Mailinglist Archive: opensuse (3221 mails)

by author

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 Next >

David C. Rankin

10 Nov Re: [opensuse] Got Xorg 7.3 and Lost Compiz
12 Nov [opensuse] 4 Gig memory installed only 3 Gig seen? openSuSE 10.0
13 Nov Re: [opensuse] 4 Gig memory installed only 3 Gig seen? openSuSE 10.0
13 Nov Re: [opensuse] Got Xorg 7.3 and Lost Compiz
13 Nov Re: [opensuse] Found out what breaks Compiz (ATI, 10.3)
13 Nov Re: [opensuse] 4 Gig memory installed only 3 Gig seen? openSuSE 10.0
13 Nov Re: [opensuse] 4 Gig memory installed only 3 Gig seen? openSuSE 10.0
13 Nov Re: [opensuse] Got Xorg 7.3 and Lost Compiz
13 Nov Re: [opensuse] how to capture video from firewire camcorder?
13 Nov Re: [opensuse] KNetworkManager and OpenVPN - SUSE 10.3
13 Nov Re: [opensuse] Got Xorg 7.3 and Lost Compiz
13 Nov Re: [opensuse] 2 Versions of oo 2.3 Installed on 10.3?
13 Nov Re: [opensuse] 4 Gig memory installed only 3 Gig seen? openSuSE 10.0
14 Nov [opensuse] Set default size of xterm in xcfe?
14 Nov Re: [opensuse] startx fails to start xfce in my system.
14 Nov [opensuse] howto - Remove xorg 7.3 reinstall xorg 7.2
14 Nov Re: [opensuse] Still WiFi Card Problem
15 Nov Re: [opensuse] kdialog
16 Nov [opensuse] Setting up LDAP server on Suse 10.0
16 Nov Re: [opensuse] OpenOffice -cifs-and word format docs
16 Nov Re: [opensuse] Re: Radeon 9000 and latest ATI
17 Nov Re: [opensuse] howto - Remove xorg 7.3 reinstall xorg 7.2
17 Nov Re: [opensuse] x1600pro ATI and Suse10.3- SUCESS
18 Nov Re: [opensuse] x1600pro ATI and Suse10.3- SUCESS
18 Nov Re: [opensuse] Open SuSE 10.3 still locking up
18 Nov Re: [opensuse] Open SuSE 10.3 still locking up
18 Nov Re: [opensuse] Problem with software management after zypper update.
19 Nov Re: [opensuse] A "WONTFIX" Bug #338930
19 Nov Re: [opensuse] Re: Problem with software management after zypper update.
19 Nov [opensuse] ldap - Can't bind to server - will on one 10.0 box won't on another??
19 Nov Re: [opensuse] LDAP Server SetUp
19 Nov [opensuse] No Build Service for 10.0 server anymore?
20 Nov Re: [opensuse] No Build Service for 10.0 server anymore?
20 Nov Re: [opensuse] ldap - Can't bind to server - will on one 10.0 box won't on another??
21 Nov Re: [opensuse] Re: [opensuse-factory] 10.3 Review
21 Nov Re: [opensuse] Kmail transfer from 10.2 to 10.3
21 Nov Re: [opensuse] ldap - Can't bind to server - will on one 10.0 box won't on another??
28 Nov Re: [opensuse] LDAP: can not logi into manager account
28 Nov Re: [opensuse] OpenSuSE 10.2 missing vncconfig?
29 Nov Re: [opensuse] IBM ThinkPad T60p + ATI Mobility FireGL V5250 - how to get correctly working X?
29 Nov Re: [opensuse] Any "Cut and Paste" HOWTO's?
30 Nov Re: [opensuse] 10.3 install trouble

Dr. Werner Fink

14 Nov Re: [opensuse] Bash Scripting

Drew Burchett

02 Nov [opensuse] lpr printing

Eberhard Roloff

01 Nov [opensuse] Re: ATI Driver - Which Version?
01 Nov [opensuse] Re: ATI Driver - Which Version?
01 Nov [opensuse] Re: OpenOffice.org Fast Launch?
01 Nov [opensuse] Re: ATI Driver - Which Version?
01 Nov [opensuse] Re: ATI Driver - Which Version?
02 Nov [opensuse] Re: Bye bye opensuse...
02 Nov [opensuse] screenshot of your desktop (was: Re: Bye bye opensuse...)
02 Nov [opensuse] Re: Bye bye opensuse...
02 Nov [opensuse] Re: KDE bug
02 Nov [opensuse] how to get an anser (was: Re: hint hint - quit top posting on opensuse mailing list and you might receive help)
02 Nov Re: [opensuse] Re: ATI Driver - Which Version?
04 Nov [opensuse] compiz fusion productivity benefit anyone?
04 Nov [opensuse] Re: [Fwd: Re: Bye all]
04 Nov [opensuse] Re: [Fwd: Re: Bye all]
04 Nov [opensuse] Re: External USB disk drive - how to get started?
05 Nov [opensuse] Re: Installing an ISA ethernet card in 10.3
05 Nov [opensuse] Re: compiz fusion productivity benefit anyone?
05 Nov [opensuse] Re: OpenOfficd.org Spreadsheet Problem
06 Nov [opensuse] Re: compiz fusion productivity benefit anyone?
06 Nov [opensuse] Re: compiz fusion productivity benefit anyone?
07 Nov [opensuse] Re: Compiz_Fusion No# of desktops
09 Nov [opensuse] heat and stress GPU
09 Nov [opensuse] Re: Help with Java installation on SuSE 10.3
09 Nov [opensuse] Re: How to install independant RPM packages in SUSE 10.3 GNOME?
09 Nov [opensuse] Re: What is the development with the RandR problem
09 Nov [opensuse] Re: Hard Disk Failing
09 Nov [opensuse] Re: Got Xorg 7.3 and Lost Compiz
09 Nov [opensuse] Re: Hard Disk Failing
10 Nov [opensuse] Re: NVIDIA logo in 10.3
10 Nov [opensuse] Re: why always ati-driver-installer-8.28.8.run
11 Nov [opensuse] Re: HowTo get rid of SuSe 10.2 a residual burden on my hard drive
12 Nov [opensuse] Re: Radeon 9000 and latest ATI
12 Nov [opensuse] Re: VMWare and 10.3 as a client OS
12 Nov [opensuse] Re: VMWare and 10.3 as a client OS
12 Nov [opensuse] Re: Radeon 9000 and latest ATI
12 Nov [opensuse] Re: virtual box or vmware with vista partition
12 Nov [opensuse] Re: VMWare and 10.3 as a client OS
12 Nov [opensuse] Re: Radeon 9000 and latest ATI
12 Nov [opensuse] Re: VMWare and 10.3 as a client OS
12 Nov [opensuse] Re: VMWare and 10.3 as a client OS
13 Nov [opensuse] Re: What Happpened to my TrueType core fonts?
13 Nov [opensuse] Re: Gnome Desktop in KDE World
13 Nov [opensuse] Re: opensuse_live_cd
14 Nov [opensuse] Re: Set default size of xterm in xcfe?
17 Nov [opensuse] 10.3 WARNING: Yesterdays update killed online update and Software Management
18 Nov [opensuse] Re: 10.3 WARNING: Yesterdays update killed online update and Software Management
18 Nov Re: [opensuse] Re: 10.3 WARNING: Yesterdays update killed online update and Software Management
18 Nov [opensuse] Re: Problem with software management after zypper update.
20 Nov [opensuse] Re: Broken YOU
20 Nov [opensuse] Re: Another - Backup Solutions
20 Nov [opensuse] Re: No Build Service for 10.0 server anymore?
21 Nov [opensuse] Re: [opensuse-factory] 10.3 Review
22 Nov [opensuse] Re: nVidia GeForce 8500GT not active at boot after nvidia-xconfig tweak
24 Nov [opensuse] Re: SuSE 10.3 & Cross Over & MathType
26 Nov [opensuse] Re: Recommendations for a new graphics card
27 Nov [opensuse] Re: Second Try: Redesign of YaST Control Center

Ed McCanless

04 Nov [opensuse] Graphics card installation?
04 Nov Re: [opensuse] Graphics card installation?
06 Nov Re: [opensuse] K3B Weirdness
07 Nov Re: [opensuse] viewing current list online
07 Nov Re: [opensuse] Hard Disk Failing
08 Nov [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
08 Nov Re: [opensuse] ATI, 8.42, 10.3: The X server always start with max resolution
09 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
09 Nov Re: [opensuse] ATI, 8.42, 10.3: The X server always start with max resolution
09 Nov Re: [opensuse] heat and stress GPU
09 Nov Re: [opensuse] audacity startup problem
09 Nov Re: [opensuse] Re: sound volume control not working as wanted
10 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
10 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
10 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
10 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
11 Nov Re: [opensuse] sound volume control not working as wanted
11 Nov Re: [opensuse] OT: Need program to replace text
11 Nov Re: [opensuse] OT: Need program to replace text
13 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
13 Nov Re: [opensuse] Can't set resolution after NVIDIA graphics card installation.
15 Nov Re: [opensuse] kmid not playing sound
15 Nov Re: [opensuse] kmid not playing sound
15 Nov Re: [opensuse] OT: Music:
16 Nov Re: [opensuse] kmid not playing sound
16 Nov Re: [opensuse] kmid not playing sound
16 Nov Re: [opensuse] HELP!!! My sound went down....
16 Nov Re: [opensuse] kmid not playing sound
23 Nov Re: [opensuse] kmid not playing sound
27 Nov [opensuse] Software updater Suse 10.1 still shows update available after update has been performed.
27 Nov Re: [opensuse] Software updater Suse 10.1 still shows update available after update has been performed.
28 Nov Re: [opensuse] Software updater Suse 10.1 still shows update available after update has been performed.
29 Nov Re: [opensuse] How to create banners in Linux?
30 Nov Re: [opensuse] Suse 10.3 hangs for 2 minutes at start of boot sequence.
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 Next >
List Navigation