Mailinglist Archive: opensuse (2835 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Next >

22 December, 2008

17:35 medwinz Re: [opensuse] Suse Studio Admins on List - No invitation sent?
17:47 Masim \"Vavai\" Sugianto Re: [opensuse] Suse Studio Admins on List - No invitation sent?
17:47 Jim Henderson [opensuse] Re: 11.1 and PAE Kernel
17:47 JC Francois [opensuse] Re: Upgrade to 11.1 gone wrong -- VFS: Cannot open root device
17:49 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] 11.1 and PAE Kernel
17:56 Anton Aylward Re: [opensuse] Automounter in 11.1 ?
18:15 jdd [opensuse] photo browser
18:15 Marcus Meissner Re: [opensuse] Re: 11.1 and PAE Kernel
18:21 Ken Schneider Re: [opensuse] Automounter in 11.1 ?
18:44 Don Raboud Re: [opensuse] Re: Upgrade to 11.1 gone wrong -- VFS: Cannot open root device
18:44 Jim Henderson [opensuse] Re: 11.1 and PAE Kernel
18:56 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] Re: Upgrade to 11.1 gone wrong -- VFS: Cannot open root device
19:08 Carlos E. R. Re: [opensuse] Hibernating one system, booting another [Was: No grub menu in11.1]
19:10 Cristian Rodríguez Re: [opensuse] Python 2.5 in openSUSE 11.1
19:11 Wendell Nichols [opensuse] Opensuse 11.1 upgrade. Less than adequate.
19:12 Carlos E. R. Re: [opensuse] Hibernating one system, booting another [Was: No grub menu in11.1]
19:13 Francesco Teodori Re: [opensuse] Python 2.5 in openSUSE 11.1
19:15 Carlos E. R. Re: [opensuse] Beagle crashes hard my machine. Removing beagle impedes nautilus from running.
19:44 peter nikolic Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
19:54 Jan Karjalainen Re: [opensuse] Unable to boot after making changes to boot loader
19:58 David C. Rankin [opensuse] 11.1 Yast SW management - [abort] doesn't on package retrieval failure
20:20 mikesd1 Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
20:28 auxsvr Re: [opensuse] Beagle crashes hard my machine. Removing beagle impedes nautilus from running.
20:33 Kenny Shields [opensuse] Loss of HD space since upgrade to 11.1
20:37 Carlos E. R. Re: [opensuse] Beagle crashes hard my machine. Removing beagle impedes nautilus from running.
20:40 Michael S. Dunsavage [opensuse] long emails not being sent
20:41 Carlos E. R. Re: [opensuse] Loss of HD space since upgrade to 11.1
21:16 Jack Malone [opensuse] AT&T aircard with opensuse 11.1
21:24 Andrew Joakimsen Re: [opensuse] AT&T aircard with opensuse 11.1
21:37 Larry Stotler Re: [opensuse] 11.1 and PAE Kernel
22:00 Joe Morris Re: [opensuse] Re: Upgrade to 11.1 gone wrong -- VFS: Cannot open root device
22:09 Rodney Baker Re: [opensuse] Don't show windows from all desktops
22:09 Jerry Houston [opensuse] NIS Issues
22:20 Mads Martin Joergensen Re: [opensuse] long emails not being sent
22:35 Michael S. Dunsavage Re: [opensuse] long emails not being sent
22:41 Hans Witvliet Re: [opensuse] Re: 11.1 and PAE Kernel
22:43 Ben Rosenberg Re: [opensuse] long emails not being sent
22:50 Jerry Houston [opensuse] YaST2 not writing config files
23:04 Larry Stotler Re: [opensuse] Re: 11.1 and PAE Kernel
23:40 Anton Aylward Re: [Bulk] Re: [opensuse] Automounter in 11.1 ?

23 December, 2008

00:00 Carlos E. R. Re: [opensuse] long emails not being sent
00:48 Cristian Rodríguez Re: [opensuse] long emails not being sent
00:58 David C. Rankin Re: [opensuse] Suse Studio Admins on List - No invitation sent?
00:58 james Wright Re: [opensuse] NIS Issues
01:00 John Lange [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
01:01 Marc Chamberlin [opensuse] Sound and SuSE11.1
01:48 Ed Harrison Re: [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
01:54 Fitrah Elly Firdaus Re: [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
03:20 Kai Ponte [opensuse] Diagnosing Network Problems
03:52 John Lange Re: [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
04:00 Fitrah Elly Firdaus Re: [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
04:15 David C. Rankin [opensuse] 11.0 KDE3 - repeated 'knotify' crashes
05:25 David C. Rankin [opensuse] 11.1 Yast Ncurses - Unable to set sysconfig/System/Cron/DAILEY_TIME
07:02 Manne Merak Re: [opensuse] 11.1 KDE4 and Bluetooth
07:02 Arie Reynaldi Z [opensuse] Read-only filesystem.
07:17 Andrew Joakimsen Re: [opensuse] Suse Studio Admins on List - No invitation sent?
08:02 Sven Burmeister Re: [opensuse] 11.0 KDE3 - repeated 'knotify' crashes
08:11 Joop Beris [opensuse] KDE Control Login manager module messes up config file
08:14 Mark Goldstein [opensuse] 11.1 KDE3 depends on KDE4 ?
08:28 Joop Beris Re: [opensuse] No sound on openSUSE 11.1
08:47 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] Read-only filesystem.
09:09 Wolfgang Rosenauer [opensuse] zypper updates in 11.1
09:16 Rodney Baker Re: [opensuse] Sound and SuSE11.1
10:51 John Bennett [opensuse] update config in 11.1
11:33 Raúl Moratalla Re: [opensuse] 11.1 KDE4 and Bluetooth
11:55 Brian K. White [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
12:19 Carlos E. R. Re: [opensuse] 11.1 Yast Ncurses - Unable to set sysconfig/System/Cron/DAILEY_TIME
12:23 Carlos E. R. Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
12:41 Carlos E. R. Re: [opensuse] Package Key Confusion
12:52 Carlos E. R. Re: [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
14:12 Larry Stotler Re: [opensuse] 11.1 KDE3 depends on KDE4 ?
14:22 Ben Kevan Re: [opensuse] 11.1 KDE3 depends on KDE4 ?
14:25 Randall R Schulz Re: [opensuse] Any way to Save .bash_history command to file when HISTSIZE= is reached?
14:31 Michael Mientus Re: [opensuse] Re: Upgrade to 11.1 gone wrong -- VFS: Cannot open root device
14:32 Larry Stotler Re: [opensuse] 11.1 KDE3 depends on KDE4 ?
14:46 Brian K. White Re: [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
14:49 Bob Williams Re: [opensuse] missing in kde4?
14:53 Bob Williams Re: [opensuse] missing in kde4?
15:03 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:08 Michal Vyskocil Re: [opensuse] 11.1 x86-64 - is there a Java Runtime for Opera?
15:15 Carlos E. R. Re: [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
15:15 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:16 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:18 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:23 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:46 Ken Schneider Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:55 John Lange [opensuse] Can't install ATI drivers on 11.1. Missing libstdc++.so.5 ?
16:05 Nkoli [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
16:43 Wendell Nichols Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
17:20 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
17:22 Nkoli [opensuse] Can't install ATI drivers on 11.1. Missing libstdc++.so.5 ?
17:29 Jack Malone Re: [opensuse] AT&T aircard with opensuse 11.1
17:33 John Lange Re: [opensuse] Can't install ATI drivers on 11.1. Missing libstdc++.so.5 ?
17:38 LLLActive@xxxxxxx [opensuse] FF 3.0.3 & 3.0.5 Response Times
17:47 PGNet [opensuse] can anyone confirm a working OpenSuse 11.1 Xen Dom0 with /boot on RAID-1?
17:51 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
17:55 Mark Goldstein Re: [opensuse] 11.1 KDE3 depends on KDE4 ?
18:35 Nkoli [opensuse] Can't install ATI drivers on 11.1. Missing libstdc++.so.5 ?
18:48 Amedee Van Gasse Re: [opensuse] What type of vmware server.
19:52 Nkoli [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
19:54 Nkoli [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
20:15 Doctor Who [opensuse] Cannot start banshee
20:23 ivo.linux [opensuse] Warning: Disabling repository 'openSUSE:11.1' because of the above error.
20:40 James D. Parra [opensuse] Samba share to AD for authentication
21:21 Patrick Shanahan Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
21:26 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
21:48 Doctor Who [opensuse] Re: Cannot start banshee - DBUS issue
21:59 Joop Beris [opensuse] openSUSE 11, KDE 3.5...best way to get KDE 4.1 running?
22:06 Ken Schneider Re: [opensuse] broadcom wireless BCM4312 via ndiswrapper?
22:09 ne . . . Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
22:16 Kenny Shields [opensuse] loss of space on /home partion after upgrade
22:48 James Hatridge [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
22:56 Patrick Shanahan Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
23:06 Ken Schneider Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
23:07 Per Inge Oestmoen [opensuse] USB Pen Drive Failure
23:09 Jan Karjalainen Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
23:18 James Hatridge [opensuse] Re: FLV to AVI ?HOW?
23:22 Carlos E. R. Re: [opensuse] loss of space on /home partion after upgrade
23:33 Duaine & Laura Hechler [opensuse] RE: AT&T U-Verse
23:43 ianseeks Re: [opensuse] No sound on openSUSE 11.1
23:59 Marc Chamberlin Re: [opensuse] Sound and SuSE11.1

24 December, 2008

00:13 Ken Schneider Re: [opensuse] Re: FLV to AVI ?HOW?
00:16 Ken Schneider Re: [opensuse] USB Pen Drive Failure
00:38 Charles Obler [opensuse] recurring freeze / lock-out while in KDE; xorg in loop?
00:51 Carlos E. R. Re: [opensuse] What type of vmware server.
00:55 Bob [opensuse] LTSP
01:00 Larry Stotler Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
01:44 Wendell Nichols Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
01:53 Per Inge Oestmoen Re: [opensuse] USB Pen Drive Failure
02:17 medwinz Re: [opensuse] No sound on openSUSE 11.1
02:19 medwinz Re: [opensuse] No sound on openSUSE 11.1
02:43 Kai Ponte Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
02:46 Kai Ponte Re: [opensuse] Samba share to AD for authentication
02:47 Kai Ponte Re: [opensuse] RE: AT&T U-Verse
02:57 Kai Ponte Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
03:03 Kai Ponte Re: [opensuse] USB Pen Drive Failure
03:12 Bob S Re: [opensuse] What happened to the Partitioner
03:23 Carlos E. R. Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
03:48 Jigish Gohil Re: [opensuse] LTSP
04:43 Erik Jakobsen Re: [opensuse] Remove setup in HPLIP
04:46 Erik Jakobsen Re: [opensuse] Remove setup in HPLIP
05:31 Patrick Shanahan Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
05:35 Patrick Shanahan Re: [opensuse] Remove setup in HPLIP
05:42 Duaine & Laura Hechler [opensuse] TV over IP
05:57 Erik Jakobsen Re: [opensuse] Remove setup in HPLIP
06:07 Brian K. White Re: [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
06:11 Basil Chupin Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
06:13 Andrew Joakimsen Re: [opensuse] TV over IP
06:13 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
06:20 Erik Jakobsen Re: [opensuse] Remove setup in HPLIP
06:25 Basil Chupin Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
06:27 David C. Rankin Re: [opensuse] Madwifi for 11.1
06:32 David C. Rankin [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
07:14 Kai Ponte Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
07:15 Kai Ponte Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
07:19 Joop Beris Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
07:24 Kai Ponte Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
07:25 Andrew Joakimsen Re: [opensuse] Bluetooth on HP compaq nc6220
07:34 medwinz Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
07:42 Peter Hoyer Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
07:57 Joop Beris Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
08:09 Andrew Joakimsen [opensuse] Odd Printer Issue in 11.1
08:16 James Hatridge [opensuse] Re: FLV to AVI ?HOW?
08:19 David C. Rankin [opensuse] fglrx 8-12 driver released and builds and Installs Fine - Performance Terrible
08:44 Bogdan Cristea [opensuse] Filter files names in Dolphin
09:32 Basil Chupin Re: [opensuse] Odd Printer Issue in 11.1
09:36 John Andersen Re: [opensuse] fglrx 8-12 driver released and builds and Installs Fine - Performance Terrible
09:37 Basil Chupin Re: [opensuse] Re: FLV to AVI ?HOW?
09:48 David C. Rankin [opensuse] 11.1 i586 Install on a Laptop - Nightmare puts it mildly
09:57 Masaru Nomiya Re: [opensuse] fglrx 8-12 driver released and builds and Installs Fine - Performance Terrible
10:18 John Bennett Re: [opensuse] Odd Printer Issue in 11.1
10:27 Robin Klitscher [opensuse] Compiz Stutters in 11.1
10:38 Marcus Meissner Re: [opensuse] Madwifi for 11.1
10:50 Jigish Gohil Re: [opensuse] Compiz Stutters in 11.1
11:02 Amedee Van Gasse [opensuse] KDE4 performance tip
11:04 Jos van Kan Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
11:07 Per Inge Oestmoen [opensuse] Yast will not work
11:12 Dave Plater Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
11:17 Florian Gleixner Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
11:32 Istvan Gabor [opensuse] importing/moving openoffice user settings
11:52 Mark Goldstein Re: [opensuse] 11.1 i586 Install on a Laptop - Nightmare puts it mildly
12:13 David Bolt Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
12:21 Clayton Re: [opensuse] KDE4 performance tip
12:22 James Knott Re: [opensuse] What happened to the Partitioner
12:24 Clayton Re: [opensuse] What happened to the Partitioner
12:26 medwinz Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
12:26 Clive Rogers Re: [opensuse] USB Pen Drive Failure
12:27 James Knott Re: [opensuse] RE: AT&T U-Verse
12:34 Sascha 'saigkill' Manns [opensuse] Weekly News: Call for contribution
12:38 James Knott Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
12:44 Carlos E. R. Re: [opensuse] What happened to the Partitioner
12:55 Amedee Van Gasse Re: [opensuse] KDE4 performance tip
13:02 jc . francois [opensuse] Fwd: Opensuse 11.1 and ATI HD4870 + Catalyst 8.12 not working
13:06 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] 11.0 cusrses mode yast printer config fail
13:18 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] 11.1 i586 Install on a Laptop - Nightmare puts it mildly
13:22 Larry Stotler Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
13:23 Istvan Gabor [opensuse] oprnoffice 3 strange startup
13:27 Larry Stotler Re: [opensuse] 11.1 i586 Install on a Laptop - Nightmare puts it mildly
13:35 James Knott Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
13:37 Istvan Gabor [opensuse] one more openoffice 3 question
13:42 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] KDE4 performance tip
13:45 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] Fwd: Opensuse 11.1 and ATI HD4870 + Catalyst 8.12 not working
13:49 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
13:55 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
14:03 Larry Stotler Re: [opensuse] KDE4 performance tip
14:08 kanenas Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
14:18 L. V. Lammert Re: [opensuse] RE: AT&T U-Verse
14:45 Patrick Shanahan Re: [opensuse] fglrx 8-12 driver released and builds and Installs Fine - Performance Terrible
14:45 Florian Gleixner Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
14:52 Patrick Shanahan Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
15:07 Bogdan Cristea Re: [opensuse] Odd Printer Issue in 11.1
15:07 Carlos E. R. Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
15:08 Felix Miata Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:12 Carlos E. R. Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
15:15 Jerry Houston Re: [opensuse] Madwifi for 11.1
15:20 James Knott Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
15:22 Michael A. Sterba [opensuse] Open SuSE 11.1 ATI Catalyst 8.12 not working
15:29 Kai Ponte Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
15:39 James Knott Re: [opensuse] What happened to the Partitioner
15:43 Felix Miata [opensuse] 9.1 aka 10.1 aka 11.1 aka lousy Christmas present?
15:49 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
15:53 Dotan Cohen Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
16:11 Oddball Re: [opensuse] What happened to the Partitioner
16:13 Jerry Houston [opensuse] Am I the only one?
16:19 Marcus Meissner Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
16:23 Mike Coan Re: [opensuse] Odd Printer Issue in 11.1
16:24 James Knott Re: [opensuse] 9.1 aka 10.1 aka 11.1 aka lousy Christmas present?
16:47 Clayton Re: [opensuse] Am I the only one?
16:57 Michael A. Sterba Re: [opensuse] Am I the only one?
17:04 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
17:13 JB2 Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
17:16 JB2 Re: [opensuse] FLV to AVI ?HOW?
17:27 PGNet [opensuse] [RESOLVED] can anyone confirm a working OpenSuse 11.1 Xen Dom0 with /boot on RAID-1?
17:31 Andy Harrison Re: [opensuse] dns resolution problems - fresh 11.1rc1 install
17:31 Dave [opensuse] 11.1 install
17:51 Simon Roberts [opensuse] Tablet with 11.0
17:53 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] opensuse 11.1 KDE4 questions?
17:56 Simon Roberts [opensuse] Gimp not drawing?
18:13 Larry Stotler Re: [opensuse] 11.1 install
18:15 Carlos E. R. Re: [opensuse] 11.1 - k3b will not run for non-root, what was the trick?
18:16 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] Am I the only one?
18:17 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] dns resolution problems - fresh 11.1rc1 install
18:18 Larry Stotler Re: [opensuse] Am I the only one?
18:19 Larry Stotler Re: [opensuse] Am I the only one?
18:20 Carlos E. R. Re: [opensuse] Diagnosing Network Problems
18:21 Rajko M. Re: [opensuse] dns resolution problems - fresh 11.1rc1 install
18:22 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] 11.1 install
18:25 MikeDL Re: [opensuse] Am I the only one?
18:25 Rob OpenSuSE Re: [opensuse] Am I the only one?
18:27 Todd Kap Re: [opensuse] Compiz Stutters in 11.1
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Next >
List Navigation