Mailinglist Archive: opensuse (3156 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] 10.3 Screen Resolution problem
  • From: "Bikram Chatterjee" <razorpeak@xxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 2 Dec 2007 09:55:32 -0500
  • Message-id: <1de55ade0712020655g729c2ebdjf7de2039d1998b97@xxxxxxxxxxxxxx>
Thanks for the reply Chee,

No, it is built in Intel Graphics card (my mboard is 945GCL) also my
monitor is SAMTRON 56V.

On Dec 2, 2007 8:03 AM, Chee How Chua <chuacheehow@xxxxxxxxx> wrote:

On Dec 2, 2007 4:49 PM, Bikram Chatterjee <razorpeak@xxxxxxxxx> wrote:
Hi all,

I am pretty much new to linux and I need some help. I have installed
suse10.3 (it was 10.2 and I formatted root partition and installed)
and it is working fine except the graphics.

My screen resolution is 800x600 54Khz:85Hz even after I change from
yast2 (it is showing two other resolutions, 1024x768XGA and
1152x864XGA) none of then seem to work and in the test screen it
sticks to 800x600 (In 10.2 I have used higher resolutions).

Thanks in advance for any help.

Bikram

Are you using the built-in Intel graphic card or ATI/Nvidia? If the
latter, have you installed the proprietary drivers or are you using
the open source version?
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx





--
Bikram Chatterjee
Senior Engineer
Alumnus Software Limited
Kolkata
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups