Mailinglist Archive: opensuse (1125 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] new flash update crashes in seconds watching cnn video
On 05/12/2012 05:36 PM, Basil Chupin wrote:
On 12/05/12 19:31, George Olson wrote:
On 05/10/2012 07:11 PM, Basil Chupin wrote:
On 10/05/12 20:27, Togan Muftuoglu wrote:
On 05/10/2012 12:02 PM, Francesco Teodori wrote:
Same problem here. Asus N53S with optimus. The latest flah packages
crash both with nvidia and with intel card. Reverted back to 233 ones,
they work fine.
Same here with intel 915 builtin x86_64

<http://www.youtube.com/watch?v=zkHukNX7XLc&feature=g-feat>


Absolutely no problems with this video using 11.2.202.235 (x86_64 system
with nVidia 295.49 driver) and Firefox 12.0 - and this with Use Hardware
Acceleration selected.

BC


Sorry for the newb question, but here goes. Where do you select "use
hardware acceleration"? Is this an application specific selection, or
something that is done in configuration?

When you are on the video itself - ie, about to actually try and play
it, for example - right-click and you will see Flash's "drop-down" menu
(if you want to call it that) and you will see the tick box re the
Hardware Acceleration.

BC


Ah, Ok I see. Thanks.

--
G.O.
Box #1: 12.1 | KDE 4.8.2 | AMD Athlon X3 | 64 | nVidia C61 GeForce 7025 | 4GB RAM
Box #2 12.1 | KDE 4.8.3 | Pentium 4 (2core) | 32 | Intel 82915G | 2GB RAM
Lap #1: 12.1 | KDE 4.8.2 | Core2 Duo T8100 | 64 | Intel 965GM | 3GB RAM
Lap #2: 12.1 | KDE 4.8.2 | Core Duo T2400 | 32 | NVIDIA Quadro NVS 120 | 2GB RAM
learning openSUSE and loving it
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups