx> 2009-03-02
07:01:03 PST ---
Created an attachment (id=23440)
--> (http://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=23440)
lspci output with BIOS primary VGA set to "Onboard"

In order to get both graphics cards active, I have to set the primary card
on "Onboard" in the M2A-VM BIOS. If set to the default "PCIEx", then the
onbard graphics is deactivated if a dedicated graphics card is detected,
i.e. the onboard graphics isn't even listed anymore (no 01:05.0 device and
02:00.0 becomes 01:00.0),
e.g. lspci with BIOS default settings:

01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV610 video device
[Radeon HD 2400 PRO]
01:00.1 Audio device: ATI Technologies Inc RV610 audio device [Radeon HD 2400
PRO]
02:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B
PCI Express Gigabit Ethernet controller (rev 01)


--
Configure bugmail: http://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
_______________________________________________
xorg-team mailing list
xorg-team@xxxxxxxxxxx
http://lists.x.org/mailman/listinfo/xorg-team
--
To unsubscribe, e-mail: radeonhd+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: radeonhd+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References