Mailinglist Archive: radeonhd (699 mails)

< Previous Next >
[radeonhd] [Bug 13366] New: When connect external monitor after X start color lines are mixed on it
  • From: bugzilla-daemon@xxxxxxxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 23 Nov 2007 03:01:15 -0800 (PST)
  • Message-id: <bug-13366-248@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=13366

Summary: When connect external monitor after X start color lines
are mixed on it
Product: xorg
Version: 7.3
Platform: Other
OS/Version: FreeBSD
Status: NEW
Severity: normal
Priority: medium
Component: Driver/radeonhd
AssignedTo: lverhaegen@xxxxxxx
ReportedBy: vova@xxxxxxx
QAContact: xorg-team@xxxxxxxxxxx


xrandr -q
Screen 0: minimum 320 x 200, current 2680 x 1050, maximum 3280 x 1050
PANEL_LCD1/LVDS unknown connection 1400x1050+0+0 305mm x 228mm
1400x1050 60.0*+ 74.8 60.0 50.0
1600x1024 60.0
1280x1024 85.0 75.0 59.9 60.0
1280x960 85.0 60.0
1152x864 75.0
1152x768 54.8
1024x768 85.0 75.0 70.1 60.0
832x624 74.6
800x600 85.1 72.2 75.0 60.3 56.2
640x480 85.0 72.8 75.0 60.0 59.9
720x400 85.0
640x400 85.1
640x350 85.1
VGA_CRT1/DAC_A connected 1280x1024+1400+0 376mm x 301mm
1280x1024 60.0*+ 75.0 59.9
1280x960 59.9
1152x864 75.0 74.8
1024x768 75.1 70.1 60.0
832x624 74.6
800x600 72.2 75.0 60.3 xrandr -q
Screen 0: minimum 320 x 200, current 2680 x 1050, maximum 3280 x 1050
PANEL_LCD1/LVDS unknown connection 1400x1050+0+0 305mm x 228mm
1400x1050 60.0*+ 74.8 60.0 50.0
1600x1024 60.0
1280x1024 85.0 75.0 59.9 60.0
1280x960 85.0 60.0
1152x864 75.0
1152x768 54.8
1024x768 85.0 75.0 70.1 60.0
832x624 74.6
800x600 85.1 72.2 75.0 60.3 56.2
640x480 85.0 72.8 75.0 60.0 59.9
720x400 85.0
640x400 85.1
640x350 85.1
VGA_CRT1/DAC_A connected 1280x1024+1400+0 376mm x 301mm
1280x1024 60.0*+ 75.0 59.9
1280x960 59.9
1152x864 75.0 74.8
1024x768 75.1 70.1 60.0
832x624 74.6
800x600 72.2 75.0 60.3 56.2
640x480 75.0 72.8 66.7 60.0
720x400 70.1
DVI-I_DFP1/TMDS_A disconnected
56.2
640x480 75.0 72.8 66.7 60.0
720x400 70.1
DVI-I_DFP1/TMDS_A disconnected


No xrandr options/reconfigurations help me.
After X restart - everithing works fine


--
Configure bugmail: http://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.
_______________________________________________
xorg-team mailing list
xorg-team@xxxxxxxxxxx
http://lists.x.org/mailman/listinfo/xorg-team
--
To unsubscribe, e-mail: radeonhd+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: radeonhd+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >