Mailinglist Archive: opensuse (1897 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] 11.3 in VBox?
  • From: C <smaug42@xxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 17 Jul 2010 16:45:47 +0200
  • Message-id: <AANLkTinEp2ZbTkzcFfNbnCPN9GK8z-mPAweiBr4xCyed@xxxxxxxxxxxxxx>
On Sat, Jul 17, 2010 at 16:30, Ken Gramm wrote:
On Sat, 2010-07-17 at 15:47 +0200, C wrote:
Has anyone tried installing 11.3 in VirtualBox yet?  I've installed
all the RCs etc (in both VBox and on real HDs) and had no issues
outside of the known issues that were discussed at the time.... but
the full release dies during the install in VBox.

The 11.3 ISO (64 bit) boots fine, and does the initial install process
as expected.  On reboot though, it locks up.  The boot log gets to:
Copying static /dev content
and never gets any further.

I just tested 11.3RC2, using the exact same settings/virtual HD etc.,
and it installs/boots just fine.  Swap back to the 11.3 ISO and do a
reinstall... and it locks up after the initial reboot.. same place..
copying static /dev content.

Anyone else seeing this?.


I been running the 32 bit version in VBox since release day with no
problems.  What version of VBox are you using?  I'm running 3.2.6 r63112
(not OSE) on an os 11.2 32 bit workstation.

Host OS is 11.2 x86_64 running VBox 3.2.6 r63112 (from the vbox
website). I'm trying to install the 64 bit version of 11.3... which
should work with the 64 bit host (and does work with other 64 bit
guest Linux installs).

I can't yet pin down what's going wrong... basically RC2 installs
fine, but the full release fails right after the initial reboot.

C.
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References