Mailinglist Archive: opensuse (2700 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] TCP Printer not working in Suse 9.3
  • From: Art Fore <art.fore@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 04 Jul 2005 08:47:18 -0700
  • Message-id: <1120492038.1492.28.camel@xxxxxxxxxx>
On Mon, 2005-07-04 at 12:42 -0400, Ken Schneider wrote:
> On Mon, 2005-07-04 at 06:23 -0700, Art Fore wrote:
> > On Mon, 2005-07-04 at 07:17 -0400, Ken Schneider wrote:
> > > On Sun, 2005-07-03 at 19:32 -0700, Art Fore wrote:
> > > > On Sun, 2005-07-03 at 19:19 -0700, Art Fore wrote:
> > > > >
> > > > >
> > > > Just tried the hp2200 driver which is the one I was using in Suse 9.2.
> > > > Same Identical results. What was the big change from 9.2 to 9.3 in this
> > > > area?
> > > >
> > > > Art
> > > >
> > > >
> > > What is the model of the print server?
> > >
> > It is a PS101.
> >
> I looked at the docs for the PS101 and saw nothing that referred to port
> 9100. It looks like it can be used as a remote lpd printer port in which
> case you would use the logical port name as the printer name when it is
> configured. Try setting it up as a remote lpd printer, as though you
> were printing to another machine, and see how that works.
>
> --
> Ken Schneider
> UNIX since 1989, linux since 1994, SuSE since 1998
>
> "The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably
> the day they start making vacuum cleaners." -Ernst Jan Plugge
>
>

Still does not work. I give up for now. Connected printer directly to
the parallel port and it works.

Art


< Previous Next >