Mailinglist Archive: opensuse (2224 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] LILO/Grub Problem
  • From: "Joe Morris (NTM)" <Joe_Morris@xxxxxxx>
  • Date: Sun, 04 Feb 2007 15:05:27 +0800
  • Message-id: <45C585B7.402@xxxxxxx>
Bob S wrote:
>
>> OK, was able to mount the drive. Here is the fstab
>>
> --------------------------------------------------------------------------------
> /dev/hda2 /workspace ext3 acl,user_xattr 1 2
> /dev/hda3 /datastorage ext3 acl,user_xattr 1 2
> /dev/hda5 /backup ext3 acl,user_xattr 1 2
> /dev/hdb1 / ext3 acl,user_xattr 1 1
> LABEL=data /data ext3 acl,user_xattr 1 2
> LABEL=home /home ext3 acl,user_xattr 1 2
> LABEL=local /local ext3 acl,user_xattr 1 2
> LABEL=opt /opt ext3 acl,user_xattr 1 2
> LABEL=usr /usr ext3 acl,user_xattr 1 2
> LABEL=var /var ext3 acl,user_xattr 1 2
> /dev/hda1 /c vfat
> users,rw,gid=users,umask=0000 0 0
> /dev/hdb2 swap swap defaults 0 0
> proc /proc proc defaults 0 0
> sysfs /sys sysfs noauto 0 0
> usbfs /proc/bus/usb usbfs noauto 0 0
> devpts /dev/pts devpts mode=0620,gid=5 0 0
> /dev/dvdrecorder /media/ subfs
> noauto,fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 0 0
> /dev/cdrecorder /media/ subfs
> noauto,fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 0 0
> /dev/fd0 /media/floppy subfs
> noauto,fs=floppyfss,procuid,nodev,nosuid,sync 0 0
> none /subdomain subdomainfs noauto 0 0
>
Now we have all the pieces of the puzzle. Try making the following
changes and I think you will be set.

### Added 10.0 Boot ###
title openSUSE 10.0
root (hd1,0)
kernel /boot/vmlinuz root=/dev/hdb1 vga=0x31a resume=/dev/hdb2 splash=silent showopts
initrd /boot/initrd



--
Joe Morris
Registered Linux user 231871 running openSUSE 10.2 x86_64






--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups